Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Valtiel

quote:

Orijinalden alıntı: predouret

Başka bir sim kartıyla denedin mi ? Yeni bir sim kart ile dene bence...

Denedim 3 ayrı sim kartıyla aynı sonuç.

2 farklı bilgisayardan redsnowu yaptım yine aynı.

Hatta Install Cydia & Unlock, sadece unlock, already pwned & unlock, hepsini denedim.

Arkadaşlar yok mudur fikri olan telefonsuzum.
    Her gün aynı unlock'ı yapıp aynı şekilde kalıyorum
  • merhaba arkadaslar ,

ben bi onceki aksam tamamen teknolojik cehaletime kurban gittim,sorunsuz calisan I-phone umu kullanilamaz hale getirdim :S

Iphoneum gecen sene yurt disindan geldi,su anlasmali hatlardan alinma yani sadece o hatla calisan turden.pasaporta kayitli bu durumda kayitli imei mi oluyo bilmiyorum,ama imei numarasiyla oynamadim hic ,pasaporta kaydettirdikten sonra girdim bi internet sitesinden kendim jailbreak ve unlock yaptim.o gunden dune kadar sorunsuz kullaniyodum.I phone um eski surum oldugu icin facebooka girerken falan sorun yasiyordum yada program indirirken,o yuzden dun aksam muzik yuklemek icin actigim I phone da guncelleme yazisini gorunce tmm dedim. sonrasi malum...

su anda ekranda USB kablosu ve I tunes isareti var sadece acil aramalara acik.

Ama operatorumu taniyo :S yani kosede kullandigim operatorun ismi ve sinyal aldigina dair olan cubuklar dolu. sadece hic bisey olmuyo sadece acil arama yapilabiliyo menu falan hic bi sekilde acilmiyo.

sabah bir daha jailbreak yapiyim dedim,hic birsey farketmedi.burada bir arkadasin yazisinda okudum blackrain miydi onu denedim, yine tik yok. Lutfen bana yol gosterin, su anda yeni bir telefon almam mumkun degil,buna muhtacim acikcasi. Donusu olur mu kurtarabilirmiyim,burda yazilanlarin cogunu denedim denediklerim dogrumuydu bilmiyorum ama :S
    cevabinizi bekliyorum arkadaslar :/ simdiden tesekkurler ...

+

• su anda disardan gelen aramalari alabildigimide farkettim sadece bana kilitli telefon :S menu acilmiyo arama yapamiyorum sadece yukardaki gibi kablo ve u tunes resmi var :S slide yaptigimda da sadece acil arama yapabiliyorum :S sorunum ne acaba :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

redsn0w 0.9.4 çıktı!

http://bit.ly/dbIWuF

Bu program ile 2G iPhone'u jailbreak ve unlock yapabilirsiniz.

2 Şubat 2010'da firmware 3.1.3 çıktı.

iTunes üzerinden update yaptıktan sonra yukarıda ki reds0w 0.9.4 ile jailbreak ve unlock yapabilirsiniz.

Fakat burada dikkat etmeniz gereken nokta şu;
    redsn0w'da firmware seçerken 3.1.3 dosyasını değil, 3.1.2 dosyasını göstermeniz gerekiyor.

3.1.2 : İndirmek için tıklayın.

3.1.3 : İndirmek için tıklayın.

Unlock'u seçtiğinizde sizden bootloader 3.9 ve 4.6 isteyecektir.

http://iphonefreakz.com/firmware/BL-39.bin
    http://iphonefreakz.com/firmware/BL-46.bin

Bu işlemleri tamamladıktan sonra kırılmış uygulamaları telefonunuzda çalıştırabilmeniz;
    "cydia.hackulo.us" kaynağını Cydia'ya ekleyin ve o kaynaktan AppSync'ı kurun.

