Şimdi Ara

İPHONE 3G EKRANDA ELMA LOGOSU KALMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün birisinden iphone 3g aldım telefon kayıtlı değildi ve kayıt işlemlerine başladım yarın ( 18 09 2012 ) 09:00 gibi kayıtlı olur dediler.
    telefon wifi de kablosuz ağ bulamıyordu bende bu nedenle çokta anlamadığım için restore etmeye çalıştım. Sıfırla dediğimde başarı ile sıfırladı sonra tüm verileri sil dedim sonra bir damage dolduktan sonra elma logosu kaldı ve gitmiyor arada bir 1 sn lik ekran kapanıp açılıyor 1 saattir tık yok. öncelikle sormak istediğim sanırım kayıtlı olmadığı için ilerlemiyor yarın kayıt altına alınınca acaba bu sorun düzelirmi ? hard reset vs hiç bir şey fayda etmiyor ( menü tuşu ve power tuşu birlikte basma) bütün konuları araştırdım sanırım forumda benzer bir konu bulamadım ilk kez almış ve daha telefonu hiç kullanamamış biri olarak moralim bozuldu bana yardım edebilirmisiniz?

• Kayıtla alakası olduğunu sanmıyorum
  • bilmiyorum gerçekten bende anlamadım ve iphone 3g ilk defa kullanıyorum aksi gibi
  • Telaş etmeyin, DFU moda alıp restore edin. Olmazsa yarın devam edersiniz
  • bildiğim kadarıyla dfu moduna almak için önce power tuşuna basarken sonra menü tuşuna 40 sn basmak gerek işte bu işe yaramıyor yada o noda almayı bilmiyorum :)
  • Youtube da dfu moda nasıl alındığı detaylı anlatılıyor bakıp basitçe halledebilirsiniz.
  • teşekkür ederim deneyeceğim
  • bu mode yi uygulamak için telefonu kapatmak gerekiyor ben telefonu kapatamıyorum işte sorun orda :S basılı tutuyorum hiç bir şekilde telefon kapanmıyor
  • Bekeleme ve home tuşuna basılı tutarsanız telefon kapanacaktır.
  • bekleme tuşu derken hangi tuştan bahsediyoruz
  • Power tuşu-açma kapama tuşu - stand by tuşu.

Bir sürü ismi var
  • işte konuda defalarca yazdım onların hiç biri bu telefonu kapatmıyor bataryalı ürün değilki çıkartayım bataryayı kapansın olmuyor pover ve home tuşu yada tam tersi her şeklini denedim
  • evet bugün teknik servise götürdüm cihazı ve version attlılar... yazılım yüklenmiş ama simlock sanırım yüklenmemiş bu nedenle bu sorunu çözemiyorlar çünkü cihazın wifi si arızalıymış ve bu anakart sorunuymuş simkart ta tanımadığı için hiçbir şekilde internete bağlanamıyor bu nedenle sorun çözülemiyor 1 hafta servis süresi varmış ve ne kadar çıkacağı belli değil 100 - 150 falan diyor telefonu yakarım o fiyatı vermem telefon bana 500 liraya mal olmuş oluyor çok pişmanımmmmmmmmm önerisi olan varmı ? mesela bu işin ehli olan veya ne yapacağım konusunda fikri olan
  • o fiyata 3gs alınırdı...
  • yok ya yakarım o fiyatı vermem ilk kazıklanmam hayatımda diye vitrine koyarım gerekirse
  • Arkadaşlar Bende iphone 3gs var bunu aldıgımda düzgün çalışıyordu ama sonradan elma ekranı gitmiyor bide şarja taktıgımda sadece jarj işaterini gösteriyor yani şarj olmuyor . Ekranda sadece elma işareti bulunuyo açılmıyor. DFU modunu denedim telefonda işlemiyor.
    Yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.