Beyler iyi geceler benim telefon iphone 3GS şimdi eskidi felan diyeceksiniz ama öğrenciyiz sonuçta.neyse benim sorularım olacaktı şimdi baştan başlıyorum 1-indirebileceğim telefonu kasmayacak uygulamala ve oyun tavsiye edebilir misiniz 2-telefon için kap felan var mı önerebileceğiniz el terletmeyen felan 3-hangi tarayıcıyı kullanmamı tavsiye edersiniz 4-ve son olarak takılacak bu tarz bi iki mobil site söylermisiniz Şimdiden teşekkürler beyler ellerinize sağlık
Upppp
Uppppppp hiç mi fikri olan yok arkadaşlar !!!
1. Uygulama ve oyunları indirip kendin deneyeceksin. Baktın çok takılıyor, sileceksin. Baktın takılmıyor veya rahatsız edecek kadar takılmıyor, hoşuna da gittiyse devam edeceksin.
2. El terletmeyeni filan bilmem. Hoşuna giden kılıfı alır, kullanırsın. Kaldı ki iPhone 3G-3GS kasaları efsanevidir. Bunca yıllık ve bu denli sağlam bir cihazda da sadece ekrana bir jelatin takarak sapsade haliyle kullanmak bence daha iyidir.
3. Safari iyidir. Lakin 3G-3GS serisinin desteklediği sürümlerde 8'den fazla sekme açılmıyordu sanırım. Bu durumda Opera veya Downloads adlı tarayıcıları indirip kullanabilirsin.
4. Bu siteyi nasıl bulduysan ki 28 Ocak 2014'te kayıt olmuşsun; başka siteleri de öyle bulacaksın hacı.
Verdiğin net olmayan cevaplar için teşekkürler hocam yinede saol
quote:
Orijinalden alıntı: Antiantipatik
Eyw... Hacı da 4 tane cins cins, gereksiz soru sormandan anlamak lazımdı anlama kapasiten olmadığını. Boşuna zaman kaybettirdin.
Ne dedik de şimdi direk bi laf sokmaya çalışıyosun
1 hafta onceye kadar 3gs kullanan biri olarak sorularini cevaplandiriyim.
Yag gibi akan oyun bulmak zor ama benim sana tavsiyem bejeweled guzeldir bu konuda. Gayet rahat oynarsin. Ayrica ben geared ve geared 2 oynardim. Tabi biraz zevk meselesi bu oyun isi. Belki hosuna gitmez. :D
Birak terletmeyen kilifi, kilif bulmak bile zor. Hic ugrasma bence sade bi sekilde kullan.
Safari en iyisi tarayici konusunda. Digerleri bi ekstra katmaz sana.
Son sorun hakkinda bi fikrim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
quote:
Eyw... Hacı da 4 tane cins cins, gereksiz soru sormandan anlamak lazımdı anlama kapasiten olmadığını. Boşuna zaman kaybettirdin.
quote:
Orijinalden alıntı: qamqi
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
quote:
Sabah sabah iyi geldi bu
quote:
Orijinalden alıntı: The Catalyst
1 hafta onceye kadar 3gs kullanan biri olarak sorularini cevaplandiriyim.
Yag gibi akan oyun bulmak zor ama benim sana tavsiyem bejeweled guzeldir bu konuda. Gayet rahat oynarsin. Ayrica ben geared ve geared 2 oynardim. Tabi biraz zevk meselesi bu oyun isi. Belki hosuna gitmez. :D
Birak terletmeyen kilifi, kilif bulmak bile zor. Hic ugrasma bence sade bi sekilde kullan.
Safari en iyisi tarayici konusunda. Digerleri bi ekstra katmaz sana.
Son sorun hakkinda bi fikrim yok.
Çok sağol dostum önerilerin için oyunları deniyicem
Dağılın
quote:
Dağılın
Ben de 2 yıl boyunca 3GS kullandım. Yukarıdaki başka bir arkadaşın da söylediği gibi gerçekten harika bir cihazdır. Kesinlikle özlediğim bir telefondur. Telefonunuzun kıymetini bilin derim...
quote:
Orijinalden alıntı: IOS7
Ben de 2 yıl boyunca 3GS kullandım. Yukarıdaki başka bir arkadaşın da söylediği gibi gerçekten harika bir cihazdır. Kesinlikle özlediğim bir telefondur. Telefonunuzun kıymetini bilin derim...
arkadaş yapabılecegın cok sey var kasma olayına bakma eşimde 5s var onun yapıp da benım yapamadıgım tek sey zaman. ha fotograf daha ıyı cekıyor flası cartı curtu var. ne istiyorsan indir. zaten bir oyunu uygulamayı telefonunu ındırebılıyorsan telefonunda calıstırırsın da. sıkıntı yok. bende 3gs kullanıyorum 4 sene oldu nerdeyse. maşallahı var.
quote:
Orijinalden alıntı: IOS7
arkadaş yapabılecegın cok sey var kasma olayına bakma eşimde 5s var onun yapıp da benım yapamadıgım tek sey zaman. ha fotograf daha ıyı cekıyor flası cartı curtu var. ne istiyorsan indir. zaten bir oyunu uygulamayı telefonunu ındırebılıyorsan telefonunda calıstırırsın da. sıkıntı yok. bende 3gs kullanıyorum 4 sene oldu nerdeyse. maşallahı var.
Valla benide bi 2-3 sene götürür tahminimce
Alıntıları Göster
Benimki de 3 sene falan oldu.
50 defa yere,5-10 defa suya düştü.
Tık yok.Harika bir cihaz.İş görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Dostum yorumun için teşekkürler sana ayrıca bişey soracaktım önerebileceğin oyun uygulama vs var mı ? 3 yıllık deneyimine güveniyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Dostum yorumun için teşekkürler sana ayrıca bişey soracaktım önerebileceğin oyun uygulama vs var mı ? 3 yıllık deneyimine güveniyorum
Oyundan yana sıkıntı yok.
Lakin yazılım eskidiği için bazı yeni oyunlar desteklemiyor.
Angry birds,temple run...vs bu tarz oyunları çalıştırıyor.
Hatta gta iii bile çalışıyor.
Bunun dışında internet,sosyal zart zurt falan gayet akıcı çalışıyor.
GPS gayet güzel.
İş gören bi makine.Zamanı geçti ama
Gerçi 2009 da çıkan bi cihaz çok büyük şeyler beklememek lazım ama yinede gtayı çalıştırdığını öğrenmem iyi oldu