Evet arkadaşlar bu tarz konu belkide çok açılmıştır ama şu anda kafam karışık gerçekten. yaklaşık 3 yıldır tertemiz olan iphone 3G mi kullanıyorum bugünlerde telefonlara bakıyorum iphone 4 olsun diyorum çok pahalı. 3G S mi olsa diyorum ona da gereksiz bir şekilde (bence) yüksek fiyat farkı çekiyorlar. sanki 3G den çok ama çok farklı bir cihazmış gibi. gerçi bazı insaniyetli telefoncular 3G den sonra 3G S ye boşuna para verme diyorlarda. Siz değerli arkadaşlarımızın yorumlarını almak istedim.
Bugün iphone dışında samsung galaxy S e baktım. samimi tavırlı olan bir telefoncu arkadaş Galaxy S alırsan pişman olmazsın dedi. ama iphone a gizli bir şekilde bağlanmışım onu anladım. Sizler ne dersiniz?
Ios da buldugunu bulamazsan pisman olursun. Ben ios dan android e gectim desire hd aldim cokta memnunum. Ama ayni anda ipad de kullaniyorum :) ikisininde tadi farkli acikcasi. 3g yerine 3gs almak mantikli olmaz 4de alamiyorsan az daha bekle yeni iphone geliyor mu ne zaman geliyor nasil oluyor onu gor. Galaxy s icinde hali hazirda 10 gune yenisi cikiyor galaxy s 2 o yuzden artik biraz vakti gecti gibi.
bosver kullan teli gitsin 700-800 fark verecen sıfır alırsan inan degmez 4 alacaksan al ama 3gs dusunme goruntude hiçbir fark yok
Evet görüntü aynı 3G S nin. Sadece birkaç artı özelliği var. işlemcisi daha kuvvetli herhalde. ama dediğiniz gibi değmez diyorum bende. bir ara desire HD geldi aklıma ama biraz daha beklesem iyi olur herhalde.
bu arada yorum yapan arkadaşlara tşk ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme