İlk olarak iTunes 8 bilgisayarınıza yüklü olmalıdır.
Birinci Adım
Masaüstünüzde Pwnage adında bir klasör oluşturun. Aşağıda yazan dört dosyayı indirin ve az önce oluşturduğunuz Pwnage klasörünün içine atın. QuickPwn 2.1 BL 3.9 BL 4.6 iPhone 2G 2.1 Firmware Dosyası
QuickPwn 2.1'i Pwnage klasörü içerisinde zipten çıkarın.
İkinci Adım
iTunes'u çalıştırın ve iPhone 3G'nizi USB kablo ile bilgisayara bağlayın. Shift tuşuna basılı tutarak Restore butonuna tıklayın. Açılan pencerede Pwnage klasörünün içinde bulunan iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw dosyasını seçiniz.
Üçüncü Adım
iTunes cihazınızı 2.1 sürümüne yükselttikten sonra masaüstünde oluşturduğunuz Pwnage klasörünün içinde bulunan QuickPwn 2.1 uygulamasını açın.
Dördüncü Adım
iPhone'un USB kablo ile bilgisayara bağlı olduğuna emin olun ve ardından mavi ok işaretine tıklayın.
Beşinci Adım
iPhone 2G firmware dosyasının yerini bulmak için Browse butonuna basın.
Altıncı Adım
Açılan pencerede masaüstüne oluşturduğunuz Pwnage klasörünün içinde bulunan iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw dosyasını seçin.
Yedinci Adım
QuickPwn iPhone sürümünün geçerli olup olmadığını kontrol edecek.Kontrol işlemi bittikten sonra mavi ok işaretine tıklayın.
Sekizinci Adım
Çıkan ekranda Add Cydia , Add Installer , Unlock phone kutucuklarını işaretleyin.İsteğinize göre Replace Boot Logos kutucuğunu da işaretleyerek açılış logosunu değiştirebilirsiniz.
Dokuzuncu Adım
QuickPwn sizden Bootloader dosyalarını seçmenizi isteyecek.Browse butonuna tıklayın ve masaüstünüzde oluşturduğunuz Pwnage klasörünün içindeki BL3.9 dosyasını seçin.
Onuncu Adım
QuickPwn, iPhone 3G'nin hala USB kablo ile bağlı mı olduğunu soracak.Emin olup mavi ok işaretine tıklayın.
Onbirinci Adım
QuickPwn şimdi iPhone'u otomatik olarak Recovery Mod'a alacak. Recovery Mod'tan sonra QuickPwn neler yapacağınızı söyleyecek. 5 saniye Home tuşunu(yuvarlak tuş) basılı tutun. Home tuşunu bırakmadan Power tuşuna(güç tuşu) 10 saniye basın.Daha sonra Power tuşuna basmayı bırakın iPhone DFU moda girene kadar Home tuşunu basılı tutun.
Jailbreak işlemi bittiğinde QuickPwn başarılı bir şekilde işlemin bittiğini size bildiricek.Daha sonra telefonda Bootneuter işlemi başlayacak.Bu işlem yaklaşık 5 dakika sürecek.İşlem bittiğinde iPhone'unuz tekrardan başlayacak.
Linkler Nerde ? Nerden İndiricez ? :)
yha bu iphone diil mi neden ipod a yazdınız ki
Konu yanlış yerde. Yönetim dikkat
Hem konu yanlış yerde,hem de alıntı olduğu belirtilmemiş.Bu rehber tamamen tarafımızdan yazılmıştır.Buyrun orjinal link.Resimleri ve download linkleri de mevcut.