Bildirim
iphone 3g surum 3.1.3 yukleme yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
I tunes uzerinden Manuel yazilim guncelleme yapabilirsiniz once 3G cihaziniza uygun olan 3.1.3 surumun dosyasini indiriyorsunuz
Sonrada I tunes te restoreye tiklarken shift tuşuna basili olarak yaani shift+restore yapinca karsiniza gözat sekmesi cikacak ordanda daha once indirdiginiz dosyasi bulup ac dedikten sonra kendisi halledecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batakci -- 4 Nisan 2011; 17:46:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sekerserseri
iphone 3g suanki surumum 3.1.2 telefon bayagı bi kasılmaya basladı restore cekmek istiyorum, yanlız 4.1.2 yuklemek istemiyorum yavaslıyormus cunku tel, 3.1.3 yuklucem yeni surum itunes il yuklenirmi
bir aile dostuna 4.2 yükledim ve hiçbir hız problemi çıkmadı. gayet iyi. biraz abartı var galiba. eskisinde hücresel ayar filan yoktu, artık var. -
4.2 mi tavsiye ediyorsunuz simdi -
Ben 4.1 yada 4.2.1 i tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X