Şimdi Ara

iPhone 2G 3G 4G ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone telefonlarda hücresel veri ayarında eskiden 2g 3g 4g seçme vardı. hangisini istersek seçip kullanabiliyorduk. köye gideceğim orada çekim iyi değil. fazla şarj yemesin bağlanmaya uğraşmasın diye 2g seçip sadece gelen whatsapp telegram mesajlarına bakacağım. ama artık 2g seçeneği yok. telefonum iPhone 6s Plus ve güncelleme olarak en son sürüm yüklü. neden böyle bir şey yapmış apple anlamadım. android kullanan arkadaşlara soruyorum. sizde hala hücresel veriyi seçmede 2g 3g 4g ayarı çıkıyor mu? iPhone güncelleme ile sanırım 2g seçeneğini artık kaldırmış. sadece 3g ve 4g seçeneği çıkıyor. ve iphone'da bu ayarı düzeltme şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoman007 -- 17 Ocak 2021; 2:21:12 >

• Valla hocam 3g çıkıyor en düşük ama 3g olmadığında otomatik 2g edge moduna geçiyor sorun yaşatacağını hiç sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme ile 2g seçeneği kaldırıldı. Mecbur 3g seçeceksiniz, çekmezse 2g’ye düşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'da son güncellemeler ile 2G'ye manuel olarak geçilemiyor artık. Android cihazların bir çoğunda operatör güncellemeleri ile 2G'ye manuel geçişi kapattılar ama hâlâ bazı android cihazlar 2G'ye manuel olarak geçiş yapıyor. Kısacası android'te 2G'ye manuel geçiş yapılabilir belki ama iPhone'da maalesef imkansız.

• Yurt dışında bazı firmalar 2g yayını sonlandırdı arkasından Apple da bu durumu yapti, Abd de hiç 2g ye denk gelmedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 4G Şebeke Sorunu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.