slm arkadaşlar ben 2. el bi iphone 3gs aldım daha öncedende iphone kullanıcısıyım şu an cihazda 3.4.5 versiyonu yüklü ve shsh kaydı olmadığı için düşüremiyorum sorunum şu telefonu restore ettiğim halde menü kaydırmada tekleme ve kasılma yaşıyorum ayarlara bastığım zaman 2 kere tekliyor ve öyle açılıyor ben en son 3.1.3 kullandım onda menü akıyodu resmen sizce bu kasılma ve teklemelerin sebebi nedir versiyon dan kaynaklanıyor olabilirmi ?
4.3.5 olmasın ?
çok çok özür dilerim evet 4.3.5
Bu arada tabikide versiyondan kaynaklı iOS 4 te multitasking vs bir sürü teli kastiran özellik var ondan
donanımsal bir problem olabilirmi sizce
abi benım telefonda 3GS 32Gb 4.3.5 ama hiç kasma yok?
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazgven
donanımsal bir problem olabilirmi sizce
İçin rahat olsun versiyondan abartilcak bi kasma yoksa versiyondan
kasma dediğim tekleme aslında 3.1.3 versiyonunu kullanan daha iyi anlar bu teklemeler ios 5 te gidicekmi acaba :)
quote:
kasma dediğim tekleme aslında 3.1.3 versiyonunu kullanan daha iyi anlar bu teklemeler ios 5 te gidicekmi acaba :)
Anladım teklemeler 4.3 versiyondan beri var gideceğini sanmam ama fazlada takma güle güle kullan
versiyon düşüremiyormuyum ben 4.1 shsh kaydım var ama bu seferde recovery moddan çıkamıyorum her yolu denedim ireb umbrella dahil genede olmadı bunun bir çözümü yokmu
quote:
versiyon düşüremiyormuyum ben 4.1 shsh kaydım var ama bu seferde recovery moddan çıkamıyorum her yolu denedim ireb umbrella dahil genede olmadı bunun bir çözümü yokmu
Dfu modda iken jb yap düzelmesi lazim
plase wait yazıp orada kalıyor
quote:
plase wait yazıp orada kalıyor
Redsnowla mı yapiyorsun
evet ya buna bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım edin bana yani bunu çözemedim acaba indirdiğim firmware ile alakalı olabilrmi bunun için lütfen yardım edin bana shsh kaydım olmasına rağmen dönemiyorum 4.1 e
quote:
evet ya buna bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım edin bana yani bunu çözemedim acaba indirdiğim firmware ile alakalı olabilrmi bunun için lütfen yardım edin bana shsh kaydım olmasına rağmen dönemiyorum 4.1 e
Dostum redsnow rc19 cek tekrar dfu moda alıp dene olmazsa tekrar olacaktır ipsw sorunsuz yuklendise
size ne kadar teşşekkür etsem az gerçekten çok çok sağolun 10 gündür çıkamadım işin içinden ipsw hatalıymış gerçekten teşşekür ederim
kasılma tekleme problemim son buldu ve çok rahatladım sağolun
Ne demek dostum güle güle kullan inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme