Şimdi Ara

IPHONE 3GS 16 GB ı satıp Huawei X5 almak mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Memnuniyetsiz kalır mıyım?
    Banka cep şubelerinin uygulamaları vs var mı ?

Ne dersiniz ?

• uygulamalar var da bence 3gs çok daha kaliteli bi telefon genel olarak. ama memnuniyetsiz de kalmazsın x5 de gayet iyi bi telefon ve çözünürlüğü de daha yüksek 3gsden. Android 2.3 tam oturtabilseler belki daha iyi olabilirdi ama şu an 3gs satıp x5 almazdım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

uygulamalar var da bence 3gs çok daha kaliteli bi telefon genel olarak. ama memnuniyetsiz de kalmazsın x5 de gayet iyi bi telefon ve çözünürlüğü de daha yüksek 3gsden. Android 2.3 tam oturtabilseler belki daha iyi olabilirdi ama şu an 3gs satıp x5 almazdım ben.
    3gs piyasadan yavaş yavaş kalkmaz üzere ama kullanımda 4 lerden bi farkı yok bende değiştirmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancp

3gs piyasadan yavaş yavaş kalkmaz üzere ama kullanımda 4 lerden bi farkı yok bende değiştirmezdim.

Alıntıları Göster
    kesinlikle alma, yaşayacağın sorunlardan dolayı nerden bulaştım dersin. alıcaksan daha üst bi androidli model almanı tavsiye ederim ama.
  • 3Gs i satip ustune para koyup iphone 4alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

3Gs i satip ustune para koyup iphone 4alin

iphone4 alacağıma samsung galaxy s2 almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 29 Ocak 2012; 0:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Is Well

quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

3Gs i satip ustune para koyup iphone 4alin

iphone4 alacağıma samsung galaxy s2 almak daha mantıklı

Alıntıları Göster
    bi ihtimal önümüzdeki ay x5'e güncelleme gelebilir. belki o zaman yerine oturur telefon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

bi ihtimal önümüzdeki ay x5'e güncelleme gelebilir. belki o zaman yerine oturur telefon.

Alıntıları Göster
    Bence alma alışman zaman alabilir memnun kalmayabilirsin.
  • bence 3gs ini satarsan x5 alma , özellikleri iyi olsada iphonedan sonra kesmez.Ben samsung galaxy s plus kullanıyorum , 600-650 ye satarsan üstüne 450-550 koy en az 2 yıl keser senibi yere git araştır 2 aydır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Ş

bence 3gs ini satarsan x5 alma , özellikleri iyi olsada iphonedan sonra kesmez.Ben samsung galaxy s plus kullanıyorum , 600-650 ye satarsan üstüne 450-550 koy en az 2 yıl keser senibi yere git araştır 2 aydır kullanıyorum
    3GS te takıla takıla oynadığım oyunları x5 te çok rahat oynuyorum. iphone 50 de çıksa ios sistemli birşey almam açıkçası. Android deki serbestlik yok o aletlerde. Sırf isimden satıyor. Millette iphone um olsun diye alıyor. Başka bir nedeni olduğuna inanmıyorum. Galaxy SII veya Note gibi alternatifler varken gidip o aletlere para vermem.

SOrunun cevabı ise X5 i iphone a değişmem. Yani alırsan iyi ama üst modeller için beklemeni öneririm veya paran varsa Samsung al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

3GS te takıla takıla oynadığım oyunları x5 te çok rahat oynuyorum. iphone 50 de çıksa ios sistemli birşey almam açıkçası. Android deki serbestlik yok o aletlerde. Sırf isimden satıyor. Millette iphone um olsun diye alıyor. Başka bir nedeni olduğuna inanmıyorum. Galaxy SII veya Note gibi alternatifler varken gidip o aletlere para vermem.

SOrunun cevabı ise X5 i iphone a değişmem. Yani alırsan iyi ama üst modeller için beklemeni öneririm veya paran varsa Samsung al.

Alıntıları Göster
    3gs'imi satıp X5 aldım. Özgürlük burada ;)

• Hicbiryerde telefonu bulamiyorum... Goren duyan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuenter

3gs'imi satıp X5 aldım. Özgürlük burada ;)

2 sinide kullandığınız için hemen sorayım. Anlaşılan x5 daha çok hoşunuza gitmiş sebebi nedir acaba :)

Bende x5 kullanıcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujang

Hicbiryerde telefonu bulamiyorum... Goren duyan var mi?

hepsiburada.com da 614tl fiyata satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mahubey

quote:

istersen benim teli de satabilirim pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

quote:

quote:

istersen benim teli de satabilirim pm at

Alıntıları Göster
    x5 e kötü diyenlere aldırma, iphone almak bana zaten hiç mantıklı gelmiyordu özellik yokkii, satıp x5 alman doğru bir karar..

• quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

x5 e kötü diyenlere aldırma, iphone almak bana zaten hiç mantıklı gelmiyordu özellik yokkii, satıp x5 alman doğru bir karar..

iphone bende sevmiyorum hatta ipad ve ipod da dahil bunlara sebebi ise apple gerçekten piyasayı kısırlaştırıyor. mesela hafıza kartı yok hiç birinde bluetooth paylaşımı yok vs. herkes benim ürünlerimi kullansın mantığıyla milleti kendi firmasına mecbur bıraktırmaya çalışıyor ve bence hem çok egoist hem de aşırı kapitalist bir davranış. hem ürünlerinin çok pahalı olması da cabası en azından Türkiye için çok pahalı. Apple kaliteli olabilir ama kesinlikle aşırı kapitalist ve antisosyal bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

iphone bende sevmiyorum hatta ipad ve ipod da dahil bunlara sebebi ise apple gerçekten piyasayı kısırlaştırıyor. mesela hafıza kartı yok hiç birinde bluetooth paylaşımı yok vs. herkes benim ürünlerimi kullansın mantığıyla milleti kendi firmasına mecbur bıraktırmaya çalışıyor ve bence hem çok egoist hem de aşırı kapitalist bir davranış. hem ürünlerinin çok pahalı olması da cabası en azından Türkiye için çok pahalı. Apple kaliteli olabilir ama kesinlikle aşırı kapitalist ve antisosyal bir firma.

Alıntıları Göster
    iphone forumlarını gezerseniz dünya kadar sorunlarla boğuşan kullanıcıları görebilirsiniz..

• quote:

quote:

Hocam hepsiburada.com da yok... link var mı ? Ben bulamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hepsiburada.com da yok... link var mı ? Ben bulamıyorum.

şuan baktım yok ama dün vardı nasılsa :DD hepsiburada.com bir var bir yok yapmış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.