Şimdi Ara

iPhone 3G S Yardım (No sim card installed)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evet arkadaslar sorunun cozumunde yardimci olmaya calisan butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum.

hsntkn

ve

Knightfall

arkadaslarimiza ayrica tesekkur ediyorum. hsntkn arkadasimizin gonderdigi linkteki forum sayfasi yazari tarafindan degistirilmis. Yazar da islemleri yaptiktan sonra bir kac kere takilma ve kitlenme oldugunu ve baska yollar denedigini v.b. yazmis. Ayni sorunu yasayan arkadaslarimiz icin linki tekrar veriyorum. Yalniz sunu belirtmekte fayda var Knightfall arkadasimizin son mesajinda unda dedigi gibi once PurpleRa1n kullanmak gerekiyor. Linkte anlatilan dosyalar PurpleRa1n jailbreak isleminden sonra ortaya cikiyor. Herkese saygilar.

http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/11979-iphone-3gs-aktivasyon-resimli-anlatim.html

Sorun ilk basta su sekildeydi:
    ---->
    Arkadaşlar problem şu, yurtdışından iphone 3g s getirttim. Arkadaşım geri döndü hemen. Ancak telefon "No sim card installed. Insert a valid sim with no pin lock to activate iPhone" diyor ve sadece acil çağrı ekranina atıyor. Ben su anda telefonu kullanmak istemiyorum zaten. Bu ekrani geçip diğer özellikleri nasil kullanabiliriz. Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkurler. Unlock cikana kadar iPhone umuz ne olacak :)

Sonradan gelen EDIT:

Sagolun arkadaslar, sanirim yapacak bir sey yok. Unlock cikana kadar bekleyecegiz. O da ise yaramazsa bi at&t kart bulmak gerekecek sanirim.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ingiliz anahtarindaki yol iPhone a kafayi yedirtiriyor. Telefon açilirken kilitlenip 20 dakikada bir restart ediyor kendini. Hic bi arkadasin denemesini tavsiye etmem. Kapatamiyorsunuz da telefonu:) Restore edene kadar akla karayi sectim :)

Daha sonra gelen EDIT:

Yanlis anlasildim ben hocam :) becerememek degil olay. Bende sim karti yok yani homepage zaten acilmiyor :) Jailbreak i uyguladim ben ve sorunsuz restart etti. Ancak at&t sim im olmadigi icin baslangictaki "emergency calls only" kismini gecemiyorum :) Yani oradaki FREEZE kısımlarına hic gelemedim. Tabiki ondan sonra sorun cikarmiyordur :)

Benim demek istedigim activate etmeden dosya degistirme isine girismeyin benim elimde patladi demekti :) Becerememis de olabilirim diyecegim ama dedigim gibi jailbreak i yaptim mi ondan emin olamiyorum home page e ulasamadigim icin :)

Bir de "Dünya Telekom" At&t hazir kartlari satiyormus sanirim burada. Bu kartlardan alsak en azindan aktive edebilir miyiz? Ya da bu sirket hakkinda bilgisi olan var mi acaba arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayletbisi -- 5 Temmuz 2009; 23:08:23 >

• 3Gs için unlock çıkmasını bekleyeceksin. Sanırım 3.1 çıkınca unlock da çıkacak
  • Evet ama unlock icin application modulune ulasabilmek gerekmiyor mu? telefonu acmadan unlock application ini nasil yukleyecegiz?
  • Jb yaptın mı? 3Gs için jb çıktı
  • Hayir, ama jailbreak yapsam ve basarsam bile telefon acilmiyor ki, yani bir faydasi olmayacak bence. Acilmadan tabi jailbreak i basarip basarmadigimi da goremem sanirim...
  • Arkadasiniz aldiginda neden aktive etmemis ki? Size aktivasyonsuz bir telefonu birakip gitmis.

