Şimdi Ara

iphone 3g-i900 kararsız kaldım hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağda solda 2sininde incelemeleri var ama
    alacak olsanız hangisini alırsınız sorusunun cevabını isterseniz burada verelim?
    (Bu tartışma wm mi symbian mı konusuna da dönebilir)
    Eski hp6815 imi sattım ve guzel birşey alayım diyorum,bu iki cihaz arasında karar veremedim!

• I900 almamanız gerektiği kesin. İkisi arasında mukayese yapmak pek uygun değil ama i900... paranıza yazık olur derim.

Bakın ne kadar çok yeni PPC var artık, ilk çıktığı dönemde bile sıkıntılı olan bir cihaza iki yıl sonra para vermek çok uygun olmaz bence .
  • Seceneklere bakıldıgında kesinlikle I900 ü tercih ederdim.Tercih etmemdeki sebepde mms gönderiyor olması ıphone evet göz alıcı bi cihaz ancak göz almakdan baska bi halt yedigi yok.aslında var tabikide o kdr parayı ıphone a verirsem mms göndermesini,zil sesini 2 kez satın almamayı tercih ederim!kendim bu konudaki arastırlamlrımda Ipod touch almaya karar verdim.alo mu?imzamdaki cihazlarla bunu basarabiliyorum ancak multimedya olarak ıpod touch u tercih ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Seceneklere bakıldıgında kesinlikle I900 ü tercih ederdim.Tercih etmemdeki sebepde mms gönderiyor olması ıphone evet göz alıcı bi cihaz ancak göz almakdan baska bi halt yedigi yok.aslında var tabikide o kdr parayı ıphone a verirsem mms göndermesini,zil sesini 2 kez satın almamayı tercih ederim!kendim bu konudaki arastırlamlrımda Ipod touch almaya karar verdim.alo mu?imzamdaki cihazlarla bunu basarabiliyorum ancak multimedya olarak ıpod touch u tercih ettim.

bi nevi yalnış düşünce.
    iphone gelişmeye açık.ilk çıktığında videoda çekemiyordu zoom da yoktu.ne oldu ama.programlarla hepsi üretildiki mms programınıda görmüştüm biryerlerde.

haa bence iphone 1200 verilirmi tabiki hayır.ederi 600 700 arasıdır.

bence htc düşünebilirsin.aynı paraya çok sağlam cihazlar mevcut

• quote:

Orjinalden alıntı: barisdogg

quote:

Seceneklere bakıldıgında kesinlikle I900 ü tercih ederdim.Tercih etmemdeki sebepde mms gönderiyor olması ıphone evet göz alıcı bi cihaz ancak göz almakdan baska bi halt yedigi yok.aslında var tabikide o kdr parayı ıphone a verirsem mms göndermesini,zil sesini 2 kez satın almamayı tercih ederim!kendim bu konudaki arastırlamlrımda Ipod touch almaya karar verdim.alo mu?imzamdaki cihazlarla bunu basarabiliyorum ancak multimedya olarak ıpod touch u tercih ettim.

bi nevi yalnış düşünce.
    iphone gelişmeye açık.ilk çıktığında videoda çekemiyordu zoom da yoktu.ne oldu ama.programlarla hepsi üretildiki mms programınıda görmüştüm biryerlerde.

haa bence iphone 1200 verilirmi tabiki hayır.ederi 600 700 arasıdır.

bence htc düşünebilirsin.aynı paraya çok sağlam cihazlar mevcut

Sahsi görüsüm kendimin gelistirecegi bir cihaza o rakam cok.acıkcası ilk kez bi multi touch özelligini sundu reklamını cok iyi yaptı bu yuzden tutunabildi.aksi takdirde söyledigin gibi ederi 600-700.oda ıpoda ek olarak alo demesine verilebilcek 100-200 ytl

• BENCE KESİNLİKLE İ900 OMNİA İPHONEDA BLUETOOTH VAR AMA VERİ GÖNDERİP ALAMIYORSUN VEDE KAMERASI 2MP SAMSUNG OMNİANIN İSE 5 MP VE BİR ÇOK ARTISI VAR BENDEDE ESKİDEN RW6815 VARDI ŞİMDİ SATIP ONUN VERİNE SAMSUNG OMNİA İ900 ALCAM
  • Ipod Touch kopyala yapıştır dahi yapamıyor. Bu iki seçenek arasında makul olan İ900 Omnia'dır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de İ900.

