Şimdi Ara

Iphone 3G veya Samsung i900 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • macera arayanlardan değilsen tabiki de samsung i900 Omnia olacaktır.

Eğer önceden bir windows mobile deneyimin varsa samsung omnia’yı denemelisin. Çünkü bu seni kullanmaya alışık olduğun bir sistemi daha da ileri seviyede tecrübe etmene olanak tanır. Ayrıca yeni başlıyorsan windows mobile 6.1 ile bu dünyaya adım atmış olursun. Tabiki windows mobile kullanıp da farklı bir soluk arayanlardan biriysen geçerli değil bu söylediğim. Omnia’da en iyi görüntü için sunulan 3.2 inçlik WVGA ekranıda iPhone’a kafa tutacak türden. 8 ve 16 GB’lık dahili belleğe sahip 2 farklı model aynı anda microSD kart girişi de destekliyor ve bir çalımda buradan atıyor. Kamerası normal ancak zoom özelliği vasat. windows mobile’ın program yelpazesi, bağlanılabilirlik özellikleri ile sahibine sıkıntı yaşatmayacak bir cihaz istiyorsan samsung omnia′yı tercih edebilirsin.

iPhone 3G almak için sana sadece multimedia özellikleri yararı olacak. Apple’ın satış stratejilerindeki kurnazlığı ve ülkemizde GSM şirketlerinin beklediğiniz iPhone 3G deyip, beklete beklete bi hal eden boşvermişliği ile hala son kullanıcının sadece aklını karışıtıran, karıştırmakla kalmayıp 70′lik dedelerin bile ağzından ”neymiş bu ya merak ettik” cümlesini bizzat duyduğumuz, ülkemizde daha adı bile geçmeyen 3G ile Apple’ın aslında bir multimedia telefon ürettiğinin hepimiz farkındayız. Apple fun’ları ve iPhone kullanıcıları kızacaktır eminim. İphone alanlar yatırım yaptılar. 16 milyon renkli ekranı, sensörleri, çizilmez ama 10 cm’den düşse bile kırılabilir ekranı, bağlanamayacağın ve kullanamayacağın bir 3G’si olan, Hafızası 8 ve 16 GB’lık dahili bellek ile sınırlı, biraz tarz birazda modaya ayak uydurmak istiyorsan iPhone’u tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkent_06 -- 4 Ekim 2008; 1:09:31 >

• Multimedya ve eğlence için (film izlemek, oyun oynamak, nette sörf) ikullanımı basit IPHONE(2g veya 3G farketmez),al.
    Eğer iş ağırlıklı kullanacaksan, randevular, excel, word, mail, dosyaalışverişi, daha çok program bulma ve sonsuz destek OMNIA al.

Her iki tipte ki cihazlarıda kullandığım için basitçe ayrıştırdım.
  • ben ikisine,de kullandım ve seninde isteklerini göz önünde bulundurarak iphone 3g kessinlikle al rahatına bak i900 ile uğraşılmaz ben hiç beğenmedim
  • benim bildiğim iphone na istediğin mp3 ü atamıyorsun yurt dışından alınmış bi kredi kartı ile para ödeyerek albümleri satın alıyorsun ölme babam ölme.böyle saçmalıkmı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

ben ikisine,de kullandım ve seninde isteklerini göz önünde bulundurarak iphone 3g kessinlikle al rahatına bak i900 ile uğraşılmaz ben hiç beğenmedim

i900 ün neresini beğenmedin ya?ne bu ön yargı ya tertemiz fıstık gibi telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

benim bildiğim iphone na istediğin mp3 ü atamıyorsun yurt dışından alınmış bi kredi kartı ile para ödeyerek albümleri satın alıyorsun ölme babam ölme.böyle saçmalıkmı olur

önyargı demişsin ama baş önyargılı bakan sensin

İPhone ye istediğin MP3 ü atabilirsin ki itunes dende müzik alabilirsin müzik almak için visa bir kardın olması yeterli yurt dışıda olabilir yurt içide hiç olmadı bir yöntemle kredi kardı şifresi olmadan hesap alıyorsun her hafta beleş olan bir kaç müziği indiriyorsun

