Şimdi Ara

iphone 2g fena ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir süre önce iphonenun bataryasını değiştirdim (samsung e900 bataryası taktım ) bayağı bir süre kullandım. ama bir ara batarya ile ilgili bir işlem yaptım ve lehimleme de ufak bir hata yapmışım. telefon o şekilde 2-3 saat şasi yaparak masada durdu. daha sonra tekrar işlem yapmak istediğimde şasi olduğunu farkettim ve sorunu giderdim. ama sorunu giderdikten sonra telefon çok aşırı bir şekilde ısınmaya başladı. ne yaptıysam olmuyo, yeniden batarya değiştirdim yine çok ısınıyor. ısınan bölge katlı devrelerin bulunduğu yer. bir çözümü var mıdır arkadaşlar? nerde yanlış var?

• cesaretine hayran kaldım dostum.
    aç içini pil değiştir lehim falan yap basit işler değil yani
  • Bu işlemi Youtube'a koyaran baya hit alırsın
  • Doğru...
  • Neden e900 bataryası taktın ki? Dealextreme gibi sitelerden uygun fiyata iphone bataryası bulabilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 11 Şubat 2009; 19:36:09 >
  • 3 saat boyunca telefona şase yaptırmış olman telefona buyuk ihtimal zarar vermiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Bu işlemi Youtube'a koyaran baya hit alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Bu işlemi Youtube'a koyaran baya hit alırsın

üzerinde omlet yapıp onun videosunu koycam, iphone ile omlet yapmak imkansız değil çok kolay

quote:

sylargray
    Neden e900 bataryası taktın ki? Dealextreme gibi sitelerden uygun fiyata iphone bataryası bulabilirdin.

o sırada hazırda o vardı, onu kullandım, başka bi sebebi yok

• Galiba 1 veya birkac direnc hasar gormus.. Akimi dusuremiyor.. buda azda olsa, normale gore fazla elektrik (daha dogrusu:ayni voltta fakat daha yuksek akimli elektrik) yuklemesine sebep oluyordur.. Haliyle isinma yapiyordur.. Voltaj degismedigi icin parcalar calismaya isinarak devam edecektir fakat yuksek akimdan zamanla zarar gorecek, telefonun omru normale gore cok daha kisa olacaktir.. akim az olsaydi, calismazdi.. yuksek oluncada ya yanar, yada cok isinir...

ek bilgi

voltaj= akim X direnc

voltaj sabit kaldikca akim yukselirse, direnc azalir mantigi... Gerci mantik degil, direk Fizikteki ohm kanunu.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 14 Şubat 2009; 10:30:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.