Şimdi Ara

iphone 3gs 3.4.5 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben 2. el bi iphone 3gs aldım daha öncedende iphone kullanıcısıyım şu an cihazda 3.4.5 versiyonu yüklü ve shsh kaydı olmadığı için düşüremiyorum sorunum şu telefonu restore ettiğim halde menü kaydırmada tekleme ve kasılma yaşıyorum ayarlara bastığım zaman 2 kere tekliyor ve öyle açılıyor ben en son 3.1.3 kullandım onda menü akıyodu resmen sizce bu kasılma ve teklemelerin sebebi nedir versiyon dan kaynaklanıyor olabilirmi ?

• 4.3.5 olmasın ?
  • çok çok özür dilerim evet 4.3.5
  • Bu arada tabikide versiyondan kaynaklı iOS 4 te multitasking vs bir sürü teli kastiran özellik var ondan
  • donanımsal bir problem olabilirmi sizce
  • abi benım telefonda 3GS 32Gb 4.3.5 ama hiç kasma yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazgven

donanımsal bir problem olabilirmi sizce

İçin rahat olsun versiyondan abartilcak bi kasma yoksa versiyondan
  • kasma dediğim tekleme aslında 3.1.3 versiyonunu kullanan daha iyi anlar bu teklemeler ios 5 te gidicekmi acaba :)
  • quote:

kasma dediğim tekleme aslında 3.1.3 versiyonunu kullanan daha iyi anlar bu teklemeler ios 5 te gidicekmi acaba :)

Anladım teklemeler 4.3 versiyondan beri var gideceğini sanmam ama fazlada takma güle güle kullan
  • versiyon düşüremiyormuyum ben 4.1 shsh kaydım var ama bu seferde recovery moddan çıkamıyorum her yolu denedim ireb umbrella dahil genede olmadı bunun bir çözümü yokmu
  • quote:

versiyon düşüremiyormuyum ben 4.1 shsh kaydım var ama bu seferde recovery moddan çıkamıyorum her yolu denedim ireb umbrella dahil genede olmadı bunun bir çözümü yokmu

Dfu modda iken jb yap düzelmesi lazim
  • plase wait yazıp orada kalıyor
  • quote:

plase wait yazıp orada kalıyor

Redsnowla mı yapiyorsun
  • evet ya buna bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım edin bana yani bunu çözemedim acaba indirdiğim firmware ile alakalı olabilrmi bunun için lütfen yardım edin bana shsh kaydım olmasına rağmen dönemiyorum 4.1 e
  • quote:

evet ya buna bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım edin bana yani bunu çözemedim acaba indirdiğim firmware ile alakalı olabilrmi bunun için lütfen yardım edin bana shsh kaydım olmasına rağmen dönemiyorum 4.1 e

Dostum redsnow rc19 cek tekrar dfu moda alıp dene olmazsa tekrar olacaktır ipsw sorunsuz yuklendise
  • size ne kadar teşşekkür etsem az gerçekten çok çok sağolun 10 gündür çıkamadım işin içinden ipsw hatalıymış gerçekten teşşekür ederim
  • kasılma tekleme problemim son buldu ve çok rahatladım sağolun
  • Ne demek dostum güle güle kullan inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.