Şimdi Ara

İphone 3g custom sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlae benim kayınço iphone 3g almış ituneste custom dosyalarını silmiş shifte basıp heralde xihaz jb liyöiş ben yeni custom yükledim ios 4.1.2 galiba ama sinyal yok neden ayreten birşey yapmammı gerekiyor daha önce hiç iim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cydiadan ultrasn0w kurmaniz gerekli.
    repo666.ultrasn0w.com repo olarak ekleyin ve ultrasn0wu kurun

• Ultrasnowu indirdim hocam n e kuracağım peki ayreten ios vs mi indirecem ve ipjone 3g de 4.2.1 sürümü çok kasıyor dfu moda alıp ios 3 kurmayı denedim ama hep 1015 hatası verdi

• iReb ile dfu mod alin siz ve WD 6 kurun telefonunuza (Unlock olan WD kuracaksiniz) WD ile hem unlock etmis hem de time machine ile uygulama yukleyebiliyor olacaksiniz. WD kurunca yapmaniz gerekenleri pm ile ulasirsaniz anlatabilirim

• Peki hocam ben kayınçodan telefonu alıp yapacam dediklerinizi konu varsa yönlendirirseniz okuyarak yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogubey41

Peki hocam ben kayınçodan telefonu alıp yapacam dediklerinizi konu varsa yönlendirirseniz okuyarak yapabilirim

http://whited00r.com/iphone3g.php
    Kendi sitesini veriyorum. Kolay gelsin. Uygulama yuklemek icin de App Market'i aciyorsunuz ve acilan sayfayi yana kaydirarak Time Machine'e geliyorsunuz oradan bulup indiriyorsunuz.

• Uygulama dediğiniz whatsapp vs gibimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogubey41

Uygulama dediğiniz whatsapp vs gibimi

Evet o tur iPhone 3G'nin son yuklenebildigi surumde bile hata veren uygulamalarin uygun surumlerini bulacaksiniz. Whats App'i sorunsuz kullaniyorum iPhone 3G ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.