Şimdi Ara

İphone 3g program hakkında yardımm acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana hediye olarak iphone geldi ve arkadaşımda iphone olduğu için benimkine jailbreak yaptı..Fakat sorun şu ki birkaç program yükledi ve ne işe yaradığını bilmiyorum...Arkadaşımda bana kendin öğren dedi bu forumdada yeterli bilgi bulamadım sizden öğrenmek istiyorum

Rubook
    Docs
    Categories
    İblacklist

bu programlar neye yarıyor ve nasıl silebilirim yardım ederseniz sevinirim

birde lockdown neye yarıyor???

• sadece iblacklist hakkında bilgi vereyim... engellemek istediğin kişinin nosunu giriyorsun ve sana ulaşamıyor
  • arkadasinda amma cok biliyomus cydiayagir search arat bu prolari sag ust kosede modify yazar ona tikla sonra remove ve confirim boyle silersin lockdown ile programalra sifre koyabilirsin

arkadasin bir yerde hakli biraz arastirici olman lazim mesala google da (cydia kullanimi resimli anlatim vs ) aratirsan ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: reiis

arkadasinda amma cok biliyomus cydiayagir search arat bu prolari sag ust kosede modify yazar ona tikla sonra remove ve confirim boyle silersin lockdown ile programalra sifre koyabilirsin

arkadasin bir yerde hakli biraz arastirici olman lazim mesala google da (cydia kullanimi resimli anlatim vs ) aratirsan ......

ya cydia'ya giriyorum programın ismini yazıp tıklıyorum ama senin dediğin bölgede modify yazmıyor onun yerine install yazıyor installer ile yüklenmiş olabilirmi eğer installer ile yüklenmişse o programlar nasıl silinir onuda anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sro_Mert -- 24 Temmuz 2009; 14:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sro_Mert

quote:

arkadasinda amma cok biliyomus cydiayagir search arat bu prolari sag ust kosede modify yazar ona tikla sonra remove ve confirim boyle silersin lockdown ile programalra sifre koyabilirsin

ya cydia'ya giriyorum programın ismini yazıp tıklıyorum ama senin dediğin bölgede modify yazmıyor onun yerine install yazıyor installer ile yüklenmiş olabilirmi eğer installer ile yüklenmişse o programlar nasıl silinir onuda anlatırsanız sevinirim

cydia ile yüklenmemişse programın üzerine basılı tutunca hareketlenmeye başlıyolar. Sol üst köşedeki çarpı işareti sayesinde programları kaldırabilirsin. Eğer çarpı işareti yoksa cydia ile yüklenmişler demektir.(Bildiğim kadarıyla)

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscancan

quote:

Orijinalden alıntı: Sro_Mert

quote:

cydia ile yüklenmemişse programın üzerine basılı tutunca hareketlenmeye başlıyolar. Sol üst köşedeki çarpı işareti sayesinde programları kaldırabilirsin. Eğer çarpı işareti yoksa cydia ile yüklenmişler demektir.(Bildiğim kadarıyla)

üzerine basılı tutunca sallanıyorlar fakat sol üst köşede çarpı işareti yok...cydia'ya giriyorum ordada programları buluyorum fakat sağ üst köşede modify yazacağına install yazıyor...

Bu programlar installer yoluyla yüklenmiş olabilirmi..Yada iphone browser programıyla silmek mümkünmüdür ???? mümkünse nasıl silebilirim???

• cydia dan cydelete programini yukle bu programda cydiadan yukleenen prolari cydiaya girmeden silebilirsin ipa olan programlari sildigin gibi

sonra ifile programini yukle bu dosya yoneticisi bununla yuklenmis olan programlar applications klasorundedir programlari bul sil

ama hayret ediyom nasil cydiada install yaziyiyo
  • bende categories hakkında bil gi veriyim springboardı düzenlemeni sağlar örneğin bi klasör oluşturursun ve bütün oyunlarını bu klasöre atarsın ve bütün oyunlar düzenli bi şekilde bu klasörde kalır ama ben yükledikten 2-3 dk sonra sildim çok gerekli değil bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.