Herkeze selam arkadaşlar Elimde İphone 3G var (Patronumun) quicpwn 3.0 ile telefonu 2.0.1 versiyon attım ve problem çıkmadı fakat fakat ilerleyen zamanda (2 3 gün sonra) no service yazısı çıktı biraz araştırdım ve imei kayıtlı olmadığını öğrendim elimdeki pasaportlarda dolu durumda Fake imei yapayım dedim bütün forunları gezdim hiç abartısız 36 saat boyunca uğraştım versiyon yükledim versiyon değiştirdim ama ne yaparsam yapayım bi sonuç alamadım forumlardaki yazılanları aynen yapıyorum fakat öncelikle instalır daki bootneuter i yüklüyorum kapatıp açıyorum programı çalıştırınce hemen kapanıyor cydia daki bootneuter i yüklüyorum oda ayarlarınız yapılıyor gibi birşey çıkıyor ve sonra dissmis yazısı geliyor ve makine kendiliğinden kapanıp açılıyor onu yapmadan ziphone ile fake imei diyorum oda bi işe yaramıyor valla artık patronla tamamen papaz olmuş durumdayım
şu anda teli recovery ettim ve sonrasında quicpwn 3.0 ile versiyon 2.0.1 yükledim ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu problemi çözebilecek bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin eğer pazartesiye kadar yapamazsam inanın patronla iyice papaz olucam lütffen yardım
Şimdiden herkeze çok ama çok teşekkür ediyorum
ingiliz anahtarı adli sitede gerekli acıklamalar var
3G de boyle birsey henuz yok...
3g ler fake imei olmuyor bosuna ugrasma
ingiliz anahtarinda ne var onu anlamadim ama benim de bildigim 3g de daha software unlock ve fake imei olayi yok
malesef yok face.
bu kadar kasmana gerek yokkı zaten işyeri sahibin tefonu yurt dışından aldıgı için kayıt yatırması lazım bunu bi telefoncuya gıderek işyeri sahıbınede anlatabilirsin.