O kadar parayı iphone a vermek yazık. Eğer o kadar paran varsa HTC modelleri de düşünebilirsin. Diamond mesela.
  • Merhaba, biraz daha kapsamlı olarak bu tip bir konu açmıştım ben. Farklı konularda tartışmak yerine isterseniz burdan devam edelim, böylece tüm bilgiler derli toplu olur:

http://forum.donanimhaber.com/m_26777078/mpage_1/key_//tm.htm#26790173
  • Cihazdan beklentinize bağlı bu birazda...

Omnia'da güzel cihaz, Iphone'da...
    Iphone daha çok Multimedya ve eğlence ağırlık bir cihaz...

Benim için Kamera, video, bluetoth vs çok önemli diyorsanız Iphone'dan uzak durmalısınız.
    Yok bunlar o kadar önemli değil multimedya, kullanım kolaylığı ve hız önemli diyorsanız Iphone'dan başka bir seçeneğiniz yok...

Ben hep derim... Iphone haricindeki tüm cihazlar hala kendilerinin dokunmatik olduğunu sanıyorlar.
  • Bence Iphone'un miladı dolmuştur...Yenisi çıkana kadar şuan alınacak bir cihaz değil.Ben olsam çok kaliteli bir kamera'ya sahip olan omnia'yı tercih ederdim yada HTC'lere bakardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Cihazdan beklentinize bağlı bu birazda...

Benim için Kamera, video, bluetoth vs çok önemli diyorsanız Iphone'dan uzak durmalısınız.
    Yok bunlar o kadar önemli değil multimedya, kullanım kolaylığı ve hız önemli diyorsanız Iphone'dan başka bir seçeneğiniz yok...

Ben hep derim... Iphone haricindeki tüm cihazlar hala kendilerinin dokunmatik olduğunu sanıyorlar.

Aynı zamanda ayfonda kendini bir telefon sanıyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Cihazdan beklentinize bağlı bu birazda...

Aynı zamanda ayfonda kendini bir telefon sanıyor

Sizin Telefon tanımınız nedir? 5mp Kamera+ Bluetot ile veri aktarımı+Video kaydı mı?
    Benim bildiğim hiç bir telefon bunları yapmak için üretilmedi...

• bir iphone kullanıcısı olarak. dün gece sabaha kadar donanımhaberde omniayı okuyup biraz önce almaya gittim.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

almadım.

iphone kullanan biri omnia kullanmaya kalkarsa sinir krizi geçirebilir.çünkü omniada herşeyi parmakla yaparım derseniz yanılırsınız.özellikleri çok geniş bir cihaz ama arayüzünün kullanışlı olduğunu söyleyemeyeceğim.

iphonedeki menü geçişleri ve tüm arayüzlerdeki efektler omniaya göre çok hızlı.
    ama öte yandan omniadaki birçok özellikte iphonede yok.

yani telefonu stressiz kullanayım kafam rahat olsun derseniz iphone alın
    yok ben kurcalamayı severim güzel fotoğraflar çekerim derseniz omnia

ama birkez iphone kullanmışsanız. sakın omnia almayın insan rahata alışınca geri dönemiyor.

amacım omniayı kötülemek değil. şu an onun fiyatında ve onun özelliklerinde hiçbir çihaz yok

• Sizin dokunmatik sözünüz üzerine bende ıphone ile ilgili görüs bildiren b cümle kullandım.

