Şimdi Ara

İphone 2G 16 gb Cihazım Downgrade olmuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle forumda yeni olduğum için konuyu yanlış açmış olma ihtimalim olabilir, dolayısıyla kusura bakmayın. Şimdi sorunumu dile getirmek istiyorum.
    Telefonumu arkadaşımın bilgisayarında restore ettim. Sürüm 3.1.2 iken 3.1.3 oldu. Telefonum yurtdışı olduğu için dolayısıyla geçen hafta yasal uyarı mesajı geldi. 2 gün sonra telefonum kapanacakmış. 2 gündür uğraşmadığım yeri kalmadı.
    İtunes 7.6.2 yi indirdim. Yenisi yerine kurdum. Herşey tamam. Dfu mod a aldım. Fakat itunes görmedi ve servera bağlanmakla alakalı bir hata verdi. Hatayı araştırdığımda nadir rastlanan bir hata olduğunu, itunes den kaynaklandığını okudum bir kaç yerde. Fakat Başka bilgisayarda da denediğimde aynı hatayı aldım. :(
    Ve son olarak bir kaç yerde okuduğuma göre de itunes 9 dan önceki sürümlerindeki updatelerini kapattığını okudum. Sonuç olarak şuanda Downgrade yapamıyorum, fakat lazım olan tüm araç gereçleri indirdim. Lütfen yardımcı olursanız çok büyük duacınız oluru
    m.
    Herkese hayırlı forumlar

• Neden başka bilgisayarda restore ettin ki kaşınmışsın
    Telefona fake imei atman gerekiyor bunun için de anlatımlar mevcut. 1.1.4 versiyona indirmen lazım olmuyorsa DFU moddayken bir daha dene olacaktır.
  • Bonjour, Apple Mobile Service falan bütün iTunes ve Quicktime bileşenlerini sil, belgelerii temizle. Sonra 7.5 kur tekrar dene. İşe yarayacaktır.
  • Başka bilgisayarda restore etmemin sebebi telefonum çökmüştü ve itunes bağlantı sembolü vardı :) DFU modda sürekli deniyorum fakat 7.5 şuanda cihazı solda İPHONE olarak görüyor. Ancak Restore update tarzı hiçbir buton yok. Dediğiniz gibi itunes ve apple a ait tüm bilgileri appdata vs. gibi yerlerden temizlediğim halde. Son 1 günüm kaldı , telefoncuya bir sefer daha 50 lira bayılmak istemiyorum :(
  • hocam yapacak birsey yok ne yazıkki senin durumunda. shsh kaydın olmadan yazılımı geriye dondüremezsin. tebrubene gore bu kaydının oldugunu da sanmıyorum. kaldı ki modeminin yazılımını geriye dondurmen mumkun degil, guncel versiyonuyla sahte imei yuklenebilinecegini sanmanç emil degilim bu konuda yalnız.

En kotu senaryoda, muhtemelen de bu gozukuyor, pasaport kaydı yaptırıp sorunsuzca kullanabilirsin. tanıdık bulamazsan ortalama 100tl civarı bu kayıt hakkını devredenler var.

2g nin modem firmware versiyonunu yaz, daha saglıklı yorum alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 10 Aralık 2011; 3:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreeORAK

Başka bilgisayarda restore etmemin sebebi telefonum çökmüştü ve itunes bağlantı sembolü vardı :) DFU modda sürekli deniyorum fakat 7.5 şuanda cihazı solda İPHONE olarak görüyor. Ancak Restore update tarzı hiçbir buton yok. Dediğiniz gibi itunes ve apple a ait tüm bilgileri appdata vs. gibi yerlerden temizlediğim halde. Son 1 günüm kaldı , telefoncuya bir sefer daha 50 lira bayılmak istemiyorum :(

1.1.4 ile restore ettikten sonra baseband sileceksin sonra tekrar restore edeceksin baseband yazilacak o baseband 1.1.4 baseband uzerinden yapacaksin diger islemleri kiremli gibi bir seydi programin adi ziphone modifiyeli bunlarla mi yapiyorsun bilmiyorum
  • Telefon 3.xx versiyonsa once itunes 7.6 ile 2.xx versiyona dusureceksin sonra itunes 7.5 ile 1.1.4 yapacaksin klemik diye bi uygulama var basenandi flashliyor onuda kullanacaksin forumda anlatimi vardi adim adim anlatiyodu.. Kisacasi 3.xx versiyondan 1.xx versiyona dusemezsin once 2.xx versiyondan 1.xx versiyona dusersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • () bu linkte anlatmislar (appleturk nokta net/showthread.php?t=9)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@hm@ -- 10 Aralık 2011; 9:45:04 >
  • dostum konuyla alakasız olacak ama merakımdan soruyorum.iphone 2g ile appstore a girince senin telefon için uyumlu uygulamalar mı görünüyor sadece?artık çoğu uygulamada en az 3gs yazıyor diye soruyorum.
  • Apple store da sadece 2g uyumlu programlar ve oyunlar gösterir. Diğerlerini göstermiyor. Belki şu önce 2 versiyona sonra 1 versiyonuna düşürmek çözüm olabilir. Deneyip bilgilendireceğim çok teşekkür ederim
  • hocam hiç itunes kurulmamış bir bilgisayara itunes 7.5 kur. (win 7 olursa iyi olur) bir de öyle dene.
  • Yok hocam, buda fayda etmedi. Hiç kurulmamış bilgisayara da kurdum, 1.1.4 ü yükle dedikten sonra bi süre bekledi ve 6 numaralı hata kodunu verdi. İnternet bağlantısını koparıp denedim. Bu sefer de -7 kodlu hatayı verdi Sanırım yarın kapanıcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.