Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Direk shift + Restore ile 3.13 ü attınığınız anda. Linki konunun ilk mesajında verilen. Cihazınız unlock + jb + cydia Yüklü olacak. 1.14 Te attığınız Fake imei da değişmemiş 1 şekilde Kullanıma açık olacaktır. Saygılarımla.
  • beyler lütfen acil!
    cihazım 2g 8gb 3.1 fw yurtdışı
    shift+restore ile fake imei için custom fw 3.1.3ü yükledim yükleme bitti. cihaz şu an ingilizce yüklü olan herşey gitmiş saat ayarı dahil.
    söylendiği gibi cydia duruyo hafıza 200 mb civarı daha azalmış şu an 6.6 gb görünüyor daha öncede 6.8gb görünüyodu.6.3 gb'de kullanılabilir. neden 8gb değil 8 olması için ne yapmak gerekir.
    benim sorum resimdeki şifreye hangi şifreyi girmem gerekiyo
    itunes şifremi girdim yanlış diyor.
    doğru şifre girildiğinde eskiden yüklü olanlar ve dilde türkçe olacak mı?

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinysl -- 31 Ekim 2010; 22:24:55 >

• dili türkçe yapmak setting / International/ Language dir.

Hiçbir iphone 8 Yazıp 8 kullandırmaz. Iphone'un kendi sistem dosyaları war o yuzden 6,8 kullandırır. Bunu değiştiremezsin
  • peki istediği parola olayından haberiniz var mı?
    3.1.3 olduğu halde diğer 5 sayfa öğeme kavuşabicekmiyim.
    şifreyi girersem ne olacak
    dil için çok teşekkürler ...
  • ya arkadaşlar bendeki 2.g yi redsnow ile unlock ve jailbreak yaptım.herşey düzgün çalışıyor fakat birtek youtube'a bağlanmıyor.dns fix vs.yöntemleride denedim ama bi türlü olmuoy.bu arada mitube denilen youtube indirme programında youtube orjinal dns'lerle beraber çalışıyor.onda bir sorun yok.acaba jailbreak esnasında redsnow youtube programına bi hasar vermiş olabilrmi.bilginiz varmı.bu arada bu işlemi tekrar denemek için defalarca jailbreak yaptım cihaza.
  • bunda unlock nasıl yapıcam indirdiğiiz programda unlock seçeneği yokki :(

telefon sim hatası veriyo 2g v 3.1.3 lütfen yardımcı olun :(
  • haftasonu bir tanıdık 2G cihazını bana verecek 3.1.3 yükleme ve jailbreak yapmak istiyorum
    bu işlerdne hiç anlamam kendiside bilmiyor fake imei mi yoksa orjinal imei mi olduğunu o yüzden ne olur ne olmaz diye fake imei firmware ini indirip Shift + Restore ile yükleyip sonrada redsn0w ile jailbreak ve unlock yapacağim heralde, doğru anlamışmıyım bir yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • 2g lere 3.1.3 ün üstünde versiyonlar yüklenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

2g lere 3.1.3 ün üstünde versiyonlar yüklenebiliyor mu?

normalde hayır ama bildiğim kadarıyla 4e benzetilmiş custom 3.1.3 yüklüyolar.

kısacası apple 3.1.3ten sonrasını çıkarmadı 2G için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

haftasonu bir tanıdık 2G cihazını bana verecek 3.1.3 yükleme ve jailbreak yapmak istiyorum
    bu işlerdne hiç anlamam kendiside bilmiyor fake imei mi yoksa orjinal imei mi olduğunu o yüzden ne olur ne olmaz diye fake imei firmware ini indirip Shift + Restore ile yükleyip sonrada redsn0w ile jailbreak ve unlock yapacağim heralde, doğru anlamışmıyım bir yardımcı olursanız cok sevinirim.

2 glerin arkasında imei yazar o imeiyi iphone de ayarlar - genel-hakkında menüsü altında bulunan imei ile karşılaştır tutuyorsa fake imei yoktur ... birde imei sorgulamadan kontrol et kayıtlımı diye... imei sorunu yoksa itunes üzerinden direk orjinal 3.1.3 sürümü yükle ardından reds0w 0.9.4 ile jailbreak ve unlock yapabilirsiniz.

Fakat burada dikkat etmeniz gereken nokta su;
    redsn0w'da firmware seçerken 3.1.3 dosyasını değil, 3.1.2 dosyasını göstermeniz gerekiyor.

3.1.2 dosyasını ilk sayfadan indirebilirsiniz...

ben iki telefon yaptım bu şekilde bir sorun çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

haftasonu bir tanıdık 2G cihazını bana verecek 3.1.3 yükleme ve jailbreak yapmak istiyorum

2 glerin arkasında imei yazar o imeiyi iphone de ayarlar - genel-hakkında menüsü altında bulunan imei ile karşılaştır tutuyorsa fake imei yoktur ... birde imei sorgulamadan kontrol et kayıtlımı diye... imei sorunu yoksa itunes üzerinden direk orjinal 3.1.3 sürümü yükle ardından reds0w 0.9.4 ile jailbreak ve unlock yapabilirsiniz.