NOT : FAKE IMEI KULLANICILARI CUSTOM FIRMWARE İLE UPDATE YAPABİLİR!

iPhone 2G FAKE IMEI | 3.1.3 CUSTOM FIRMWARE

|http://bit.ly/dr7N1s | - |http://bit.ly/c1ykwZ |

Not : Yukarıda verdiğim iki linkten herhangi birini indirip, shift + restore ile update yapabilirsiniz.

iPhone DFU mod'a nasıl alınır?
    http://vimeo.com/1555408

Orjinal update yapıp fake imei'yi kaybedenler, aşağıda anlattıklarımı uygulasın;

İlk olarak cihazı v1.1.4'e geri döndürmen gerekiyor, bunun için bilgisayarına iTunes 7.5 yüklemelisin.
    http://www.filehippo.com/download_itunes_32/3402/

iTunes 7.5'i yükledikten sonra cihazı bilgisayara DFU mod ile bağla.
    Cihaz dfu mod'a girdikten sonra iTunes ekranı gelecek, buradan klavyede ki shift tuşuna basılı tutup ekranda ki restore butonuna basacaksın.
    Sana hangi dosyayı yüklemek istediğini soracak;
    Buraya tıkla, 1.1.4'ü bilgisayarına indir ve indirdiğin dosyayı göster.

Cihaz v1.1.4 olduktan sonra ZiPhone ile kayıtlı bir telefonun imei numarasını iPhone'a gireceksin.
    http://rapidshare.com/files/201663697/ZiPhone_3.0.rar - Şifresi iPhoneTR.org

ZiPhone kullanımına buradan bakabilirsin;http://www.iphonetr.org/ziphone-kullanimi/
    Programda Advanced Features'ten Fake imei'ye tıklayıp girebilirsin.

Aynı program ile Do it all! butonuna tıklayarak unlock ve jailbreak'ta yapman gerekiyor.
    Program gayet kolay zaten...

Bütün bu işlemleri tamamlayıp operatöründen sinyal alabiliyorsan, cihazı custom firmware ile 3.1.3'e yükseltebilirsin.

Bunun içinde iTunes son versiyon kullanman gerekiyor.
    http://www.filehippo.com/download_itunes_32/

Şimdi yine aynı yukarıda ki gibi telefonu dfu mod ile bilgisayara bağlayacaksın.
    iTunes ekranı gelince shift + restore ile bu dosyayı indirip, göstereceksin;
    http://bit.ly/dr7N1s veyahttp://bit.ly/c1ykwZ

Not : Verdiğim iTunes versiyonlarını yüklerken problem yaşarsan Belgelerim / Müziklerim içinde ki iTunes klasörünü sil.

* Problem devam ediyorsa bu işlemleri daha önce hiç iTunes kurulmamış bir bilgisayarda tekrar deneyin.

aLTuu

3.1.3 versionda ve aktive olmamis 2g yi redsnow a taktigimda unlock secenegi cikmiyor.sadece cydia dedigimde de reboot ta takili kaliyor.bakmadigim yer kalmadi yardim edermisiniz?

• Şimdi benim Iphone 2g, 3.1.2 versiyonlu ve jailbreakli ben bunu 3.1.3 jailbreak yapacağım ama birkaç sorum olacak telefon 2. el ve fake imei mi, yurtdışından mı alındı bilmiyorum.

