Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLTuu

Arkadaşlar cihazınız fake imei değilse iTunes'tan update yapın, 3.1.3 versiyonuna yükseldikten sonra 1. mesajımda ki redsn0w programı ile unlock ve jailbreak yapabilirsiniz. Karışık olan hiç bir şey yok...

Abi, bu 3.1.2 - 3.1.3 firmware ları indirdim içinden birsürü dosya filan çıktı.Daha önce kaç kere jailbreak yaptım hiç bir firmware böyle değildi.Yani bunlar firmware değil.Ne , onuda anlamadım.
  • Büyük ihtimal download programı ile indiriyorsunuz ve sıkıştırılmış dosya olarak görüyor.

Firmware'lerin uzantısına bakarsanız .ipsw yazar yani tek dosya halindedir, içini açmayacaksınız.
  • winrar şeklinde geliyor, doğru. içinde bir sürü dosya var.Ne yapmam lazım şimdi?
  • İçindekileri boşver tek dosyanın uzantısına bak eğer zip veya rar ise ipsw olarak düzelt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 10 Temmuz 2010; 17:28:30 >
  • teşekkür ettim...
  • 2g firmware 2.2 iphoenumu itunes görmüyor. ancak pc iphoneu taktığımda fotograf makinesi gibi tanıyor. iphone kapalıyken itunes u açıyorum. iphoneu usb den bağlıyorum ancak hiçbirşey olmuyor. ne yapmam gerekir. pc ye format attıktan sonra bunları yaşadım sanırım. yedeklemem de olmadığı için cihaz tanınmıyor galiba.. 3.1.3 kurmak istiyorum ancak yedeklemelerim yok. bu arada itunes um son versiyon. 9.2.0 teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosamps

2g firmware 2.2 iphoenumu itunes görmüyor. ancak pc iphoneu taktığımda fotograf makinesi gibi tanıyor. iphone kapalıyken itunes u açıyorum. iphoneu usb den bağlıyorum ancak hiçbirşey olmuyor. ne yapmam gerekir. pc ye format attıktan sonra bunları yaşadım sanırım. yedeklemem de olmadığı için cihaz tanınmıyor galiba.. 3.1.3 kurmak istiyorum ancak yedeklemelerim yok. bu arada itunes um son versiyon. 9.2.0 teşekkürler.

iTunes versiyonunuz kaç? DFU moda alıp deneyin birde.
  • itunes 9.2.0 versiyonu yüklü. dfu moda alırsam geri dönüşü yok diye biliyorum bu yüzden tırsıyorm açıkçası. başka bir çare bulamaz mıyım? windows iphoneu bağlayınca fotoğraf makinesi bulundu diyor. ama itunes görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosamps

itunes 9.2.0 versiyonu yüklü. dfu moda alırsam geri dönüşü yok diye biliyorum bu yüzden tırsıyorm açıkçası. başka bir çare bulamaz mıyım? windows iphoneu bağlayınca fotoğraf makinesi bulundu diyor. ama itunes görmüyor.

Nasıl geri dönüşü yok anlamadım? Recovery moda alın?
  • ben bu firware yuluyorum ancak yukledikten sonra browseden baktigimda secilecek dosya goremiyorum yardimci olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar hepinize slmlar.Elimde iphone 2g var.1ay kadar oncesıne kadar gayet guzel kullanıyordum 3.1.3 versionu yukleyene kadar.3.1.3yüklendikten sonra telefon tabiki acılmadı.Daha sonrasında telefona jailbreak yapmaya calıstım.Forumdaki iphone2g 3.1.3 jailbreak ve unlock bolumundekı yazılanları harfi harfine tekrar tekrar uyguladım.Redsnow yönergesiyle 5-6 kere denedim.Her seferinde iphonu acmayı basardım yanı jaılbreak yapmayı ama bır turlu unlock olmuyor.Herseyi denedm iphoneu tekrardan 1.1.4e cevirip yukseltmeyı denedm olmuyor.Redsnowdaki hersey tamamen kusursuz yaptım kesınlıkle bundan emınım.Ama birtürlü unlock yapamadım.Diğer programlar yani cydiadan yellowsn0w vs tarzı seylerı denedm.Ancak yellowsnow sourceunu bır turlu ekleyemedım her seferınde su sorn cıkıo no nodename falan tarzı.bunun ıcınde dns deistir dedıler dnsyı deıstırdım yıne olmadı.

