Şimdi Ara

Iphone 3G fake imei Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde İphone 3G var (Patronumun)
    quicpwn 3.0 ile telefonu 2.0.1 versiyon attım ve problem çıkmadı
    fakat fakat ilerleyen zamanda (2 3 gün sonra) no service yazısı çıktı biraz araştırdım ve imei kayıtlı olmadığını öğrendim
    elimdeki pasaportlarda dolu durumda
    Fake imei yapayım dedim bütün forunları gezdim hiç abartısız 36 saat boyunca uğraştım
    versiyon yükledim versiyon değiştirdim ama ne yaparsam yapayım bi sonuç alamadım
    forumlardaki yazılanları aynen yapıyorum fakat öncelikle
    instalır daki bootneuter i yüklüyorum kapatıp açıyorum programı çalıştırınce hemen kapanıyor
    cydia daki bootneuter i yüklüyorum oda ayarlarınız yapılıyor gibi birşey çıkıyor ve sonra dissmis yazısı geliyor ve makine kendiliğinden kapanıp açılıyor
    onu yapmadan ziphone ile fake imei diyorum
    oda bi işe yaramıyor valla artık patronla tamamen papaz olmuş durumdayım

şu anda teli recovery ettim ve sonrasında quicpwn 3.0 ile versiyon 2.0.1 yükledim ve yardımlarınızı bekliyorum
    arkadaşlar bu problemi çözebilecek bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin eğer pazartesiye kadar yapamazsam inanın patronla iyice papaz olucam
    lütffen yardım

Şimdiden herkeze çok ama çok teşekkür ediyorum

• ingiliz anahtarı adli sitede gerekli acıklamalar var
  • 3G de boyle birsey henuz yok...
  • 3g ler fake imei olmuyor bosuna ugrasma
  • ingiliz anahtarinda ne var onu anlamadim ama benim de bildigim 3g de daha software unlock ve fake imei olayi yok
  • malesef yok face.
  • bu kadar kasmana gerek yokkı zaten işyeri sahibin tefonu yurt dışından aldıgı için kayıt yatırması lazım bunu bi telefoncuya gıderek işyeri sahıbınede anlatabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama illada 3g ye imei yazmam lazım dıyosan onunda çözümü 180 dolar
  • 180 dolarmı :o

İnsanlar yardım edecekye millet kan çekiyorlar ha... gerçi iphonu olan o parayıda verirmi veremezmi orasıda bilnmez...
  • 3G de Fake İmei Diye bişey yok...Tek çözüm yurtdışına gitmiş gelmiş birinin Pasaportu (Onunda Senede 1 Telefon Kayıt Ettirme Hakkı var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

ingiliz anahtarinda ne var onu anlamadim ama benim de bildigim 3g de daha software unlock ve fake imei olayi yok

3G'de software unlock var.

quote:

Orijinalden alıntı: dj_hakan_ankara

3G de Fake İmei Diye bişey yok...Tek çözüm yurtdışına gitmiş gelmiş birinin Pasaportu (Onunda Senede 1 Telefon Kayıt Ettirme Hakkı var)

2 yılda bir telefon kaydı izin veriliyor artık.. Baya dilim yandı bundan
  • quote:

2 yılda bir telefon kaydı izin veriliyor artık.. Baya dilim yandı bundan

Yuh yaa.. 5 Seneye çıkarmasalar iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.