Şimdi Ara

telefon sadece şarjdayken çalışıyor(du)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun şarjı 100 gözükmesine rağmen şarjda değilken 1-2 dakika içinde telefon kapanıyordu. şarjda dururken herhangi bir kapanma vs. yoktu. fakat bu sıra ara ara şarjdayken de kapanmalar başlamıştı ve şu an şarjdayken bile açılıp 30sn durup kapanıyor. şarj aleti, kablosu orjinal. telefon xiaomi redmi note 2. bataryayı 8-9 ay önce yenilemiştik orijinali ile. dahili depolama genelde dolu oluyor ve hep uyarı geliyor, belki ondandır vs. diye düşündüm ama bilemedim. batarya da olabilir. ne yapmam gerek

• Sorun pilde olmalı. Böyle eski bir telefona orijinal batarya taktıklarını hiç zannetmiyorum. Bataryayı bizzat Xiaomi mi store takmadıysa orijinalliğinden emin olamazsınız. Pilin şişip telefonun ekranına ve anakarta zarar verme durumu olabilir, ya zaman zaman batarya yenileteceksiniz ya da ucuz yollu yeni bir telefon alacaksınız.

• sreylare kullanıcısına yanıt

evet batarya şişkinligi var, ekranda hafiften açılmaya başladı. yanlardan beyaz ışık süzmeleri görüyorum. bu zaten bataryayı 5-6. falan değiştirtişimdi, dediğiniz gibi yeni batarya almak günü kurtaracaktır. tesekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.