Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Orijinalden alıntı: oornek

Arkadaşlar ödeme yaptım bekliyorum 10gün oldu açılıp açılmadığını nasıl anlayacağım telefon güncelleme esnasında sim doğrulamada kaldı geçemiyorum orjinal sim kartı var elimde onunla geçiyorum... bu durumda cihaz sim kilit ekranında kalmalımı...

uye girisi yaptiktan sonra unlock request e tiklayin. yesil yaziyla finished yaziyorsa acilmistir. proccesing yaziyor islem yapiliyor demektir hangi oparator

fransa SFR işlem başlatıldı ama ben başlatmadım sevgiiletisim.com ordan başlattık...
  • ya arkadaşlar telefonumu açılıp açılmadığını anlamam için telefonumu geri yükleme yolu ile yeniden kurdum sim kilit ekranında takıldı kaldı bir kaç gün sonra yeniden başla yolu ile tekrar deniyorum acaba doğru bir işlemmi yapıyorum yoksa farklı bi yolumu var
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ödeme yaptım bekliyorum 10gün oldu açılıp açılmadığını nasıl anlayacağım telefon güncelleme esnasında sim doğrulamada kaldı geçemiyorum orjinal sim kartı var elimde onunla geçiyorum... bu durumda cihaz sim kilit ekranında kalmalımı...

uye girisi yaptiktan sonra unlock request e tiklayin. yesil yaziyla finished yaziyorsa acilmistir. proccesing yaziyor islem yapiliyor demektir hangi oparator

fransa SFR işlem başlatıldı ama ben başlatmadım sevgiiletisim.com ordan başlattık...

biraz bekleyin sevgiiletişim sorunu halleder france sfr serverinda bir kaç gündür sıkıntı var en kısa zaman da açılır telefonunuz şu an açılmamış yakında açılır.

• bugun benim telefonda simfree hale geldi. 100 euro karşılıgında açtırdım. Eger herhangi bir konuda sıkıntısı olanlara yardımcı olabilirim.

• quote:

bugun benim telefonda simfree hale geldi. 100 euro karşılıgında açtırdım. Eger herhangi bir konuda sıkıntısı olanlara yardımcı olabilirim.

hemşerim merhaba bende antepten bende de at&t iphone 4 var geveyli bu açlırmı bu konuda hiç bilgim yok sana soruyorum o yüzden....
  • nizipli nasıl oldu anlatırmısın sana zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecebi

nizipli nasıl oldu anlatırmısın sana zahmet

ney nasıl oldu usta. Açtırmak mı? bu konunun ilk sayfasında anlatım var oradan ögrenebilirsin.
  • Avusturya'dan A1 operatorunden alınma bir telefonum vardı 3 gün önce sevgi iletişim'den erol abi ile işlemleri başlattık ve bugun açıldı telefon .. 1 kere telefon görüşmesi ve birkaç kez msn yazışmasından sonra risk alıp yolladım parayı ve 3 gün içinde açıldı telefon . Teşekkür ediyorum Erol abi ve Sevgi İletişim'e dolayısıyla Allgsmunlock 'a :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: radikall

Avusturya'dan A1 operatorunden alınma bir telefonum vardı 3 gün önce sevgi iletişim'den erol abi ile işlemleri başlattık ve bugun açıldı telefon .. 1 kere telefon görüşmesi ve birkaç kez msn yazışmasından sonra risk alıp yolladım parayı ve 3 gün içinde açıldı telefon . Teşekkür ediyorum Erol abi ve Sevgi İletişim'e dolayısıyla Allgsmunlock 'a :D

hayırlı olsun güle güle kullanın
  • benim 14. gün oldu hala bekliyorum Fransa SFR

Apple kendine bir dünya kurmuş paramızla Apple dün yasında yaşayamıyoruz boruda düdükte onlarda hep onlar çalıyor biz oynuyoruz...
  • quote:

benim 14. gün oldu hala bekliyorum Fransa SFR

Apple kendine bir dünya kurmuş paramızla Apple dün yasında yaşayamıyoruz boruda düdükte onlarda hep onlar çalıyor biz oynuyoruz...

en yakın zamanda açılır inşalalh. bir ara server kapanmıştı şu an aktif ondan dolayıdır uzama
  • quote:

quote:

en yakın zamanda açılır inşalalh. bir ara server kapanmıştı şu an aktif ondan dolayıdır uzama

Bu serverlerin açıkmı kapalımı olduğunu nerden anlıyorsunuz...
  • quote:

quote:

quote:

Bu serverlerin açıkmı kapalımı olduğunu nerden anlıyorsunuz...

service kısmında yazanlar açık yazmadıgı zamanlar kapalı.
  • benimde sfr 2 haftadır bekliyorum. bir defa iptal oldu. tekrar başlattım. 1 haftadır processing diyor..
    peki yine açılmazsa parayı iade alma şansımız var mı?

yoksa artık başkaları için yardımcı olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molenbeek

benimde sfr 2 haftadır bekliyorum. bir defa iptal oldu. tekrar başlattım. 1 haftadır processing diyor..

parayı geri alamazsınız kredi olarak geri yuklenir ama mutlaka açılır telefon merak etme. cumartesi pazar sayılmıyor iş günleri sayılıyor biraz sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molenbeek

benimde sfr 2 haftadır bekliyorum. bir defa iptal oldu. tekrar başlattım. 1 haftadır processing diyor..

Molenbeek Benimde Fransa SFR 17. gün oldu hala bekliyorum sabırla bekliyorum...
  • beyler allgsmunlock sitesinin forum kısmı sizde açılıyor mu ?
  • quote:

beyler allgsmunlock sitesinin forum kısmı sizde açılıyor mu ?

bende açılıyor
  • arkadaslar telefonum bugunde açılmadı ama bekliyorum. bir sorum olacak telefonumu orjinal sim kartı ile aktif hale gitirsem bi sıkıntı çıkarırmı yoksa yine sim kilit ekranında kalsınmı?
  • quote:

arkadaslar telefonum bugunde açılmadı ama bekliyorum. bir sorum olacak telefonumu orjinal sim kartı ile aktif hale gitirsem bi sıkıntı çıkarırmı yoksa yine sim kilit ekranında kalsınmı?

Cikmaz
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.