Gidip İPhone ne diye araştırmanı tavsiye ederim bu yazdığından sonra
  • Ayfon tri ci.
  • Arkadaşlar bu karşılaştırmaları yaparken yaklaşık 400 YTL farkıda unutmayalım.(8GB 'de)
  • samsung omnia al bence iphone sadece hava atmak ki omnia nın görüntüsüde aşağı kalır değil bataryası bile çıkmayan garantisizse sana lehim yaptırmayı öğretecek bir alettir iphone. o kadar para verirsin ama birçok özelliği ancak programlarla eklersin tabii en aptal alette olan bluetoohtla dosya yollamayı onlada çözemediler ama arkadaşlar kolayını bulmuşlar dosya yollayıp alıpta ne yapayım :) türkiyede bu bahane saçma hangimiz arkadaşımızda şarkı görüpte ya şunu bana yollasana yada resim görüpte bana yolla demiyor herkes diyor yani o bahana avutma sadece he birde iphone itunes programı olmadımı çok yarım bir alet ilginç ama gerçek he sakın yanlış anlamayın iphone alana bir şey demiyorum bu zevk olayıdır biri gösteriş ister biri performans ister yani beklentilere bağlı şahsen ben sır çoklu dokunma diye iphone o parayı vermem ama başkası için önemli olabilir omnia teli beğenmedim diyen biraz fanatiklik yapmış bence. al ikisinide eline kurcala hangisi yatıyorsa aklına onu al yoksa bu tartışma bitmez biri iphone der biri omnia der biri innov8 der unutma herkes kendisine göre doğruyu söyler önemli olan senin doğrularına en çok hangisi uyar onu sen bilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: onurabii

Arkadaşlar bu karşılaştırmaları yaparken yaklaşık 400 YTL farkıda unutmayalım.(8GB 'de)

aradaki fark 400 ytl değil 160 ytl ve iPhone için gerçekten değer.
  • iPhone 3G 'i tercih ederim tabiki. Çünkü Samsung i900 fazla iyi değil iPhone daha iyi. Omnia mı iPhone mu deseydin Omnia derdim
  • i900 ile omnia farklı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sothemre

quote:

Arkadaşlar bu karşılaştırmaları yaparken yaklaşık 400 YTL farkıda unutmayalım.(8GB 'de)

aradaki fark 400 ytl değil 160 ytl ve iPhone için gerçekten değer.

# iPhone 3G 8GB: 645 €
    # iPhone 3G 16 GB siyah: 758 €
    # iPhone 3G 16 GB beyaz: 758 €

Turkcell'in IPHONE Fiyatları, (Paketsiz)

1,251.30 YTL 8GB İçin
    1,470.52 YTL 16GB İçin

Samsung i900 Omnia 16GB (1000 YTL)

8GB 'de 251 YTL
    16GB 'de 470 YTL Fark var.
    Tamam 400'lük fark yokta, 160'da değil. Ayrıca Iphone 16GB almak daha doğru olur çünkü kart takılmıyor

• iphone çok karizmatik telefon ya hele bu ara cebinden çıkardığın zaman oooo iphone falan herkes yanaşıyo ama işin bu yönü saçma ya .. samsung daha kullanışlıdır. Apple'ın kaliteside ortada.Samsungun fiyatı biraz daha uygun galiba. Zor bi karar.
  • Hayır samsung'taki özellikler olsa vazgeçecemde, yok... Acaba o karizma i900'e göre dandik iphone almama yetecek mi?
  • omnia
  • bu konunun aynısı üst başlık zaten
  • quote:

Hayır samsung'taki özellikler olsa vazgeçecemde, yok... Acaba o karizma i900'e göre dandik iphone almama yetecek mi?

Yeterde artar bile...

Sen dünyada bir PDA veya telefon için gecelerden kuruga girildiğini duydun mu canım?
    Ya da 3 günde dünya çapında 1 milyon adet satmış bir PDA veya Cep telefonu modeli duydun mu?

Duymadin tabii... Dünyada tüm PDA ları bir araya toplarsan belki haftda 1 milyon satıyorlardır. O da belki. Samsung' un yıllık satış adedi 40 küsür milyondu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Bunu 52 ye bölsen; Haftada 800.000 civarı satışı var demektir. Samsung un PDA ve Telefon pazarında 10 modeli olduğunu kabul etsek ki çok daha fazladır. Omnia'ya haftada 80.000 lik bir satış rakamı düşer. Tüm yıl aynı performansı gösterse 4 milyon 160 bin adet yapar.

Özetle demekki ıphone almak için 5Mp kameraya, BT ye, SMS ye, Radyoya, kopyala/yapıştıra gerek yokmuş. Bu hali ile bile diğer tüm markaların toplamından daha fazla satabiliyormuş.

Hem düşünsene Iphone'da 5Mp carl zeiss mercekli auto focuslu led flashlı bir kamera olduğunu, BT ile alış verişe imkan verdiğini, kopyalayıp yapıştırabildiğini, dışarıya mükemmel ses verdiğini, her türlü video ve müzik formatını oynattığını...

Diğer firmalar taş mı yesin kardeşim.

• Bence bir şeyin çok satılması, onun kaliteli olduğunu göstermez. Marka çılgınlığını gösterir.

Ayrıca "her türlü video ve müzik formatını oynattığını... " demişsin. Benim bildiğim iphone divx oynatmıyor. Fakat omnia oynatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.