Bildirim
İphone 3g custom sıkıntısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cydiadan ultrasn0w kurmaniz gerekli.
repo666.ultrasn0w.com repo olarak ekleyin ve ultrasn0wu kurun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultrasnowu indirdim hocam n e kuracağım peki ayreten ios vs mi indirecem ve ipjone 3g de 4.2.1 sürümü çok kasıyor dfu moda alıp ios 3 kurmayı denedim ama hep 1015 hatası verdi
iReb ile dfu mod alin siz ve WD 6 kurun telefonunuza (Unlock olan WD kuracaksiniz) WD ile hem unlock etmis hem de time machine ile uygulama yukleyebiliyor olacaksiniz. WD kurunca yapmaniz gerekenleri pm ile ulasirsaniz anlatabilirim
Peki hocam ben kayınçodan telefonu alıp yapacam dediklerinizi konu varsa yönlendirirseniz okuyarak yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Dogubey41
Peki hocam ben kayınçodan telefonu alıp yapacam dediklerinizi konu varsa yönlendirirseniz okuyarak yapabilirim
http://whited00r.com/iphone3g.php
Kendi sitesini veriyorum. Kolay gelsin. Uygulama yuklemek icin de App Market'i aciyorsunuz ve acilan sayfayi yana kaydirarak Time Machine'e geliyorsunuz oradan bulup indiriyorsunuz.
Uygulama dediğiniz whatsapp vs gibimi
quote:
Orijinalden alıntı: Dogubey41
Uygulama dediğiniz whatsapp vs gibimi
Evet o tur iPhone 3G'nin son yuklenebildigi surumde bile hata veren uygulamalarin uygun surumlerini bulacaksiniz. Whats App'i sorunsuz kullaniyorum iPhone 3G ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X