Eger telefon kavramından bahsedicek olursak sadece,suan hicbirimizin bu forumda olmaması gerekiyor.bilmem anlatabildimmi.Tabiki kamera BT vb uygulamalar cihazı telefon yapmıyor baslı basına.Ama günümüzde bu cihazlara okadar yüksek rakamlar ödeniyorki ve telefon özelliginin yanı sıra kullanıcı dahada kullanılabilir özellikleri olan cihazları tercih ediyor.Hal böyle olup telefon anlayısımız degistiginde konumuz olan bu 2 cihazdan ıphone icin kendini telefon sanıyor demek bence abest kacmıyor.
    Omnia nın alternatifi pc olablr ki tasınabilirligi kısıtlı(omnia ya göre)Ama ıphone a alternatif cok cok uygun rakamlara ıpod touch.e amac alodanda öte dedim ya canavar gibi bir multimedya cihazı ıpod touch.hemde cok daha ucuza.

• quote:

Sizin dokunmatik sözünüz üzerine bende ıphone ile ilgili görüs bildiren b cümle kullandım.

Eger telefon kavramından bahsedicek olursak sadece,suan hicbirimizin bu forumda olmaması gerekiyor.bilmem anlatabildimmi.Tabiki kamera BT vb uygulamalar cihazı telefon yapmıyor baslı basına.Ama günümüzde bu cihazlara okadar yüksek rakamlar ödeniyorki ve telefon özelliginin yanı sıra kullanıcı dahada kullanılabilir özellikleri olan cihazları tercih ediyor.Hal böyle olup telefon anlayısımız degistiginde konumuz olan bu 2 cihazdan ıphone icin kendini telefon sanıyor demek bence abest kacmıyor.
    Omnia nın alternatifi pc olablr ki tasınabilirligi kısıtlı(omnia ya göre)Ama ıphone a alternatif cok cok uygun rakamlara ıpod touch.e amac alodanda öte dedim ya canavar gibi bir multimedya cihazı ıpod touch.hemde cok daha ucuza.

Eğer daha önce Iphone kullanmamış olsa idim kesinlikle tercihim Omnia olurdu. Benim ilk dokunmatik tecrübem Iphone üzerinde olmuştur...

Mesela PDA cılar dan en çok duyduğum cümle şuıdur "Klavyesiz PDA 5 para etmez, kesinlikle alınmaz vs.vs.v"

Neden çünki Iphone'u hiç kullanmamışlar. Ama haklılar. Ben Omnia yi bir yarım saat kadar kurcaladım. Çok keyifli bir telefon... Ancak kullanımı çok zor. "Omnia dokunmatikir" diyen adama cevabim kısa ve nettir "Has...tir lan ordan!".

Bu sadece omnia için değiş diğer tüm kendini dokunmatik sanan cihazlar için geçerlidir. Iphone kullanmamış iseniz bu dediklerim size çok garip gelebilir... Ama kullanmışsanız gayet iyi anlıyor olmalısınız.

Evet bi dünya eksiği var!, Rakipleri karşısında eziliyor hatta özellik bakımından (Omnia, Diamond, Touch HD vs.) Ancak bu kadar bariz üstünlüklerine rağmen bütün bu cihazlar kendilerine rakip olarak Iphone!u seçiyorlar. Mesela Omnia Diamond'u kendine rakipten saymıyor, iplemiyor bile HTC modellerini, direk Iphone'a saldırıyor. HTC de aynı şekilde. Onlarda diğer PDA cihazlarını ve markalarını hiç iplemiyor direk kendilerin "iphone killer" ilan ediyorlar. Neden? Özellik olarak çok çok daha üstün olduğun bir cihazı neden kendine rakip seçersin be adam?

