Şimdi Ara

İphone 2G Ekranda Sanal Çizikler Çıktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben iphone 2G kullanıyorum. Sabah telefonu elime aldığımda ekranın alt tarafının orta bölümlerinde ince ince yatay çizgiler çıktı camdan kaynaklanan birşey değil ekranın içinde olan birşey telefon açıldığında çıkıyorlar ve nereye girersem gireyim kaybolmuyorlar. Başına böyle birşey gelen varmı veya onları yok etmek için bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin... Şimdiden teşekkürler

• ölü pixel olabilir .

nasıl olsa 2g rahat rahat ekranını değiştirebilirtirsin
  • Rahat rahat ekranını değiştirebilirsin derken?
    bi arkadaşım istanbulda bi yerde sordu 300 lira gibi bir fiyat söylediler? sizin bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer varmı acaba?
  • Benim telefon düştükten sonra olmuştu.İlk başta ince bir çizgi vardı satmıştım bende kıllanıp.Alan arkadaşta da tüm ekran gitmiş sonradan.Ekran değiştirmekten başka çaren yok gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: behlulkardas

Rahat rahat ekranını değiştirebilirsin derken?
    bi arkadaşım istanbulda bi yerde sordu 300 lira gibi bir fiyat söylediler? sizin bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer varmı acaba?

rahat rahat derken garantısı nasıl olsa yok gıdıp ekranı degıstıtebilirsin tamir yapılan yerlerde (normalde bu ıslem garantı dısıdır)

yer olarak bılemıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.