Evet arkadaşlar bu tarz konu belkide çok açılmıştır ama şu anda kafam karışık gerçekten. yaklaşık 3 yıldır tertemiz olan iphone 3G mi kullanıyorum bugünlerde telefonlara bakıyorum iphone 4 olsun diyorum çok pahalı. 3G S mi olsa diyorum ona da gereksiz bir şekilde (bence) yüksek fiyat farkı çekiyorlar. sanki 3G den çok ama çok farklı bir cihazmış gibi. gerçi bazı insaniyetli telefoncular 3G den sonra 3G S ye boşuna para verme diyorlarda. Siz değerli arkadaşlarımızın yorumlarını almak istedim.
Bugün iphone dışında samsung galaxy S e baktım. samimi tavırlı olan bir telefoncu arkadaş Galaxy S alırsan pişman olmazsın dedi. ama iphone a gizli bir şekilde bağlanmışım onu anladım. Sizler ne dersiniz?
Ios da buldugunu bulamazsan pisman olursun. Ben ios dan android e gectim desire hd aldim cokta memnunum. Ama ayni anda ipad de kullaniyorum :) ikisininde tadi farkli acikcasi. 3g yerine 3gs almak mantikli olmaz 4de alamiyorsan az daha bekle yeni iphone geliyor mu ne zaman geliyor nasil oluyor onu gor. Galaxy s icinde hali hazirda 10 gune yenisi cikiyor galaxy s 2 o yuzden artik biraz vakti gecti gibi.
bosver kullan teli gitsin 700-800 fark verecen sıfır alırsan inan degmez 4 alacaksan al ama 3gs dusunme goruntude hiçbir fark yok
Evet görüntü aynı 3G S nin. Sadece birkaç artı özelliği var. işlemcisi daha kuvvetli herhalde. ama dediğiniz gibi değmez diyorum bende. bir ara desire HD geldi aklıma ama biraz daha beklesem iyi olur herhalde.