Merhaba arkadaşlar, Ben iphone 2G kullanıyorum. Sabah telefonu elime aldığımda ekranın alt tarafının orta bölümlerinde ince ince yatay çizgiler çıktı camdan kaynaklanan birşey değil ekranın içinde olan birşey telefon açıldığında çıkıyorlar ve nereye girersem gireyim kaybolmuyorlar. Başına böyle birşey gelen varmı veya onları yok etmek için bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin... Şimdiden teşekkürler
ölü pixel olabilir .
nasıl olsa 2g rahat rahat ekranını değiştirebilirtirsin
Rahat rahat ekranını değiştirebilirsin derken? bi arkadaşım istanbulda bi yerde sordu 300 lira gibi bir fiyat söylediler? sizin bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer varmı acaba?
Benim telefon düştükten sonra olmuştu.İlk başta ince bir çizgi vardı satmıştım bende kıllanıp.Alan arkadaşta da tüm ekran gitmiş sonradan.Ekran değiştirmekten başka çaren yok gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: behlulkardas
Rahat rahat ekranını değiştirebilirsin derken? bi arkadaşım istanbulda bi yerde sordu 300 lira gibi bir fiyat söylediler? sizin bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer varmı acaba?
rahat rahat derken garantısı nasıl olsa yok gıdıp ekranı degıstıtebilirsin tamir yapılan yerlerde (normalde bu ıslem garantı dısıdır)