Şimdi Ara

İphone 3G kulaklık Bilgi! Yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphonede bluetooth kulaklık kullandığımız zaman müzik dinleme şansımız oluyormu acaba, Bilgisi olan lütfen Teşekkürler...

• evet dinleniyor
    özellikle stereo bluetooth kulaklık ile süper oluyor
    sony kullanıyorum
    çok memnunum
  • çok teşekkür ederim sonyden model verirsen sevinirim yada tavsiye edebileceğiniz başka bir marka model
  • Merhaba günlerdir araştırıyorum ama net bir sonuca ulaşamadım. En sonunda donanimhaberde gördüm bu konuyu. Arkadaş yazmış ama.

İphone 3g versiyon 3.12 olan bir cihazım var. bütün stereo kulaklılar ile kullanabilir miyim ?

Örnek :http://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssounsa505

Cevabınızı heycanla bekliyor olacağım.

Aynı model daha önce bende vardı ama bir türlü bağlantıyı kuramamıştım. Şimdi yeni çıkan versiyonunda a2dp desteği de geldi diyorlar acaba doğrumudur.

Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

• Merhaba günlerdir araştırıyorum ama net bir sonuca ulaşamadım. En sonunda donanimhaberde gördüm bu konuyu. Arkadaş yazmış ama.

İphone 3g versiyon 3.12 olan bir cihazım var. bütün stereo kulaklılar ile kullanabilir miyim ?

Örnek :http://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssounsa505

Cevabınızı heycanla bekliyor olacağım.

Aynı model daha önce bende vardı ama bir türlü bağlantıyı kuramamıştım. Şimdi yeni çıkan versiyonunda a2dp desteği de geldi diyorlar acaba doğrumudur.

Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek fikri olan biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.