Şimdi Ara

iphone 3g de hotmail hesabini nasil kurucaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3g de hotmail hesabini kurma gibi bir sansimiz var mi?mail kısmında gmail yahoo mail falan var ama hotmail yok nasi olucak?

• quote:

Orjinalden alıntı: tek

iphone 3g de hotmail hesabini kurma gibi bir sansimiz var mi?mail kısmında gmail yahoo mail falan var ama hotmail yok nasi olucak?

forumda bi program görmüştüm ya olması lazım
  • YOK OYLE BISEY,VAR OLDUGUNU SOYLEYEN PROGRAMLAR OTOMATIK BI SITEYE BAGLIYOR SIZI NE OLDUGU BELLI OLMAYAN,SIZDEN HOTMAIL HESABINIZI VE SIFRENIZI ISTIYOR!!! EEEE yarin obur gun degil hergun sizinle mail hesabinizi kontrol edecek birileri olacak hep,sakin aldanmayin....
  • http://alltechrelated.wordpress.com/2008/08/21/freepops-use-hotmail-on-your-ipod-touch-iphone/

bu adreste tarif edilenleri iphone 3g 2.0.1 ile yapabilen arkadas varmi? ben bi turlu beceremiyorumda :(
  • izymail sitesindeki yöntemle yaptım gayet güzel calısıyor
  • slm,ne kadar suredir kullaniyorsunuz? ekranda surekli hotmail hesabimi duruyorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar dikkat!

IZYMAIL ile yapmaya kalkistim sizin mail ve sifrenizi istiyorlar hersey guzel hostu ama sizin maillerinizi once bunlar bakiyor ardindan size FORWARD ediyorlarmis bi nevi 2. el mail okuyacaksiniz,arti forward ettikleriniz kendi orjinal email listenizden de siliniyor,cok vahim bi durum... ve daha bitmedi.... aylik 29ytl gibi bi para istiyorlar aidat olarak haberiniz olsun... bulasmayin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.