Şimdi Ara

iPhone 3G S 3.0 Firmware Çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın ne amaçla çıkardığı bilinmesede, geçen hafta GM olarak çıkan 3.0 versiyonunun final sürüm olduğunu düşünüyorum çünkü 3G S için geçerli olan bu 3.0'ın da versiyonu 7A341 olarak geçiyor. Meraklıları için tıklayın

Kaynak : tıkla

NOT: Bu 3.0 güncellemesi sadece haftaya çıkacak olan iPhone 3G S cihaz içindir.3G'ye yüklemeyin,çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkgames -- 16 Haziran 2009; 22:49:26 >

• ala ala nası çalışmaz 3G de ya :D
  • arkadaşım her fw çıktığında 2g için ayrı 3g için ayrı ipod için ayrı çıkmıyor mu?o yüzden çalışmaz 3g de.bundan sonra da 3gs için ayrı çıkacak.ayrıca ben geçen hafta çıkan versiyonun full olduğuna inanmıyorum.çünkü bir developerin telefonunda ayarlarda push desteğini gösteren bildirimler diye bir menü eklenmiş.ama ben geçen haftaki versiyonda bunu göremedim.bugün çıkanda push desteği olacaktır.
  • saat kaçta çıkar bu şey ya yatıcam yoksa
  • amerikan saatine göre, sabah 6'ya denk falan gidiyor... sen en iyisi yat =)))
  • o zaman ben yatar size kolay gelsin indiren oursa rapide felan bişiye atsında bizde indirelim yoksa apple ın sitesi dolu olur epey bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoandcemo

o zaman ben yatar size kolay gelsin indiren oursa rapide felan bişiye atsında bizde **** yoksa apple ın sitesi dolu olur epey bekleriz

Aslında haklısınız yarın bayağı bi yoğunluk olacaktır... Umarım indirmede bi sorun yaşamayız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • actiginiz konunun iceriyini bildiyim halde her gorusumde aha cikmis diye heycanlaniyorum biraz daha dikkatli bakinca hayallerim suya dusuyor
  • benim anlamadığım bu 3.0 versiyonu neden 3G lerde çalışmayacak.. aylardır forumda 3.0 çıkıyor hemen yukleyelim yukledim diye yazılar vardı.. ne yani şimdi sürüm yükseltemeyecekmiyiz_?
  • çalışmayacak değil sadece iphone 3g s 'in bazı özellikleri olmayacak pusula video kaydı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfi

çalışmayacak değil sadece iphone 3g s 'in bazı özellikleri olmayacak pusula video kaydı gibi

sağol dostum ok. bunu biliyordum bazı ozelliklerin olmayacağını.. ii bari napalım quickpwn la çözücez artık diğer programları
  • Adamlar galiba iş başı yaptıktan sonra os 3.0 verilecek. Hala güncel yazılım yok cevabı alıyorum ve bir hafta sonrasına tekrar kontrol atıyor.
  • http://rapid share.com/files/245642932/iPhone1_2_3.0_7A341_by_www.lizgecity.com.part1.rar
    http://rapid share.com/files/245646183/iPhone1_2_3.0_7A341_by_www.lizgecity.com.part2.rar
    http://rapid share.com/files/245647446/iPhone1_2_3.0_7A341_by_www.lizgecity.com.part3.rar

• Konuları birleştirmek adına, buradan devam ediyoruz...

LÜTFEN TIKLAYINIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.