Şimdi Ara

iPhone 3GS 16GB - Power Tuşu Sizde de Aynı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gun once turkcell'den kontratsiz siyah renk iPhone 3gs 16 gb aldim.
    Orada o kadar dikkatli incelememe ragmen power tusundaki garipligi fark edememisim.

Power tusunun kulaklik jackina yakin olan tarafi daha iceride (diger tarafina kiyasla). Parmagimi soldan saga surtunce daha az takiliyor diver tarafa gore. Fakat kullanimi olumsuz etkilemiyor. 0.1mm kadar bisey ama dikkatli bakinca belli oluyor.

Sizlerinkinde boyle bir sey var mi merak ettim? Yani bu genel bi durum mu yoksa bariz bir hata(yamukluk) mi bilmiyorum.

Acil yardima ihtiyacim var gunler geciyor. Servise goturmek konusunda cok kararsiz kaldim.
    Degerli fikirleriniz icin simdiden tesekkur ederim.

(Not: Bu soruyu "iPhone 3G ve 3GS Ana Konu" bölümünde de sormuştum ama bu aralar oraya kimse uğramıyor heralde, bu sebeple yeni konu olarak açmak zorunda kaldım çünkü fazla vaktim yok. Anlayışınız için tşk. ederim.)

• Benim telefonumda seninkinin aynısı, amerikadan geldi ve bahsettiğin durumun aynısı bende de var. İlk çıktığı andan beri kullanıyorum ve kullanımda şu ana kadar en ufak bir sorun olmadı. Sebebini bilen var ve açıklayabilirse (bir açıklaması varsa tabii :) bende sevinirim. Demek ki tek değilmişim :)
  • Iphone 3GS 16 GB

Böyle bir durum gözükmüyor hocam...
  • Bende de aynı takma kafaya profilden bakınca düz görünsün diye öyle yapılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiologist

Bende de aynı takma kafaya profilden bakınca düz görünsün diye öyle yapılmıştır
    bendede yok. gayet düz 3gs 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

bendede yok. gayet düz 3gs 16 gb

Alıntıları Göster
    benimki de öyle ama farketmedim sol tarafına hafif tırnakla basınca belli oldu ama bakınca düz gözüküyor 3gs 32 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

benimki de öyle ama farketmedim sol tarafına hafif tırnakla basınca belli oldu ama bakınca düz gözüküyor 3gs 32 gb

Alıntıları Göster
    3g 8gb bendede bahsettiğiniz dengesizlik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimler

3g 8gb bendede bahsettiğiniz dengesizlik var

Alıntıları Göster
    bendede 3gs 16gb var ama o şekilde değil son derece düzgün bir şekilde buton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 4 Aralık 2009; 12:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

bendede 3gs 16gb var ama o şekilde değil son derece düzgün bir şekilde buton

Alıntıları Göster
    Analdım arkadaşlar. Hala kararsızım geri vermek konusunda başıma bela olsun istemiyorum.
    Yani bu normal bir durum değil elbette düz olması gerekir. Çünkü bu haliyle sol tarafından basması zor oluyor.

Alalı 4 gün oldu değişim talep etme hakkım da var aslında..

Yabancı forumlarda da bu sorun konuşulmuş aşağıdaki adreste power tuşunun fotoğraflarını bile koymuşlar.
    Yani Her 10 tel.in 6sında sol tarafının hafif içe göçük olma durumu var gibi...

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=41085744

• quote:

sanmıyorum ama eğer bunun içinse tebrik ederim onları.. bu sefer de önden bakınca hafif sola eğik gözüküyor. yani sonuçta cihazin orjinal resimlerinde buton dümdüz..ah apple ah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer0611

quote:

sanmıyorum ama eğer bunun içinse tebrik ederim onları.. bu sefer de önden bakınca hafif sola eğik gözüküyor. yani sonuçta cihazin orjinal resimlerinde buton dümdüz..ah apple ah..