Ben hiç bir Omnia veya HTC için geceden kuyruğa girildiğini duymadım. Siz duydunuz mu? Iphone 3G ilk piyasaya sürüleceği 22 temmuz tarihinde, o müthiş kalabalık kuyruğa girmek için Ebay dan ilan verildi ve 2000$ a satıldı. Yani adama 2000$ ödeyeceksi, o adam senin yerine bir gün önceden kuyruga girecek telefonu alıp sana getirecek. Telefonun parası da sana ait!!

Kısaca ((Nokia+HTC+Samsun+Diğerleri)x5) üzeri 50 = yarım Apple...

Cok mu abarttım ne?

• E bi hayli abarttın dostumDokunmatik olarak anlayabiliyorum sempatini.ayrı bi haz belki o kullanım.Ama su dedigine kesinlikle kayıtsız kalamıyacagım.

(Ben hiç bir Omnia veya HTC için geceden kuyruğa girildiğini duymadım. Siz duydunuz mu? Iphone 3G ilk piyasaya sürüleceği 22 temmuz tarihinde, o müthiş kalabalık kuyruğa girmek için Ebay dan ilan verildi ve 2000$ a satıldı.)
    Bu kesinlikle Iphone u pda ler ile kıyaslamanı saglıyacak gecerli bi sebep degil.Seni tanımıyorum ancak okadar cok Iphone kullanmayı sınıf atlamak olarak gören insan varki forumdada bunlara rastlaman mümkünken kim htc si ile omniası ile gösteris yapablr?ıphone kadar bilinmedigi icin gösteris acısından tercih sebebi olamıyor diger markalar:)baz alınması yanlıs bi nokta.Bazı özellkler kullanıcıdan kullanıcıya degisir buna lafım yok.öyleki PSP yi ıphone tercih edebilcek bi cok insanda var Ama bide sabit özellkler varki o zmn ıphone bana göre tercih edilebilme özellkleri bakımından yetersiz.

• 3g almak istiyen arkadaşlar bi göz atsın.
    http://televidyon.com/p/489/
  • quote:

E bi hayli abarttın dostumDokunmatik olarak anlayabiliyorum sempatini.ayrı bi haz belki o kullanım.Ama su dedigine kesinlikle kayıtsız kalamıyacagım.

(Ben hiç bir Omnia veya HTC için geceden kuyruğa girildiğini duymadım. Siz duydunuz mu? Iphone 3G ilk piyasaya sürüleceği 22 temmuz tarihinde, o müthiş kalabalık kuyruğa girmek için Ebay dan ilan verildi ve 2000$ a satıldı.)
    Bu kesinlikle Iphone u pda ler ile kıyaslamanı saglıyacak gecerli bi sebep degil.Seni tanımıyorum ancak okadar cok Iphone kullanmayı sınıf atlamak olarak gören insan varki forumdada bunlara rastlaman mümkünken kim htc si ile omniası ile gösteris yapablr?ıphone kadar bilinmedigi icin gösteris acısından tercih sebebi olamıyor diger markalar:)baz alınması yanlıs bi nokta.Bazı özellkler kullanıcıdan kullanıcıya degisir buna lafım yok.öyleki PSP yi ıphone tercih edebilcek bi cok insanda var Ama bide sabit özellkler varki o zmn ıphone bana göre tercih edilebilme özellkleri bakımından yetersiz.

Hayır hayır.. Yanılıyorsun...
    O dediğin statü meselesi ancak Türkiye'de olacak bişey.
    Dünyada böyle bir şey söz konusu değil.
    Yani Amerika'da ya da bilmem nerede kimse Statü yükseltmek için Iphone kuyruguna girmiyor.
    Gerçekten sevdigi ve sahip olmak istediği için kuyruga giriyor.

• Teknoloji cahili oldukları için o kuyruğa giriyolar. Onların anladığı tek şey kocaman ekran jelibon şekeri gibi arayüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALcan -- 1 Ekim 2008; 1:18:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.