Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saate acılıyor suan att dahıl olmak uzere bır cok yerdende guvenılırdır
    www.yaypel.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@afterlife97
    Evet dostum bu sitede denedim gayet güzel bi uygulama. bugün cevremde bi kaç kişiden daha öğrendim bu siteden fu yaptıklarını ama onlarda şuan beklemedeler 2 gün felan olmuş. şahsi fikrim gayet güvenli bi sorun çıkmayacaktır.

Evet sadece imei no yeterli.

bende gözümğ kararttım ve 7 ay sonunda bende senın vermıs oldugun lınkten 94 euro karsılıgı unlock satın aldım ınsallah basarılı ve olumlu sekılde sonuclanır ve sana dua ederım arkadasım heyecandan uyku da tutmaz sımdı benı bu gece ıngıltere orange 2 ıla 4 gun arası aclıyor dıyor umarım en kısa durede olumlu sonuc alırım sonuc alır almaz sıze de bıldiricem us ıte guvenılır bır sıte degılmı ınsallah adamlar bızı madur etmez saygılarımı sunuyorum tskler ayrıca unutmadan ben odemeyı paypal ıle yaptım sonuc cıkmaz veya olumsuz olursa ıptal etme sansımız oluyormu bılgılendırısenız sevınrım tekrar tskler

• site minimum 30 kontor yükleme yapmamıza izin veriyor, ben operator detector işlemi için kullanmak istedim ama sırf onun içinde 30*1.42 $ yüklemek istemedim açıkçası, ama zaten içeride kredisi olan birisi yardımcı olabilir bu konuda.

Bu arada bildiğim kadarıyla sorun çıkarsa paypale şikayet ederek paranızı geri alabilirsiniz diye biliyorum, o açıdan güvenilir diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formalist

site minimum 30 kontor yükleme yapmamıza izin veriyor, ben operator detector işlemi için kullanmak istedim ama sırf onun içinde 30*1.42 $ yüklemek istemedim açıkçası, ama zaten içeride kredisi olan birisi yardımcı olabilir bu konuda.

Bu arada bildiğim kadarıyla sorun çıkarsa paypale şikayet ederek paranızı geri alabilirsiniz diye biliyorum, o açıdan güvenilir diyebilirim.

bilgılendırmen ıcın tsk ederım bende demın uye oldum kredı yuklemek ıcın atrix nıcklı bırını buluyorsun forumlarandan ve onun gmail hesabına atıyorusn parayı ve oda hesabına ıstedıgın kredıyı yukluyor atrixj@live.com adamın adresı ve her an onlıne bende lıstede baktım kusuratlı kredı yok adma ulastım bozuk ımngılızcemle dedım bana 90 kredı lazım nasıl yapcaz dedı adresıme paypal dan yolla 94 euro yuklıyeyım 90 kredı lazım ya 94 yuklmen gerekıyor sanırım paypal ın kestıgı parayıda yukuyorlar bıze ıstersen bır adam amsn den ulas da ıstedıgın tutarı soyle belkı yardımcı olur tekrar tsk edıyorum bılgı verdıgın ıcın umarım sorun cıkmazda bızde pişman omayız sorunsuz hallolur hepımızın ısı saygılarımla kardesım

• arkadaşlar bu gıbı durumlarda bence 1 kısı denemelı ve herkes sonucunu beklemelı..lutfen acele etmeyelım..gerekırse meegi arkadasa destek olalım..yanı bı havuz olusturalım..para havuzu cunku 20 kısı olsak kımseye 4- 5 euro koymaz..sonuc alınırsa para ıade edılsın bu gıbı uygulamalara harcama yapalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

arkadaşlar bu gıbı durumlarda bence 1 kısı denemelı ve herkes sonucunu beklemelı..lutfen acele etmeyelım..gerekırse meegi arkadasa destek olalım..yanı bı havuz olusturalım..para havuzu cunku 20 kısı olsak kımseye 4- 5 euro koymaz..sonuc alınırsa para ıade edılsın bu gıbı uygulamalara harcama yapalım..