PurpleRa1n ile JB yapmayi deneyin, bunun disinda maalesef cok sansiniz yok.
  • unlocked iphone 3gs almamış mı arkadaşınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sagolun arkadaslar, sanirim yapacak bir sey yok. Unlock cikana kadar bekleyecegiz. O da ise yaramazsa bi at&t kart bulmak gerekecek sanirim.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ingiliz anahtarindaki yol iPhone a kafayi yedirtiriyor. Telefon açilirken kilitlenip 20 dakikada bir restart ediyor kendini. Hic bi arkadasin denemesini tavsiye etmem. Kapatamiyorsunuz da telefonu:) Restore edene kadar akla karayi sectim :)
  • dostum yanlış yaptığın bişey vardır

1: içine at&t kart takarak dene
    ben bugün yaptım orada yazılanı adım adım yaparak sorunsuz şekilde yüklendi ve resimlerinide ekledim ,, hani hep yönteme suç atana kadar ben beceremedim demeyi niye kendimize yedremiyoruz bende bunu anlamıyorum , 10 kişi soruzsuz yapıyorda 11. yapamıyorsa lütfen bu yöntemle olmuyor demek yerine ben beceremedim desin ne olur bişey kaybetmeyiz değilmi:)

unlock çıkana kadar bekleyeceğiz demişsin resimlere bakarsan zaten unlock çıkmış olduğunu görürsün

hatta orada kasti olarak şebekede turkcell yazısı olan resim koydumki unlock olduğunu anlayasınız diye .. daha ne diyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendaba -- 5 Temmuz 2009; 2:12:59 >
  • Yanlis anlasildim ben hocam :) becerememek degil olay. Bende sim karti yok yani homepage zaten acilmiyor :) Jailbreak i uyguladim ben ve sorunsuz restart etti. Ancak at&t sim im olmadigi icin baslangictaki "emergency calls only" kismini gecemiyorum :) Yani oradaki FREEZE kısımlarına hic gelemedim. Tabiki ondan sonra sorun cikarmiyordur :)

Benim demek istedigim activate etmeden dosya degistirme isine girismeyin benim elimde patladi demekti :) Becerememis de olabilirim diyecegim ama dedigim gibi jailbreak i yaptim mi ondan emin olamiyorum home page e ulasamadigim icin :)
  • Bu sorun cozuldu artik. Telefonunuzu hactivate yapacaksiniz.

Adim adim soyle oluyor.

Siz PurpleRa1n kullanmissiniz zaten. Size lazim olan bir dosya var, "LOCKDOWN"

http://rap ids hare.com/files/251995183/lockdownd burdan cekebilirsiniz.

Bu dosyayi iphone browser programi kullanarak usr/libexec klasoru icine kopyalayin. eger boyle bir klasor yoksa zaten siz Jailbreak yapamamisiniz demektir.

iPhone 3G S Yardım (No sim card installed)

Daha sonra telefonu bastan baslatin.

WIFI ile internete baglanip FREEZE programini acin, o CYDIA indirip kurucak sizin telefona.

Daha sonra da ultrasn0w ile unlock edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Bende sans eseri buldum bu bilgiyi iPhonejtag,blogspot.com. gibi bir yerde.

• hsntkn
    şu linke bak istersen
    http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/11979-iphone-3gs-aktivasyon-resimli-anlatim.html

hsntkn arladasimizin attigi linki diyosun sanirim arkadasim. Dedigin blog a bakacagim sagol ama o iletiden sonra islemi yaptigimi ve telefonun 20 dakiak acilmaya calsip sonra kendine restart attigini soylemistim. Yani bir sekilde telefon delirmisti. Ayrica o islemi jailbreak ve unlocktan sonra mi ne yapilmasini istiyordu. Rica etsem yukardaki linki inceler misin ayni hataya dusmeyelim :)

Cevabin icin de sagol :)

• Ben At&T kullanicisiyim, denemek icin deniyorum bu tur seyleri, bende hicbir sorun olmadan aktive oldu telefon.

Arkadasin verdigi linki bilmiyordum acikcasi. Bu arada purplera1n icin RC2 kullaniyorsunuzdur umarim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.