Alıntıları Göster
    Bende de durum böyle, değişim yapmıyor Genpa tuşu onarabiliyor...Fakat Turkcell'e götürürseniz değiştirme şansınız var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Bende de durum böyle, değişim yapmıyor Genpa tuşu onarabiliyor...Fakat Turkcell'e götürürseniz değiştirme şansınız var...

Peki turkcell'e götürdüğümde, böyle bir prosedürümüz yok sizden cihazi alıyoruz ve genpaya iletiyoruz. Değişim genpa kararı doğrultusunda yapılıyor deme durumu var mı?
    Yoksa alalı daha dört gün oldu diye mi mağaza değişim yapabilir diyosunuz?
  • quote:

quote:

Peki turkcell'e götürdüğümde, böyle bir prosedürümüz yok sizden cihazi alıyoruz ve genpaya iletiyoruz. Değişim genpa kararı doğrultusunda yapılıyor deme durumu var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadan bakınca bende de göçük duruyor.Önden ve üstten bakınca düzgün görünsün diye öyle yapılmış galiba.

• quote:

Sanırım 7 gün içerisinde aldığınız yerden değişim yapabiliyorsunuz, Genpa'ya gönderemezler Turkcell'le alakalı bi durum şu an...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

quote:

Sanırım 7 gün içerisinde aldığınız yerden değişim yapabiliyorsunuz, Genpa'ya gönderemezler Turkcell'le alakalı bi durum şu an...

Alıntıları Göster
    bu sebepten telefon degismezler.. turkiyede hele hayatta degismezler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerf82

bu sebepten telefon degismezler.. turkiyede hele hayatta degismezler..

Alıntıları Göster
    Telefonu değiştirmezler kardeş unut onu. Aldığın bayiye götürsen garantiye yollayacaklar 2 hafta bekleyeceksin. Telefonunun bi tarafının bozuk gelme olasılığıda var. Bence sorun edilecek bir durum değil öyle kullanmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

Telefonu değiştirmezler kardeş unut onu. Aldığın bayiye götürsen garantiye yollayacaklar 2 hafta bekleyeceksin. Telefonunun bi tarafının bozuk gelme olasılığıda var. Bence sorun edilecek bir durum değil öyle kullanmaya devam et.

Alıntıları Göster
    Herkese selam,
    Arkadaşlar bugün telefonu değiştirmeye gittim. Herhangi bir problem çıkmadan değişimi yaptılar.
    Hatta 16 yerine 32'sini aldım bu vesileyle

Değişim esnasında başıma gelenleri paylaşmak istiyorum. iPhone alacak olanlar çok çok dikkatli okusunlar.

...Telefonu gösterdikten sonra tuşun içeri göçük olduğunu kendileri de gördüler ve değiştirelim dediler. Bende bu arada 32gb'a yükseltmek istediğimi söyledim. Tamam dediler buraya kadar bir problem yok.

İçeriden bir tane getirdiler poşetini açtılar. Bi baktım üzerindeki koruma yer yer hava yapmış. Hemen kullanılmış olduğunu anladım. Fakat daha birşey demeden tel.i bi açayım dedim. peki ne oldu dersiniz? Herhangi bir aktivasyon istemeden karşıma menü geldi (varan 1). Ben de aktivasyon mesajı gelmesi gerekiyor neden gelmedi dedim. Ve eleman da bana hayır böyle birşey yok direk açılır dedi. Ben öyle olmadığı konusunda israr ettim. Peki dedi içeriden teknik personeli çağırayım dedi. Ben de bu arada kullanım süresini kontrol edicektim ki öncesinde contacts menüsüne girmiş bulundum. Ve rehberde bir sürü kayıt olduğunu gördüm (varan 2). Bu arada teknik personel geldi, durumu gördü ve pişkin pişkin rehberdeki kayıtlara bakarken mırıldanarak "kendi kayıtlarım mı acaba" dedi (varan 3)...

Neyse sonra içeriden ikincisini getirdiler. Bu sefer dikkat ettim. İlk poşet açıldıktan sonra ikinci bir poşet daha olduğunu gördüm. İlkinde bu yoktu!!!
    Neyse, bunun sıfır cihaz olduğu her halinden belliydi. Cihazı alırken, tuşların düzgün olduğunu, ekran camının düzgün oturduğunu, yanlarda açıklık olmadığını, wireless'ının çalıştığını ve ekrandaki ölü piksel olmadığını kontrol ettim ve ürünü aldım..