bu işlem telefoncuların zaten yapmıs oldugu ıslem ve ben 7 aydır beklıyorum bu ıslemden haberım vardı zaten ama saolsun telefoncular yuksek ucretler ıstıyordu onlarda boyle sıteler uzerınden yapıyor ıslemı bıldıgım benden 150 euro ısteyen bıle olmustu su anda ben 94 euro vererek kalkıstım bu ıse ve bır sorun cıkmaz aksılık olmazsa ıslemın basarılı sekılde olucagını dusnuyorum saolsun meegi arkadasın yardımı ıle basvurduk bakalım hayırlısı olur ınsallah
    zaten artık bu da olmazsa ben bu telefonu unufak parcalarım 7 aydır cekmedıgım kalmadı bunun elınden 1200 lıraya aldıydım 32 gb 200 lırada masraf etdım resmen kazıklandık yahu yok aktıve etmek ıcın orange hat al yok kayıt ıcın pasaport bul yok sım kılıdını actırmak ıcın fax cek telefon et operaytoru ara
    daha neler neler yapmadım kı actırmak ıcın son umudum artık bu buda olmazsa apple in da i phone undaaaaaaaa
    neyse umarım en kısa sure ıcersınde sonuc alırımda sızlerlede paylasırım benım cıhaz ıngıltere orange verılen sıtede 2. ıla 4 gun arasında unloıck edılıyıor dıyor ama bızımkı hafta sonuna denk geldı ınsallah bu yuzden de bır gecıkme yasamayız zaten tam 6 gunum var ıddıa ya gırmstım ayın 2 sıne kadar acılmazsa cıhaz bırde ıddıadan 200 tl kaybedıcem o zaman apple a tam dusman olurum paypal da sorun yasarsak odemeyı gerı cekebılıyormuyuz bu konua bılgısı olan varmıu aramızda bılgı verebılırsnız sevınırım tekrar tsk ler saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: formalist

site minimum 30 kontor yükleme yapmamıza izin veriyor, ben operator detector işlemi için kullanmak istedim ama sırf onun içinde 30*1.42 $ yüklemek istemedim açıkçası, ama zaten içeride kredisi olan birisi yardımcı olabilir bu konuda.

Hayır kardeşim minumum 30 diye birsey yok. ben 10 euro yükledim ilk başda detector ü kullanmak için 9euro hesabıma geçti. detectörü kullandım 3 saat sonra kesin cevabı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

@afterlife97
    Evet dostum bu sitede denedim gayet güzel bi uygulama. bugün cevremde bi kaç kişiden daha öğrendim bu siteden fu yaptıklarını ama onlarda şuan beklemedeler 2 gün felan olmuş. şahsi fikrim gayet güvenli bi sorun çıkmayacaktır.

Evet sadece imei no yeterli.

bende gözümğ kararttım ve 7 ay sonunda bende senın vermıs oldugun lınkten 94 euro karsılıgı unlock satın aldım ınsallah basarılı ve olumlu sekılde sonuclanır ve sana dua ederım arkadasım heyecandan uyku da tutmaz sımdı benı bu gece ıngıltere orange 2 ıla 4 gun arası aclıyor dıyor umarım en kısa durede olumlu sonuc alırım sonuc alır almaz sıze de bıldiricem us ıte guvenılır bır sıte degılmı ınsallah adamlar bızı madur etmez saygılarımı sunuyorum tskler ayrıca unutmadan ben odemeyı paypal ıle yaptım sonuc cıkmaz veya olumsuz olursa ıptal etme sansımız oluyormu bılgılendırısenız sevınrım tekrar tskler

Bi sorun çıkacagını düsünmüyorum daha önce bu sitenin reseller ı olan biriyle görüstüm oda sitenin güvenli oldugunu söyledi, daha önce yaptıranlarlada konuştum hic bi sorun çıkmamış. bende hic düsünmeden sfr açtırdım benim 2-7 gün bekleme sürem var. senin cihaz daha önce sonuçlanacak bilgilendirirsen seviniriz.
    Ayrıca bazı fırsatcı arkadasla türk işi felan diyerek 70 euro maliyeti olan cihazı acmak için 265tl istemişler. biz sonuç aldıkdan sonra allgsmul den işlem yapacak olan arkadaşlara burda yardımcı oluruz...

• quote:

Arkadaslar bu sitede http://allgsmunlock.com/services Bazı Avrupa operatörlerinden kilitli iphone ların Factory Unlock fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Ücretlendirme 1 credi=1 euro dur. Ben SFR den kilitli iphonu actırdım 2-7 gün bekleme süresi var, aktif hale geldiğinde tekrar bilgilendiririm.

Arkadaşlar paypal ile para aktarırken dikkat etmeniz gerekecek önemli bir kaç husus; parayı aktarırken mesaj kısmına mutlaka kullanıcı adınızı yazın, eğer 90(euro) kredi ye ihtiyacınız var ise 4 veya 5(euro) kredi fazladan gönderin.

Bu işlemi 100-150tl kar koyup yapan arkadaşlarda bu veya buna benzer sistemleri kullanıyorlar, benim araştırdığım ve bulduğum siteler arasında en fazla operatör açan bu site.

