Şimdi Ara

İphone 3g mi İphone 2g mi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
40.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her iki cihazıda kullanmış biri olarak şu gün itibari ile kesinlikle 3G...

en azından 2G kadar ısınmıyor
  • bende düne kadar yorumlarla 2G peşindeydim
    uzun bi hikaye sonucu hem 2g hemde 3g var şimdi daha yeniyim ama şunu söyliyebilirim ;
    garanti ve tamir parasından yırtmak için (arızalınca sıfır veriyorlarmış..)
    farkını verip temiz garantili 1-2 aylık 3g cihaz alınır derim yoksa pek bi farkı yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

2G de sıfır olarak bulunsa kesinlikle 2G almanızı önerirdim ama böyle bi seçenek yok, 2G de 2.el almak durumundasınız eğerki sıfır ürün düşünüyorsanız 3G ye yönelin.

quote:

Orjinalden alıntı: kseckin

Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum fakat bir türlü karar veremedim iphone 2g mi alsam yoksa iphone 3g mi? Arasında çok farklar yok benim iphone alma amacım wifi,gps,mp3 ve video uygulamalarını çalıştırmak..Hangisini almalıyım?

neden 2g yi öneriyorsunuz ? merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

2G de sıfır olarak bulunsa kesinlikle 2G almanızı önerirdim ama böyle bi seçenek yok, 2G de 2.el almak durumundasınız eğerki sıfır ürün düşünüyorsanız 3G ye yönelin.

quote:

Orjinalden alıntı: kseckin

Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum fakat bir türlü karar veremedim iphone 2g mi alsam yoksa iphone 3g mi? Arasında çok farklar yok benim iphone alma amacım wifi,gps,mp3 ve video uygulamalarını çalıştırmak..Hangisini almalıyım?

neden 2g yi öneriyorsunuz ? merak ettim

bende neden bu konuyu hortlattın onu merak ettim

• HORTTT
  • ben biraz araştırdım şayet 3g kullanmayacaksanız ve sıfır bulma imkanınız varsa kesinlikle 2g almak mantıklı geliyor bana hem metal kasa sağlam çatlamaz etmez, 3g den 2mm ince 2gr ağır. hem kaç yerde okudum ilk nesil iphone ekranı hakikaten daha güzel daha renkli ama iş sıfırı bulmakta geçiyor alacaksın 2'eli adam bi dünya oyun oynamış olacak pil haşat hiç gerek yok bulunuyorsa sıfır 2g yoksa 3g kanaatim.
  • bence direk al 3g
  • arkadaşlar önceden 3G kullanmıştım, paraya sıkışınca satmak zorunda kaldım. fakat yapamıyorum iPhone suz :)

yeniden almaya karar verdim. 2G ile 3G arasındaydım. teknik özlellik olarak 3G ve GPS dışında çok fark yok. GPS zaten kullanmıyorum. 3G internet için lazım. Onun için de EDGE yeterli olur diye düşünüyorum.

Özetle 4. nesil iPhone çıkana kadar 2G alıp onla idare etmek, sonra direk yeni iPhone a terfi etmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 1 Mart 2010; 5:07:42 >
  • bende hala 2g var(neredeyse 3 sene olucak). 2g yi eşime verip 3g almayı planlıyorum, bunun en büyük sebebi benim interneti çok kullanıyor olmam ve 3g lerde 3g tethering özelliği ile gezilerde , tatillerde laptop üzerinden 3g kullanabiliyor olmam, aynı zamanda son çıkan igo, tomtom gibi programlarda iphone üzerinden navigasyon özelliğini çok geliştirdi. ama 3g tethering ve navigasyon kullanmayı planlamıyorsanız 3g almanızın bence de bir anlamı yok.. hatta bana göre 2g nin alüminyum arka yüzeyi 3g v3 3gs ten çok daha güzel duruyor.
  • acil cevap bekliyorum !!!!
    iphone 2g nin hafızası ne kadar
    iphone 3glerin hafızası ne kadar ??*
  • 2G 2GB
    3G 3GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: kongur61

acil cevap bekliyorum !!!!
    iphone 2g nin hafızası ne kadar
    iphone 3glerin hafızası ne kadar ??*

8 ve 16gb olmak üzere iki seçenek mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ
    2G 2GB
    3G 3GB

Arkadaş ciddi bir şey sormuş.Keşke düzgün cevap verseymişsiniz.
  • son soru bir iphone telefonunun 2g-3g-3gs olduğunu nasıl anlayabilirz ayırt edebiliriz.
    babama bi adam iphone telefon getirmiş babamla aramızda 1200km mesafe var. ne adam nede babam telefonun ne olduğundan anlıyor. bu telefonun arkasında 16gb yazıyor ama bu telefon 3üde olabilir. başka bir şekilde ve en basit şekilde bu telefonun hangi model olduğunun nasıl anlayabilirz...(örn: kapağın arkasını açıp oradaki seri no, model falan o şekilde öğrenebilirmiyiz?).
  • 2g nın arkası metaldir 3g nın arkası plastik ve yazıları griyle yazılmıştır 3gs plastiktir ve yazıları parlaktır
  • buda çok güzel bilgiydi çok teşekkürler mr_wizard .... tam olarak aradığım şey buydu :).
  • 1 ay kadar once 550 tl ye iPhone 2G aldim daha once de 3G kullanmistim. Su ana kadar cok memnunum, 4. nesile bu kadar az sure kala 3G almak istemedim. Bundan sonra direk 4. nesil iPhone almayi dusunuyorum.
  • Umarım alacağım telefon 3gsdir 2g ve 3gye göre kamera artısı var ve bir kaç özelligide daha ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kongur61

Umarım alacağım telefon 3gsdir 2g ve 3gye göre kamera artısı var ve bir kaç özelligide daha ii

Konuyu hortlatmış gibi olmayim de çünkü benim de merak ettigim şeyler var,

Yukardaki arkadaşa da cevap yazayim, Kameraları ikisinin de 2 MP ve Video çekmiyorlar, ayrıca ikisinde de 2. kamerası yok bu nedenle Görüntülü Görüşme de yapılmıyor, 3G (bildigim kadarıyla) yalnızca internet teknolojisi için işe yarıyor bundan dolayı;
    Ben de 2G almayı planlıyorm ayrıca Sıfır alma ihtimalim de var (Yurt dışından)

- İnternet kullanmıyorum telefonda ( Wi-Fi hariç kullandıgım zaman Wireless Modem ile kullanırım sadece, sokakda vs. kullanmak hiç adetim değil)
    - GPS de hiç gerek duymuyorum ve kullanmıyorum.
    - 3G li bir telefona da sahipim şu an, satmam da gerekmiyor (6500Slide , ayrıca 2. kamerası da var görüntülü konuşma için internet vs.)

Bu durumda benim için Mantıklı olan 2G gibi duruyor değil mi?

Sorum şu olacak;

iPhone 3G deki uygulamalar vs. 2G de de çalışıyor mu

3G ve GPS dışında bir fark var mı 2G ye dezavantaj olacak şekilde? Kullanan kişiler cevaplarsa çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 8 Temmuz 2010; 22:37:10 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.