Peki tüm bunları niye anlattım? benim gibi iphone almak isteyen arkadaşlar daha başından bu detayları bilsinler ve mağdur olup sonradan uğraşmak zorunda kalmasınlar diye anlattım.

(Bu işin üstüne gitmediğim için kendime de kızmadım değil aslında, bari en azından burada paylaşayım dedim...)

Herkese iyi forumlar.

• quote:

Herkese selam,
    Arkadaşlar bugün telefonu değiştirmeye gittim. Herhangi bir problem çıkmadan değişimi yaptılar.
    Hatta 16 yerine 32'sini aldım bu vesileyle

Değişim esnasında başıma gelenleri paylaşmak istiyorum. iPhone alacak olanlar çok çok dikkatli okusunlar.

...Telefonu gösterdikten sonra tuşun içeri göçük olduğunu kendileri de gördüler ve değiştirelim dediler. Bende bu arada 32gb'a yükseltmek istediğimi söyledim. Tamam dediler buraya kadar bir problem yok.

İçeriden bir tane getirdiler poşetini açtılar. Bi baktım üzerindeki koruma yer yer hava yapmış. Hemen kullanılmış olduğunu anladım. Fakat daha birşey demeden tel.i bi açayım dedim. peki ne oldu dersiniz? Herhangi bir aktivasyon istemeden karşıma menü geldi (varan 1). Ben de aktivasyon mesajı gelmesi gerekiyor neden gelmedi dedim. Ve eleman da bana hayır böyle birşey yok direk açılır dedi. Ben öyle olmadığı konusunda israr ettim. Peki dedi içeriden teknik personeli çağırayım dedi. Ben de bu arada kullanım süresini kontrol edicektim ki öncesinde contacts menüsüne girmiş bulundum. Ve rehberde bir sürü kayıt olduğunu gördüm (varan 2). Bu arada teknik personel geldi, durumu gördü ve pişkin pişkin rehberdeki kayıtlara bakarken mırıldanarak "kendi kayıtlarım mı acaba" dedi (varan 3)...

Neyse sonra içeriden ikincisini getirdiler. Bu sefer dikkat ettim. İlk poşet açıldıktan sonra ikinci bir poşet daha olduğunu gördüm. İlkinde bu yoktu!!!
    Neyse, bunun sıfır cihaz olduğu her halinden belliydi. Cihazı alırken, tuşların düzgün olduğunu, ekran camının düzgün oturduğunu, yanlarda açıklık olmadığını, wireless'ının çalıştığını ve ekrandaki ölü piksel olmadığını kontrol ettim ve ürünü aldım..

Peki tüm bunları niye anlattım? benim gibi iphone almak isteyen arkadaşlar daha başından bu detayları bilsinler ve mağdur olup sonradan uğraşmak zorunda kalmasınlar diye anlattım.

(Bu işin üstüne gitmediğim için kendime de kızmadım değil aslında, bari en azından burada paylaşayım dedim...)

Herkese iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Dostum cihazı hangi servise götürdün ? Hangi il'desin ? Nereden almıştın cihazı ?

• quote:

Dostum cihazı hangi servise götürdün ? Hangi il'desin ? Nereden almıştın cihazı ?

İstanbul - Capitol Alışveriş Merkezi'ndeki Turkcell mağazasına götürdüm dostum.
    Bu arada senin yorumun üzerine kalkıp gittim, ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

İstanbul - Capitol Alışveriş Merkezi'ndeki Turkcell mağazasına götürdüm dostum.
    Bu arada senin yorumun üzerine kalkıp gittim, ayrıca teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Bende başka bir Turkcell Bayii'nden almıştım ama, biraz cahil insanlardı onlarla uğraşmak istemiyorum...Genpa'ya götürüp değiştirmiş olsaydın bende götürecektim...Teşekkürler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.