1. Anladığım kadarıyla Itunes'tan yapamıyoruz. Redsnow ya da spiritten yapmak gerek öyle mi?

2. Benim telefonum sahte imei olabilir tam olarak bilmiyorum nereden bakabilirim? Bu bir sorun yaratır mı?

3. Bu jailbreak kolay bişeymi bilgisayardan anlayan biriyim. Daha önce 5800'a flash atıyordum. Kısa bir işlem mi?

4. Jailbreak atarsam verilerim, uygulamalarım silinir mi?

5. Telefon bazen kasıyor bu sorun kalkar mı?

6. Unlock nedir? Jailbreak yapmak için gereklimidir?

Şu ilk 2 soru çok önemli herhalde cevaplayan olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 22 Mayıs 2011; 0:56:54 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende 3 sene önce Amerika’dan alınmış 2G modeli var. O zamanlar telefonu ziphone ile unlock yapmıştım
    Yıllardır sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama son zamanlarda kilitlenmeler vs. gibi sorunlar yaşamaya başlayınca
    Yazılımını güncelleyerek 3.1.3 e yükseltmek istedim.Bunun için iTunes son versiyonunu indirdim ve 3.1.3 e update ettim
    Haliyle telefon kilitlendi. RedSn0w 0.9.4 , ipsw 3.1.2 dosyası,BL-39 ve BL-46.bin dosyalarını bulup indirdim.
    Sorunum şu arkadaşlar:
    Telefonu jailbreak yaparken harddisk görünümüne kadar sıkıntısız geliyorum ama orada telefon takılıp kalıyor,Ananas görüntüsüne geçmiyor,sorun ne olabilir,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar…
  • Herkese merhaba,

Ben bir konu acmistim ama simdi arastirirken bunu buldum bilen birisi yardimci olursa sevinirim. Benim iphoneum da 2G ve suanki versiyonu 2.2. Itunesa taktigim zaman version 3.1.3 update cikiyor. Bunu yukleyip bu konunun basinda bahsettiginiz sekilde telefonu jail break yapmam mumkun mu? Ilk post 2009 kasimda yazildigi icin hala gecerli bir yontem midir daha kisa kolay bir yolu var midir diye merak ettim... Bu kadar zamandir sorunsuz kullaniyorum telefonu bir sikinti olursa diye korkuyorum birileri varsa deneyimli yardimci olabilecek sevinirim...

Iyi calismalar
    Didem
  • Arkadaslar sft restore yaptıgımda dosyanın ıcını gositeroyrum ama dosayayı gormıyo restore yapıcagım?:S:S
  • Sn0w ispw uzantılı dosya bulmuyo lutfen yarım edın nedn gorumuyor?:S:SS
  • iphone 2g için en son sürüm 3.1.3 müdür ? bunun üstünde bir versiyon yukleyemiormuyuz ?
  • aLTuu

Teşekkürler hala çalışıyor harikasın 2.2.1 den 3.1.3 e sorunsuz geçiş yaptım eyvallah kaptan..
  • ayrıca yedek almak için korkmaya gerek yok.
    itunes den soldaki iphone nu nuza sag tıklayın back al deyin,
    rehber notlar mesajlar dahil yedek alıyor zaten 3.1.3 e cıkıp tekrar baglayınca da yanda senin alınan yedeklerini gösterip hangisini back up olarak senin iphone nuna restore ediyim diye soruyor..
  • arkadaşlar herşeyi anlatılan gibi hallettim telefon çalışıyor mesaj vs her özelliği tamam ancak bu 3.1.3 ten sonra wireless ağı bulamaz oldu. hiçbir şekilde wirelesse bağlanamıyorum ağ aranıyor diyo yuvarlak dönüyor ve öyle kalıyor bu anlattığınız işlemi birkaç defa tekrar ettim restore yapıp yapıp her seferinde aynı sonuç, ağ ayarlarını resetledim yine düzelmedi lütfen yardım edin ne yapmalıyım fake imei falan denmiş yada ipad baseband ı denmiş ne yapmam gerekiyor.

telefonum amerikadan ama imei kayıtlı baseband 04 05 04
  • öldü mü bu topic
  • arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacam fakat:

Yaklaşık 3 ya da 4 sene önce amerikadan aldığım ve 1-1,5 senedir kullanmadığım iphone 2g bir haftadır beni yormakta.
    Özetle: İlk aldığımda pasaporta kayıtlıydı ve yanılmıyorsam aktif etmek için değişik bir sim kart kullanmıştık ve ondan sonra hiç bir kırma işlemi yapmadan uzunca bir sure (sanırım 1.1.1 ya da 1.1.3 olarak) kullanmıştım. 1 yıl sonra kadar sim kartı takın gibi bir hata vermisti o sırada yeni iphone aldığımdan durumu önemsemeyip kaldırmıstım telefonu ortadan. Son bir haftadır ise elimde. Önce iphoneum hakında bilgi verim

