Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redsn0w browse kısmından 3.1.2 yi gösteremiyorum.İlk sayfadaki 3.1.2 şeyini indirdim rardan çıkardım.Ama redsnow çıp browse kısmında gösterilecek dosya bulamıyorum uyumlu değil napmalıyım ?
  • İndirdiğin şey .rar dosyası değil .ipsw dosyasıdır, direkt o dosyayı göstereceksin redsn0w'a...
  • Arkadaşlar ben 2g telefon aldım cihaz fake imei şeklinde kayıtlı ve üzerinde 3.0 yüklü ve hiç jailbreak yapılmamış cihaz. 3.1.2 versiyonunu yüklemek ve jailbreak yapmam için nasıl bir yol izlemeliyim... Öncelikle bilgisayara hangi programları kurup işe başlamalıyım. Bilgisayarımda hiç iphone (apple) ile ilgili bir uygulama mevcut değil. Driver, iTunes vs. neler yüklemeliyim sonra da hangi adımları izlemeliyim. Bu konuda daha önce deneyimim olmadığı için çok basit bir dille yazarsanız memnun olurum.
  • İlk mesajda herşey mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

İndirdiğin şey .rar dosyası değil .ipsw dosyasıdır, direkt o dosyayı göstereceksin redsn0w'a...

rar dosyası valla 2 sitedende indirdim senin verdiğin linkteki 3.1.2 de 3.1.3 de rar dosyası. Rardan çıkarıyorum içinden 6-7 tane dosya çıkıyo hiçbirinide redsnow görmüyo 1 haftadır iphonum bozuk uğraşıyorum yapamadım sinirlerim çok bozuk ha birde başka siteden 3.1.3 indirmiştim o dediğin gibi ipsw uzantılı tek parça halinde onunla JB yapamazmıyım yada telefonumu JBsizde olsa açamazmıyım bu arada bu 3.1.3ü redsnow görüyo ama yüklemiyo.
  • İlk mesajda ki 3.1.2 ve 3.1.3 linklerini aynen kopyalıyorum;

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7268.20091008.32pNe/iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7481.20100202.4orot/iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw

Ben .rar dosyası göremedim?
  • Malesef ben görüyorum şahitlerim var.

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

• Klasör Seçenekleri > Görünüm > Bilinen dosya türleri için uzantılarını gizle seçeneğini kaldır uygula de sonra sondaki zip i yada rar ı sil ipsw yaz xpde de herhangi bir klasörden ulaşabilirsin klasör seçeneklerine 7de de aynısı olacaktır "Düzenle" kısmından
  • Evet arkadaşın dediği gibi .zip yazan kısmı silip .ipsw yapabilirsin.
  • Çok sağolun sonunda benimde ipsw uzantılı dosyam oldu ve redsnow gördü DFU mod olayını yaptım ekran beyaz oldu falan şimdide ıssırılmış anannas resmi var JB yüklüyo olucak sanırım çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 17 Mayıs 2010; 13:00:46 >
  • merhaba,
    bu forumda anlatılanları uygularsak iphone 2G'nin versiyonunu yükseltebilir miyiz?

abd'den alınmış bir iphone var, unlock yapılmıştı ama sene 2008 falandı... ondan bu yana hiç versiyon yükseltme vb işlem yapılmadı...
    bu forumdaki bilgi ve linkler işime yarar mı?
  • Evet, iTunes ile son versiyona yükseltip redsn0w ile cihazı kullanıma açabilirsin.
  • Güncelleme: Fake IMEI ile ilgili anlatımda bazı linklerde problem vardı, düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 19 Mayıs 2010; 0:05:16 >
  • arkadaşlar gonderilmiş olan firmvareleri indirince ipsv uzantılı bı dosya cıkmıyo ve programda henrhangı bişey gormuyo dosyaların bıcoğu dmg uzantısına sahip ve buda illet bişey ben cok aptalım yoksa bi terslikmi var anlamadım eskiden indirdiğim firmvarelerde ziplenmiş dosyalaradan ipsw uzantılı dosyalar cıkardı ve onları tanıtınca program devam ederdi ltf yardım edın cunku sınırden bı laptop ekranını yumruklayarak parcaladım şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironhorse

arkadaşlar gonderilmiş olan firmvareleri indirince ipsv uzantılı bı dosya cıkmıyo ve programda henrhangı bişey gormuyo dosyaların bıcoğu dmg uzantısına sahip ve buda illet bişey ben cok aptalım yoksa bi terslikmi var anlamadım eskiden indirdiğim firmvarelerde ziplenmiş dosyalaradan ipsw uzantılı dosyalar cıkardı ve onları tanıtınca program devam ederdi ltf yardım edın cunku sınırden bı laptop ekranını yumruklayarak parcaladım şimdiden tşkler

dosya sendede zip olarak iniyor sanırım aşağıdakileri uygula zipli dosyayı çıkarma zip kısmını değiştirip ipsw yap

Klasör Seçenekleri > Görünüm > Bilinen dosya türleri için uzantılarını gizle seçeneğini kaldır uygula de sonra sondaki zip i yada rar ı sil ipsw yaz xpde de herhangi bir klasörden ulaşabilirsin klasör seçeneklerine 7de de aynısı olacaktır "Düzenle" kısmından

• arkadaslar ben daha çaylağım :) yardım lütfen... telefonumu yurt dısından aldım orjinal ve pasaport kayıtlı ancak versiyonu 2.2 bazı uygulamalar için 3 ve uzeri istiyo. yukarda anlatılanları yapınca jb olmuş ve unlock halledilmiş olucakmı ? birde anlatımın en son kısmındakı ''cydia.hackulo.us" kaynağını Cydia'ya ekleyin ve o kaynaktan AppSync'ı kurun'' kısmını anlamadım lütfen yardım...
  • Evet cihazı iTunes ile son versiyona update ettikten sonra redsn0w ile jailbreak ve unlock yapabilirsin. AppSync programı da kırılmış uygulamaları telefonunda çalıştırmayı sağlıyor. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra Cydia'dan Installous programını da indirmeni öneririm, o program ile ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde indirebilirsin.
  • peki ben de hemen bir soru ekleyim, eski versiyon bir iphone'u (1.1.3 falan) (abd'den alınmıştı ve simlock'u kırılmıştı) MS outlook ile senkr. edebilir miyiz? yani içindeki telefon kayıtlarını falan yedekleyebilir miyiz?
    nasıl?

teşekkürler,
  • arkadaslar telefonum 2g ve yut dısından aldım ve pasaport kayıtlı, ben bu konuya bakarak i tunes uzerinden update yapıp jb ve unlock yapacaktım. ancak telefonumu itunes uzerinden update yaptıktan sonra redsn0w programı ile jb ve unlock YAPMADAN kullanıyorum bi sorun olurmu acaba ?
  • custom firmware yüklemiş olabilir misin acaba? menüde cydia var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.