Bildirim
İphone 2g hoparlör sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar bilen biri yok mu şu lanet olayın sebebini -
Bası azalt dediğinde normal oluyormuş işte sorun ne ? -
Oyunlarda sesler bozuk cikiyor. -
Bide iphone 2g ne ya ilk defa duyuyorum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BrotherHoods~~
mağara soğuk muydu? -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet efendi
quote:
mağara soğuk muydu?
İnceee , coook inceee :)...
2g ilk goz agrimizdir bizim emektar hala calisiyor bendeki ...
Arkadasin sorununa gelirsek eger sorun donanimsalsa Allah kolaylik versin ben mic degistirdim olum resmen... -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet efendi
quote:
mağara soğuk muydu?
Tamam komiksin -
:) valla arkadaslar eskide olsa bana göre çıgır açmış bir telefon bozulana kadarda kullanmayı düsünüyorum telefonun sorununa gelşrsek sanırım donanmsal su sesi yükseltmek için hoparlor delikleerşne igne sokma olayı uygulanmış olabilir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alig48
:) valla arkadaslar eskide olsa bana göre çıgır açmış bir telefon bozulana kadarda kullanmayı düsünüyorum telefonun sorununa gelşrsek sanırım donanmsal su sesi yükseltmek için hoparlor delikleerşne igne sokma olayı uygulanmış olabilir :)
hala kullanıyorum. bende de o problem var hoparlör deliklerine iğne sokmadan dolayı. bozulana kadar ben de kujllanmayı düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X