Iphone 9. hafta üretimi
    Imei kayıtlı (yerli ve iphone un sitesinden kontrol edince kayıtlı yolcu tarafından getirilen gibi birşey yazmakta)
    Version : 3.1.3 (7E18)
    Model: MA712LL
    Modem Firmware : 04.05.04_G

1- Iphone ilk başta 1.1.3 ya da 1.1.4tü
    2- Arkadaşın anlattığı gibi önce sıfırlamak mayetinde 1.1.4 kurup ardından 3.1.2 ardındanda 3.1.3 attım redsn0w ile. O sırada unlock islemlerinide yaptım. olmadı
    3- Bir daha denedim bu sefer unlock demedim bootneur ile unlock yaparım diye, yine olmadı.
    4- Iliberty yardımı ile birşeyler yapmaya çalıştım, yine olmadı.
    5- Bu arada bootneuru kurcalarken yanlıslıkla basebandı ucurdum telefon repair needed diyor ve wifi bluethooth vs ucmustu bunun icinde 1 gun ugrastım, tekrar 1.1.4 sonra unlock+jb ile 3.1.3 yaptım, yine olmadı.
    6- Bir ara acaba imeide mi problem var deyip 1.1.4 e alip ziphone ile kullanmadıgım bir telefonumun imeisini girdim yine olmadı.
    7- Yabancı forumlarıda cok karıstırdım girmedigim cıkmadığım konu kalmadı. Bir yerde ssh ile bağlanıp lockdown klasorunun silinmesi yazıyordu, onuda denedim. Yine olmadı.

Son durum :
    Şu an üzerinde baseband 04.05.04_G version 3.1.3 + cyndia + unlock yapılmış halde.

Sorunum : Ne yaptıysam yapayim bir turlu "no sim" "no sim card installed" yazısını geçiripte sim kartımı tanıtamadım. Sim kartım sağlam, başka telefonlarda çalışıyor. Başka bir sim kart taktım onlarlada olmadı.

Benim şimdi ne yapmam gerek ? Webde satılan universal sim card dedikleri kartlar acaba işe yarar mı ? Yoksa artık telefonu ehli birilerine mi göstermeliyim ?

Konuyu olağan derecede detaylandırmaya çalıştım, sanırım yapmadığım bir işlem kalmadı, telefon gayet temiz ve çalışır durumda (repair needed vs vs hiç bir hatası bulunmamakta no sim card installed dışında) Ve böyle temiz bir halde iken öylece kalmasına gönlüm el vermedi. Eski bir konu biliyorum fakat eminim fikri, bilgisi olan arkadaşlar vardır.

• S.a Başta elimde iphone 2g fake imei var 1.1.4 sürümünü kullanıyorum ve 3.1.3 sürümüne yükseltmek istiyorum daha once denedim ve cihazım komple iptal oldu açılıp sadece boot ekranı geliyordu şimdi ise biri yardım etmeden bunu yapmak istemiyorum bana birisi yardım edebilirse cok sevinirim tek telefonum var ve telefonsuz kalırsam biterim içindekide iş hattım :S yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogen

arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacam fakat:

Yaklaşık 3 ya da 4 sene önce amerikadan aldığım ve 1-1,5 senedir kullanmadığım iphone 2g bir haftadır beni yormakta.
    Özetle: İlk aldığımda pasaporta kayıtlıydı ve yanılmıyorsam aktif etmek için değişik bir sim kart kullanmıştık ve ondan sonra hiç bir kırma işlemi yapmadan uzunca bir sure (sanırım 1.1.1 ya da 1.1.3 olarak) kullanmıştım. 1 yıl sonra kadar sim kartı takın gibi bir hata vermisti o sırada yeni iphone aldığımdan durumu önemsemeyip kaldırmıstım telefonu ortadan. Son bir haftadır ise elimde. Önce iphoneum hakında bilgi verim

