Bildirim
iphone 3G yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone Operatör Logoları’nı Yüklemek için
Installer’da Sources kısmında “Edit”e tıklayın. “Add” çıkacaktır, “Add” diyip “niffob.com/triphone.xml” adresini ekleyin. Eklendikten sonra kaynaklar Installer kaynakları ******* edecektir (yenilenme-tazelenme). Daha sonra Installer Kategorileri’nde Türkçe iPhone’a tıklayarak listeden “Şebeke Logoları”nı bulun ve yükleyin. Yüklendikten sonra operatörünüzün adının yazdığı yerde yazı, resimdeki gibi kendini logoya çevirecektir. Güle Güle kullanın.
Kaynak: bilgipasaji.com -
iphone 3g s aldım 3g 100 mb 30 konöre 3g baglantıda aldım onaylandı fakat safariye bastıgımda HÜCRESEL VERİ AGI ETKİNLEŞTİRİLMEDİ HÜCRESEL VERİ SERVİSİNE ABONE DEGİLSİNİZ DİYOR oysaki ben actım ayarlardan -
quote:
Orijinalden alıntı: owbilo
iphone 3g s aldım 3g 100 mb 30 konöre 3g baglantıda aldım onaylandı fakat safariye bastıgımda HÜCRESEL VERİ AGI ETKİNLEŞTİRİLMEDİ HÜCRESEL VERİ SERVİSİNE ABONE DEGİLSİNİZ DİYOR oysaki ben actım ayarlardan
hangi hat ise o hat servisine götür onlar daha iyi bilirler -
goturdum yapamadılar ayarları gormuyor diyor yurt dısından geldi acaba ondanmı jailbrakeli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X