Şimdi Ara

iphone 3g 2.2.1 upgrade ,jb ve otesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kardesimden eski ip3g 16gb telefonunu resmi olarak hacilamis bulunmaktayim. telefon turkcellden alinmisti ama benim voda hatti takinca hic sorun cikarmadi. bu unlock demek heralde??? telefonu henuz olmasa da 1 2 haftaya kadar jb yapmayi dusunuyorum. once biraz kullanimina alisayim.

tinyumbrella (4.1.12) ile shsh kaydi alamiyorum. daha dogrusu telefonun ecid nosu yerinde -1 yaziyor. save shsh diyince de uzun bir sure (4-5 dk) hicbir hareket gormuyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?

itunesa baglayinca iphone 4.1 ugrade ve (tahminim) baseband update var diye uyariyor. henuz birsey yapmadim ama kurmak istedigim beles uygulamalarda bile ios 3 3.1 hatta 4 isteyenler cogaldigi icin upgrade yapmak biraz zorunlu gibi gelmeye basladi.

4.1 e shsh kaydi almadan ugrade edip shsh kaydini oyle alsam uzun vadede bir sorun olur mu?

yeni kullanici oldugumdan bilmedigim cok onemli bir detay var midir? sakin yapma ya da mutlaka yap turunden?

simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chkkybyforce -- 7 Kasım 2010; 23:07:14 >

• bir sekilde telefonu dfu moduna sokup ecid nosunu bulup tinyumbrella ile shsh kayitlarini aldim. galiba. su an xxxxxxxxxxxxxx-iphone3g-4.02 iphone3g-4.0 iphone3g-4.1 dosyalari var. ilginc olan benim telefonun ios versiyonu 2.2.1 gorunuyor.
    bu durumdan anladigim ancak bu versiyonlari yukleyebilirim. simdiki is bu dosyalari bulmak...

haa sorular:
    bu dosyalar dogru mudur? tinyumbrellada custom device yaratip almistim dolayisiyla baseband versiyonu gibi bilgileri girme sansim olmamisti, sadece ecid nosu uzerinden islem yapabildim. hatali olup olmadiklarini anlamanin bir yolu var mi?

aletin baseband versiyonu da 02.30.03-5.9_M3S2 imis bu arada. bununla ilgili yapmam gereken birsey yok galiba. jb yaparken basebandi korumak diye birseyler okudum sanki.

of yaw. hadi bakalim yine basladik adim adim biseyler kurcalamaya.

• Onbaşının seyir defterine ek.
    kurmak istediğim programların çoğu ios 3.1.3 istediği için aleti 3.1.3 e upgrade ettim. bununla beraber baseband 2.30.03 den 05.12.01 e değişti. hattımla ilgili bir sorunum yok. model nosu üzerinden baktığımda apple aletin unlock olduğunu söylüyor zaten.
    3.1.3 ile tekrar tinyumbrella ile shsh kaydı aldım (ne olur ne olmaz)
    şu an için bir problem yok. herhalde kısa bir süre sonra (bu akşam belki) ios 3.1.3 versiyonu jb yapmaya heveslenebilirim.
    okuduklarım ip3g için ios 4ün iyi ama 3 kadar da iyi olmadığı yönünde. şimdilik bu sulardayım anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.