Iphone 3G kullanıyorum. Firmware 3.1.3 ve jailbreak'siz kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 gündür Iphone'un kendi native application'ı olan Youtube'u kullanamıyorum. Bağlanmaya çalıştığında "Cannot connect to Youtube" diyor ve sonrasında "No Videos" yazan beyaz ekranda kalıyor. Şu ana kadar Edge/3G/Wi-fi olmak üzere çeşitli networkler üzerinden bağlanmayı denedim sonuç değişmedi. Bir kaç farklı wi-fi üzerinden de denedim gene değişmedi. Reboot ettim, Youtube'dan sign out olup başka bir account ile tekrar sign in oldum ama sonuç değişmedi. Her seferinde "Cannot connect to youtube" diyor. Benzeri durumu yaşayanlar ve nasıl çözülebileceği hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
bendede aynı sorun bugun oldu hatta bakınıyordum you tubede bırden gıtıt butun vıdolar sayfalar bom boss
3gs 32gb var bende seçmeler kısmında 1 kez Youtube a baglanilamiyor uyarısı çıktı diğer kisimlara girilebiliyor hatta Barış manco izledim :)))
Youtube ile ilgili bir problem vardır belki ;)
Benzer sorunun bu aralar bircok kiside ortaya ciktigini farkettim, fakat pek bir cozum bulan yok gibi simdilik. Isin sirrinin da baris manco'da oldugunu zannetmiyorum.
aynı sorun bendede mevcut 3g var elimde yeni restore ettim 3.1.3 uygulamasını yükledim şuan youtubeden hiçbirşey izleyemiyorum izlemeyi bırak sayfada zaten hiç bişey çıkmıyor arama yapmıyor bi yardımcı olun arkadaşlar neyapmamız gerek (wifi den bağlantı kuruyorum )
bende de oldi, ne tıkırtı var ne sıkırtı, youtube baglanamadı deyü.
Tam aynı problem bende de oldu nasıl çözüm bulacagiz?
yaa arkadaşlar bendede oldu moralim çok bozuk bn herhangi bir şifre kırıcı falanda kullanmıodum kendi orjinal youtubeyi kullanıyodum acaba youtube damı bi sorun var bilmiyorum
aynı problem, jb'siz 3gs kullanıyorum; acaba youtube a iletişimi tamamen mi kestiler diye içime bi kurt düştü. umarım yanılıyorumdur
youtube yasaklilar listesinde ve mobil siteyi de yasakalamislar. sizde sorun yok yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme