Şimdi Ara

Iphone 3G Şebeke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 hafta önce İngiltere'den Iphone 3G satın aldım. Türkiye'de turbosim olmadan kullanamayacağımı bildiğim için ordan bir de turbosim aldım. Türkiye'ye geldiğimde Turkcell hattımı turbosim ile 4-5 gün sorunsuz bir şekilde kullandım. Bu arada herhangi bir jailbreak operasyonu yapmadım. Yani telefonda jailbreak yok. Ayrıca firmware'ım 2.1. İki gün önce de telefonun kayıt işlemlerini yaptırdım Turkcell Extra'dan. Henüz kayıt oldu mu olmadı mı bilmiyorum.

Ancak 2 gün önce "Network Lost. Your selected network is no longer available. Select other network" tarzı bir mesaj alıyorum. Bazı arkadaşlar eminim bu soruna aşinadır. Şebeke seçimini otomatik yaptım, manuel yaptım, flight mode'u açıp kapamayı denedim, network settings'i resetlemeyi denedim ama sonuç aynı. Tabiki sim kartı çıkar tak diyeceksiniz ama bir sorun da burda var :( Turbosim olduğu için sim tray sıkıştı ve çıkaramadım bir türlü. Iphone konsunda yeni olduğum için de fazla zorlamak istemiyorum telefona zarar vermemek adına.

Kısacası...

1. Ne yaptım ettiysem Network Lost sorununu çözemiyorum...Sim kartı çıkarmadan ve yukarıda benim denediğim yöntemler dışında fikirleriniz var mı?
    2. Sim kartım telefonda sıkıştı. Sim tray'i ancak çok azcık yukarı kaldırabiliyorum...Neredeyse ataşı soktuğumda yerinden hiç oynamıyor tray. Ne yapmam lazım?

Yardımlarınızı bekliyorum. Her fikir çok değerli ve önemli...

Teşekkürler

• asdasd
  • turbo sim arada "No Service" e duser. Yani telefonu ac-kapat yapman ya da sim karti cikar-tak yapman gerekir. Ancak sen sim kartin sIkI$tIgINI soyluyorsun. Cok fazla zorlamani tavsiye etmem. Ancak biraz hizlica cekip cikarmayi dene. Turbo sim cok zaman sim yuvasina takilabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.