Şimdi Ara

iPHONE 3G Genpa Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben de cihazimi home tusu sorunundan dolayi genpaya verdim. tamir ederler diye dusundum ama direk cihazi degistiriyorlar ucrette almiyorlar. gelecek olan cihaz sifir mi yoksa kullanilmis bir cihaz mi. kendi iphoneumdan memnundum gayet temizdi. bu arada cihaz 3gs.... ?
  • Kadıkoy servıse gıttım durumu anlamak için neden para ıstedıklerını sormak ıcın adamlar bana sıvı teması dedıler telefon fızıksel hasarda gormus dedıler...Bu arada Daha önce servıse bıraktıgımdada home tusu basmıyordu tusu yapıp verdıler.Serviste bir hayli üzerlerine gittim durumu anlattım ama yinede 101tl ücret talep ettiler.Adamlar nuh diyor peygamber demiyor.Çıldırmak üzereyim.Telefonun ücret olayına son çare olarak ok verdim.Bana 3 saat içinde tamir edip vereceklerini söylediler ama 1 saat sonra arayıp cihazın üst seviyede tamir göreceğini ve bu nedenle birkaçgün sonra verileceğini söylediler.Şimdi ben ne yapmalıyım?
    Cihaz yarın Etiler genpaya gidecek..
    Yazdıklarınıza bakılırsa çatlaktan dolayı değişim yapıyorlar demişsiniz hangi servis yapıyor bunu lütfen bana bir akıl verinde şu ahmaklara para kaptırmadan telefonumu ve hakkımı kurtarayım.....
  • erdm24
    mrph84
    logitech_5
    arkadaşlar hangi servislerde işlem yaptırdınız banada söyleyin adamlara ne diyeyim...Madem cihaz değişimi yapıyorlar beni saf bulup kekliyorlarmi?
  • Aynı servisler hocam, kadıköye teslim ettim onlar etilere gönderdi
  • ben istanbulda yasamiyorum. cevabimi alamadim ama telefonu degistirmek icin cok ustelediginize gore gelen cihaz yeni oluyor sanirsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech_5 -- 17 Haziran 2010; 18:31:35 >
  • Gelen cihaz tabiiki sifir olmak zorunda ikinci el verilirmi ?
  • bilemiyorum fazla da guvenemiyorum acikcasi bu yuzden sordum. bu tarz degisim yasamis insanlarin cihazlarini merak ediyorum.
  • 3 kez değişti cihazım, 5-6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • peki tesekkurler gelince gerecez artik.
  • Benim de wifi sorunum var ama vermeye korkuyorum lanet olasıcalara

sıfır da vermiyorlar diye tahmin ediyorum. ordan burdan toplayıp yaptıkları telleri veriyorlar diye duymuştum.

sorunsuz çalışsa onda da sorun yok da neyse

gözüm gibi baktığım telimi, benden kaynaklanmayan bir nedenle oluşan wifi arızası nedeniyle servise vericem, yapamıyoruz dicekler, daha önce içi açılmış tamir görmüş dicekler, yere düşmüş dicekler, su teması var dicekler, 500 lira verirseniz değiştiririz dicekler. gel de beddua okuma.

sırf bu pozisyona düşen insanlardan olmamak için servise veremiyorum telimi. bişey değil garantisi de bitecek sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Benim de wifi sorunum var ama vermeye korkuyorum lanet olasıcalara

sıfır da vermiyorlar diye tahmin ediyorum. ordan burdan toplayıp yaptıkları telleri veriyorlar diye duymuştum.

sorunsuz çalışsa onda da sorun yok da neyse

gözüm gibi baktığım telimi, benden kaynaklanmayan bir nedenle oluşan wifi arızası nedeniyle servise vericem, yapamıyoruz dicekler, daha önce içi açılmış tamir görmüş dicekler, yere düşmüş dicekler, su teması var dicekler, 500 lira verirseniz değiştiririz dicekler. gel de beddua okuma.

sırf bu pozisyona düşen insanlardan olmamak için servise veremiyorum telimi. bişey değil garantisi de bitecek sonra...

Bakmayın duyduklarınıza Genpa neyi düzgün yapmışki cihazın ikinci el olduğunu anlamayacaksınız ?

• aadamlar ücrete onay verdıgımde kadıkoyde tamırat ısını yapabıleceklerını ve gun ıcınde teslım edeceklerını soylesdıler bende bu yuzden ucrete onay verdım.2 saat sonra arayıp bana ozur dılerız ust sevıye onarım gerekıyor etılere gonderecgız dedıler boyle bısey olurmu ya?
  • erdm bana degısım yapılan cıhazın servıs numarasını verırmısın sakıncası yok ıse...ayrıntılarına bakmak ısterım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaraer1907

erdm bana degısım yapılan cıhazın servıs numarasını verırmısın sakıncası yok ıse...ayrıntılarına bakmak ısterım

Bir tanesi aklımda kalmış buyur 1681614
  • ben ankara genpa ya gittim.eğer adamları sıkıştırmazsanız iş yapmazlar
  • sağol erdm kardeş....
    bakalım bugun bı haber cıkacakmı?İnşallah yapamazlar telefonu bende bu azaptan kurtulurum...
  • Bende az önce 30 pin soket etrafında peydah olan 2 çatlak yüzünden genpaya yolladım turkcell aracılığıyle.
    3gs siyah 16 gb cihaz. Bakalım maceramız başladı.
    Bu arada nokia e65 kullanıyorum nasıl kullanıyormuşuz bu telefonları hayret ettim.
  • iphone dan sonra murat 131 gibi gelio insana
  • Yukaridaki mesajlarima baktim da epey tirsmisim :)

Iki hafta once sali aksami (mesai bitimine 15dk kala) verdim, cuma sabahi SIFIR cihaz aldim.

Ayrintilar: Sali aksam verdim, carsamba sabahi "cuma aksami ucagim var, cuma oglene kadar teslim edermisiniz" dedim, talebinizi ilettim dedi, persembe bir daha aradim, "telefon degisim islemi icin xxx bolumune gitti" dedi (yani teknik servisin disinda, degisim yapan birim), ben de o bolume de iletirmisiniz talebimi dedim, cuma sabahi bir daha aradim ve telefonunuz degistirilmistir gelip alabilirsiniz dediler.

30 is gunu beklemeye falan gerek yok, biraz baski ile mukemmel sekilde calisiyorlar.

Sali aksami verdim, yani o gun ellemelerine imkan yok, carsamba ve persembe olmak uzere 2 gunde sifir telefon verdiler.

Garantisinin bitmesine de 2 ay kalmisti :)

Bendeki gibi wifi ve edge sorunu falan varsa yapamiyorlar, sifirini veriyorlar, garantisi olanlar/devam edenler gec kalmasin bence.

(buarada gercekten cuma aksami ucagim vardi, merak eden olursa diye soyluyorum)

• baskı yoksa ilgide yok. Klasik türk işletmeciliği
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.