Fakat burada dikkat etmeniz gereken nokta su;
    redsn0w'da firmware seçerken 3.1.3 dosyasını değil, 3.1.2 dosyasını göstermeniz gerekiyor.

3.1.2 dosyasını ilk sayfadan indirebilirsiniz...

ben iki telefon yaptım bu şekilde bir sorun çıkmadı

tmmdir yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• arkadaşlar 2g fake imei cihazım var bu konuda anlatılanları uyguladım cihazı 3.1.3 e yükselttim cihaz sorunsuz çalışıyor şebeke var arama yapıyor arama geliyor mesaj gönderiyor wifi sorunsuz sorunum zil sesleri çalışmaması vede kameranın çalışmaması cihazın kamerasını değiştirdim kameradan değil 2g 3.1.3 versiyon atan arkadaş olupta böyle sorunla karşılaşan varmı
  • arkadaslar iphone 2g m var 3.0dan 3.1.3e yukselttim hersey tamam sonrasnda cihaz unlock oldu sonra redsn0w 0.9.4 u indirdim ama birturlu browse diyince 3.1.2 yada 3.1.3 gosteremiyorm gosterdigimde unable to recogrinize specified IPSW uyarısı alırıyorum lutfen yardımmm
  • Çok güzel anlatmıssınız ama bendeki sorunu hala cözemedim,
    Benimde 1.1.4 e donup fake imei yapmam gerekiyor ama sorun cıkıyor.
    3 gundur cözülmüyor 3 makinada denedim hepsinde aynısı oluyor,
    İtunes da dfu modda goruyor fakat restore cıkmıyor, open ve ejec var open diyince siyah pencere acılıyor işlem yapamıyorum yardımcı olurmusunuz delircem şimdiden tesekkurler.
  • 2g 3.1.3 jb yapılmış cydia yüklü fake imei ama cydia loding datada kalıyor. itunes den cracklenmiş uygulama yüklenmiyor. ve bu cydia donması yeni oldu onunla beraber telefonda kasmaya başladı. telefonda crackli uygulama yok cydia ya giremiyorum "loding data" yazısı geçmiyor neden acaba
  • benim cihazım 2g ve 3.1.3 sürüm yüklü şuan modem firmwareım ise 04.05.04_G. Cihaz unlock ve jb yapılmış sadece fake imei atmam gerekiyor. Ben 1.1.4 sürümüne düştüğüm zaman ziphone ile fake imei atacağım fakat birde do it all butonuna basıp jb ve unlock yapın demişsiniz, ben 1.1.4 e sizin verdiğiniz dosya ile düştüğüm ve fake imei attım vakit tekrardan o tuşa yani do it all'a basmalımıyım?
  • arkadaşlar cihazı denildiği üzere dfu moda alıyorum itunes hata veriyor recovery mode vs.. diye ok diyorum elimi çekiyorum home tuşundan cihazımı görüyor itunes fakat o summary olan yer gelmiyor yani sadece soldaki menüde iphone yazıyor, resmi aşağıya ekliyorum;

http://img812.imageshack.us/i/adszeah.jpg/
  • Tüm işlemleri baştan yap sorununuz çözülecektir.
  • çözüleceğini sanmıyorum çünkü bunu bir kere denemedim sabahdan beri iki ayrı bilgisayarda ve itunesun 7.5 ve 7.6.2.9 sürümlerinde deniyorum hepsinde de aynı oldu. başka bir problemmi var acaba?
  • arkadaşlar sorunu hallettim yani şu an restore tuşu çıkmış durumda ve 1.1.4 ü gösterdim shift restore ile şuan nu yüklüyor.

Nasıl restore tuşunun çıktğı ise şurada gizli; önceden elbetteki bilgisayarımızda itunes quick time vs.. yüklüdür normalde bu konuyu anlatan sitelerde ve bu konunun ilk mesajında da sadece itunesi silin belgelerim içindeki müziğin içindeki itunes klasörünü silin deniliyor ancak ben böyle yaptım ve restore tuşu çıkmadı, bide dedimki apple a ait bilgisayarımda ne varsa hepsini kaldırayım quicktime apple update itunes vs... herşeyi sildim program ekle kaldırdan tabi buna ek olarak müziğim klasörünün içindeki itunesuda sileceksiniz sonra restart ettim bilgisayarı, sonra 7.5 itunesu kurdum yine restart ettim ve cihazı anlatıldığı üzere dfu moduna almaya çalıştım ve ta taa, restore tuşu şu an karşımızda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.