Şimdi Ara

iphone 3g beyaz arka kapak ışık geçirgenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bendeki 3g beyaz iphone karanlıkta arka kısmına bakıldığında içindeki ışıklar sağ ve sol tarafında yani içinden yanıyomuş gibi gözüküyor siz de de böyle bir problem var mı yok benimkinin plastik kısmında bir problem mi var ?

• Benimde öyle sorun yok yani.
  • bunun problemle ne alakası war anlayamadım böyle boş topicler açıpta forumu kirletmeyin.
  • Eğer titiz bir insansan gayette büyük bir problem olabilir başka bir beyazın yoksa bunu test edebilme şansın yoksa FORUM mantığına uygun bir şekilde gelip sorunu sorarsın seninle aynı cihazı kullanan birisi yine bahsi geçen FORUM mantığına göre yorumlar bilgiyi verir sende teşekkür edersin olur biter. Birde saygı çerçevesi vardır FORUMlarda misal, her soru boş soru değildir, her soru 10 defa sorulmuş soru değildir. Ben bu soruyu ilk defa gördüm ve benim için beyaz kapağın ışık geçirgenliği olması bir çapaktır ve almak isteyenlere beyazı negatif edip, siyah almalarını sağlarım...Yani kısacası görüntüyü bozduğundan ötürü biz problemdir bana göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

Eğer titiz bir insansan gayette büyük bir problem olabilir başka bir beyazın yoksa bunu test edebilme şansın yoksa FORUM mantığına uygun bir şekilde gelip sorunu sorarsın seninle aynı cihazı kullanan birisi yine bahsi geçen FORUM mantığına göre yorumlar bilgiyi verir sende teşekkür edersin olur biter. Birde saygı çerçevesi vardır FORUMlarda misal, her soru boş soru değildir, her soru 10 defa sorulmuş soru değildir. Ben bu soruyu ilk defa gördüm ve benim için beyaz kapağın ışık geçirgenliği olması bir çapaktır ve almak isteyenlere beyazı negatif edip, siyah almalarını sağlarım...Yani kısacası görüntüyü bozduğundan ötürü biz problemdir bana göre...

arkadas iyi demis.. ayrica benim beyaz kapak kullanan bir arkadasim var onda boyle birseye rastlamadim zaten beyaz kapak yeterince kalın bide iphonun içinde yanan bi isik yok bildigim kadariyla yani ekranı arka tarafa isik vermiyor acaba neden olabilir tamamen karanlik bir ortamda bakmayi dene

• quote:

Orjinalden alıntı: mavs

quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

Eğer titiz bir insansan gayette büyük bir problem olabilir başka bir beyazın yoksa bunu test edebilme şansın yoksa FORUM mantığına uygun bir şekilde gelip sorunu sorarsın seninle aynı cihazı kullanan birisi yine bahsi geçen FORUM mantığına göre yorumlar bilgiyi verir sende teşekkür edersin olur biter. Birde saygı çerçevesi vardır FORUMlarda misal, her soru boş soru değildir, her soru 10 defa sorulmuş soru değildir. Ben bu soruyu ilk defa gördüm ve benim için beyaz kapağın ışık geçirgenliği olması bir çapaktır ve almak isteyenlere beyazı negatif edip, siyah almalarını sağlarım...Yani kısacası görüntüyü bozduğundan ötürü biz problemdir bana göre...

arkadas iyi demis.. ayrica benim beyaz kapak kullanan bir arkadasim var onda boyle birseye rastlamadim zaten beyaz kapak yeterince kalın bide iphonun içinde yanan bi isik yok bildigim kadariyla yani ekranı arka tarafa isik vermiyor acaba neden olabilir tamamen karanlik bir ortamda bakmayi dene

tam karanlık ortamda ekranın ışıkları kapağın altında gözüküyor demek istedim

• quote:

Orjinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna

bunun problemle ne alakası war anlayamadım böyle boş topicler açıpta forumu kirletmeyin.

bence burdaki sorun senin nelere problem dediğin ile benim nelere problem dediğim neyse o senin fikrindir ama sonuçta bana göre problem teskil ettiğinden buraya yazma ihtiyacı duydum okumassın olur biter.
  • Karanlık bir ortamda resmini çekip buraya koyabilirsen daha iyi yardımcı olunabilnir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar internette hiç bu tarz bir şikayet okumadım ama arka senin telefonun arka kapatka bir üretim hatası olabilir.
  • forum kirliliği ne demek kardeşim adam soru sormuş işte merak etmiş bakmış kimsede bu sorun yok konu açmış sormuş yok neymiş araştırıpta sonra konu açın yok neymiş forumda kirlilik yaratmayın ben bu forumda olan konuyu 4 günde bulamadım sen neden bahsediyorsun. ben teknik serviste ne mazeretlerle makina açıyorum bir bilsen yok kulaklığın içine yün kaçmış yok neymiş ekran çok fazla ışık yayıyormuş. mütevazi ve hoşgörülü olacaksınız insan olmanın en büyük farkı budur saygı hoşgörü ve mütevazi olmak hemen adamı azarlamak değil babanızın oğlu hiç kimse değil ne olursa olsun hoşgörü hoşgörü sözlükten bakınız anlamını bilmiyorsanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skuba

slm arkadaşlar bendeki 3g beyaz iphone karanlıkta arka kısmına bakıldığında içindeki ışıklar sağ ve sol tarafında yani içinden yanıyomuş gibi gözüküyor siz de de böyle bir problem var mı yok benimkinin plastik kısmında bir problem mi var ?

arkadaşım bazı beyaz 3g lerde tam arka tarafından değilde yan kenarlarında hafif bir ışık geçirgenliği olduğunu biliyorum ama hepsinde değil ama sen tam arka tarafında diyorsan öyle bir problem ile karşılaşmadım belki sana rastgelmiştir bu problem plastik materyal da bir incelik belki olabilir başka bir tahminim yok şuanda ama kafanı takacak bir problem değil bence hatta arkadaşlarına hava atarsın bakın benim iphone arkasından ışık yanıyor diye

• ss isteriz..
  • Fotoğraf koymak zor olur, çünkü birçok fotoğraf makinesi onu zor alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.