Iphone 9. hafta üretimi
    Imei kayıtlı (yerli ve iphone un sitesinden kontrol edince kayıtlı yolcu tarafından getirilen gibi birşey yazmakta)
    Version : 3.1.3 (7E18)
    Model: MA712LL
    Modem Firmware : 04.05.04_G

1- Iphone ilk başta 1.1.3 ya da 1.1.4tü
    2- Arkadaşın anlattığı gibi önce sıfırlamak mayetinde 1.1.4 kurup ardından 3.1.2 ardındanda 3.1.3 attım redsn0w ile. O sırada unlock islemlerinide yaptım. olmadı
    3- Bir daha denedim bu sefer unlock demedim bootneur ile unlock yaparım diye, yine olmadı.
    4- Iliberty yardımı ile birşeyler yapmaya çalıştım, yine olmadı.
    5- Bu arada bootneuru kurcalarken yanlıslıkla basebandı ucurdum telefon repair needed diyor ve wifi bluethooth vs ucmustu bunun icinde 1 gun ugrastım, tekrar 1.1.4 sonra unlock+jb ile 3.1.3 yaptım, yine olmadı.
    6- Bir ara acaba imeide mi problem var deyip 1.1.4 e alip ziphone ile kullanmadıgım bir telefonumun imeisini girdim yine olmadı.
    7- Yabancı forumlarıda cok karıstırdım girmedigim cıkmadığım konu kalmadı. Bir yerde ssh ile bağlanıp lockdown klasorunun silinmesi yazıyordu, onuda denedim. Yine olmadı.

Son durum :
    Şu an üzerinde baseband 04.05.04_G version 3.1.3 + cyndia + unlock yapılmış halde.

Sorunum : Ne yaptıysam yapayim bir turlu "no sim" "no sim card installed" yazısını geçiripte sim kartımı tanıtamadım. Sim kartım sağlam, başka telefonlarda çalışıyor. Başka bir sim kart taktım onlarlada olmadı.

Benim şimdi ne yapmam gerek ? Webde satılan universal sim card dedikleri kartlar acaba işe yarar mı ? Yoksa artık telefonu ehli birilerine mi göstermeliyim ?

Konuyu olağan derecede detaylandırmaya çalıştım, sanırım yapmadığım bir işlem kalmadı, telefon gayet temiz ve çalışır durumda (repair needed vs vs hiç bir hatası bulunmamakta no sim card installed dışında) Ve böyle temiz bir halde iken öylece kalmasına gönlüm el vermedi. Eski bir konu biliyorum fakat eminim fikri, bilgisi olan arkadaşlar vardır.

seninle tamamen aynı durumdayım. itunes 7.5 veya 8.0'la denemek istiyordum bi de ben ama bütün yedeklerim (iphone4) şu anki itunes'da olduğu için silemiyorum da. eğer gerçekten oluyorsa zorlayıp deneyeceğim. istersen sen bir dene?

• önce aynısını yaptım bende acil arama butonu filanda cıkmıyodu :S
  • öncelikle verdiginiz biligiler icin tesekkür ederim benim söyle bi sorunum var itunes 7.5 le 1.1.4 e geri dönüş yapamıyorum hersey yolunda gidiyor yüklemeye geldigi zaman unknown error (6) veriyo cihazın ekrarındada i tunes e baglanın göstergesi oluyo
    itunesin son surumunu kurup 3.1.3 e restore ederken sorunsuzca kuruyo fakat imei kayıtlı olmadıgı icin sebekeden sinyal alamıyorum e haliyle 3.1.3de fake imei atılmıyor sizce ne yapmalıyım?
  • arkadaşlar bende bugün pc suite ile oynarkan birşeyleri bozdum ( pc suite ile birşeyleri düzelt dedikten sonra ) telefon birden bire şarj olmamaya başladı .
    başka bilgisayara başka kablo ile taktım yine aynı. aynı kablolar ile başka iphone da problem yok.
    benim bazı dosyalar silindi telefondan.
    ne yaabilirim ??

3.1.2 sürüm. ( bunuda 3.1.3 yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz !???
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.