Tüm bunların dısında iphone 2gyi unlock yapabılmek ıcın yapabılecegım bır sey yokmu?Kac gecedır bununla ugrasmaktan sabahlıyorm.Lütfen bu ısten anlayan bir arkadasım bana yardımcı olsun.Yada daha once iphone 2gyı unlock yapmıs(3.1.3)bir arkadasım varsa yardım etsın....Bıktım bu no service yazısından.Kac gündür telefonsuzum lütfen yardımcı olun teşekkürler...

• oziii_07

Telefon fake imei olmasın?
  • Fake imei olması gerekiyor ama bir türlü basaramadm.yani ztn telefon yurtdısından geldi.Ama su an cozemedım ne yapacagımı.
  • arkadaslar iphone 2g 3.1.3 ten 1.1.4 e downgrade yapmaya calısıyorum ama olmuyor.pc ye itunes 7.5 ve 7.6 yukledım denedım cıhazı dfu moda alıyorum itunes iphonu görüyor itunes da sol kısımda iphone yazısı cıkıyor devices altında ama tıklanmıyor sadece open ve eject dıyor summary ve restore seceneklerı cıkmıyor hıc bır sey cıkmıyor dfu ya dogru alıyorum ama restore sekmesı cıkmıyor telı gorduğu halde itunes yardım edersenız cok mutlu olucam cozemedım bır turlu
  • Evet aynı sorun bendede mevcut bi kesin bir bilgi alamadım yha.Arkadaslar lütfen bilsisi olan varsa yardımcı olsun bize.İtunes 7.5 yada 7.7i denedm olmadı yanı restore bolumu cıkmıyor.DFU modda yüz kere denedım yıne cıkmıyor.Bize kesin bir sürüm verin lütfen şimdi itunes 7.6.2.9la deneyecegım bakalım olcakmı blmıyorm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

iPhone 2G'nin en son baseband'ı 04.05.04'tür. O yüzden orjinal firmware ile update yapsan bile unlock'u kaybetmezsin. Sana sadece jailbreak yapmak kalır.

selamlar, bir sorum olacak. benim cihaz 2G. surum su anda 3.1 (7C144) ve de modem firmware 04.04.05
    siz onceki mesajinizda saniyorum baseband 04.05.04 oldugunda unlock olmadan 3.1.3e yukseltebilirsiniz yazmissiniz. benimkisi 04.04.05 oldugundan unlcok sorunu yasar miyim? eger unlock olursa DFU moda alip, sonra PCye baglayip sonra da redsnow 0.9.4 ile 3.1.2yi mi tanitmam gerekiyor?

ilgine cok tesekkur ederim...
  • Fake imei olan arkadaşlar itunes problemi yaşıyorsanız daha önce hiç itunes kurulmamış bir bilgisayarda fake imei için anlattıklarımı sıfırdan tekrar uygulasın.

akk;
    redsn0w 0.9.4 unlock yapabiliyor sen itunes üzerinden 3.1.3'e update yap daha sonra 3.1.2 firmware ile redsn0w'u çalıştır unlock ve jailbreak butonlarına tıkla.
  • Çok teşekkür. Deneyip bir sorun yasarsam tekrar yardım rica ederim
  • benim anlayamadığım ve yardımınıza ihtiyaç duyduğum konu var:
    1- 3.1.3 e itunes'tan direk update e tıklayarak mı yoksa linkteki 3.1.3 dosyasını shift+update yaparak mı yükleyelim?
    2- teli 3.1.3 e yükseltmek istemiyo muyuz redsnow programında neden 3.1.2 yi gösteriyoruz?
    3- 3.1.3 ün 3.0 dan ne gibi ekstra özellikleri var, yüklemeye değer mi?

teşekkürler..
  • 1- Hiç farketmez, ikisi de aynı şey...
    2- Jailbreak yaparken versiyon numarasına değil, baseband numarasına bakıyor o yüzden 3.1.2 göstermen senin için ve telefon için bir problem teşkil etmez.
    3- Bazı hataları gideriyor ve 2G için en son çıkan versiyon, artık update yapmayacaksınız...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.