• quote:

arkadaşlar bu gıbı durumlarda bence 1 kısı denemelı ve herkes sonucunu beklemelı..lutfen acele etmeyelım..gerekırse meegi arkadasa destek olalım..yanı bı havuz olusturalım..para havuzu cunku 20 kısı olsak kımseye 4- 5 euro koymaz..sonuc alınırsa para ıade edılsın bu gıbı uygulamalara harcama yapalım..

Teşekkürler dostum teklifin için, isteyen arkadaşlar beklesin benim cihaz en gec perşembe günü sonuclanacak hatda @serif61 de işlem yaptı ve bekliyor onun bekleme süresi daha kısa. sonuçlanır sonuçlanmaz bizden cevabı alırsınız
  • @meegi bakalım bekliyorum inşallah unlock işlemim tamalanırsa bilgi vericem tabiki
    ama ne yazıkkı araya hafta sonu girdi belki senınkı benden önce sonuclanır cunku sen daha once basvuru yapmıssın
  • valşla bende 200lıra verdım sonuc beklıorum 4 gun oldu ancak bı gelısme yopk henuz..2-4 gun dedıler ancak sonuc hala yok..beklemeye devam edıyorum..sonuc alırsam bende paylasıcam
  • quote:

valşla bende 200lıra verdım sonuc beklıorum 4 gun oldu ancak bı gelısme yopk henuz..2-4 gun dedıler ancak sonuc hala yok..beklemeye devam edıyorum..sonuc alırsam bende paylasıcam

4 gun bekleme suresı dedıler senınkıne ve hala acılmadı oylemı ben sımdı korkmaya basladım benımkıde 4 gun bekleme suresı ve bu ayın 2 sıne kadar acılmazsa ıddıa dan da bır 200 lıralık ayakkabı kaybedıcem mahvolurum ben valla senınkı hangı ulkenın hangı operatoruydu bılgı verebılırmısın sımdıden tsk edıyorum saygılar
  • Arkadaslar bu gercekten ise yariyor mu ? benim kafam cok karisti? o listede USA-AT&T'de var ?
    ben cozemedim, bu adamlara para veriyoruz , bu adamlarda bizim telefonu un-lock mu yapiyor ?
  • quote:

quote:

valşla bende 200lıra verdım sonuc beklıorum 4 gun oldu ancak bı gelısme yopk henuz..2-4 gun dedıler ancak sonuc hala yok..beklemeye devam edıyorum..sonuc alırsam bende paylasıcam

4 gun bekleme suresı dedıler senınkıne ve hala acılmadı oylemı ben sımdı korkmaya basladım benımkıde 4 gun bekleme suresı ve bu ayın 2 sıne kadar acılmazsa ıddıa dan da bır 200 lıralık ayakkabı kaybedıcem mahvolurum ben valla senınkı hangı ulkenın hangı operatoruydu bılgı verebılırmısın sımdıden tsk edıyorum saygılar

valla dedikleri su : allaa allaaa hıc boyle bır durum olmamıstı..en kolay actıgımız fransa orange tır..lutfen beklemeye devam edınız..bende onumuzdekı cumaya kadar sure verdım yoksa paramı ısterım dedım..salı gunu sabahından berı beklıyorum..sonuc sıfır..30dakıkada bır sorgu yapmaktan yoruldumm..sıkıldım ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz016

Arkadaslar bu gercekten ise yariyor mu ? benim kafam cok karisti? o listede USA-AT&T'de var ?
    ben cozemedim, bu adamlara para veriyoruz , bu adamlarda bizim telefonu un-lock mu yapiyor ?

usa att olanlar iphone için değil. iphone olanlar belirtilmiş zaten listede.
  • Arkadaşlar herhangi birinizden olumlu bi sonuç çıkmadı mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentje

Arkadaşlar herhangi birinizden olumlu bi sonuç çıkmadı mı hala?

henuz kımsede sonuc cıukmadı zaten sonuc alınmaya baslarsa bugunlerde herkes peş peşe sonuc aılcaktır dıye dusunuyorum saygıolar
  • Bulaşmayın, site güvenilir değil.
    kaynak: WOT - Web Of Trust.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulentje

Arkadaşlar herhangi birinizden olumlu bi sonuç çıkmadı mı hala?

henuz kımsede sonuc cıukmadı zaten sonuc alınmaya baslarsa bugunlerde herkes peş peşe sonuc aılcaktır dıye dusunuyorum saygıolar

benımkı acıldıu sukurler olsun darısı sızın basınıza arkadaslar meegi arkadasım cok cok tsk ederım

/>

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.