Bildirim
İphone 3GS 32 GB
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benim bildiğim bir sorun yok -
32 liklerde bir sorun yok
iphone 4 çıkınca onun üretimine son verildi.
8 gb neden var dersen?
iphone 4 çıktığında 8 gb lık 3gs çıkalı çok kısa süre olmuştu. ve ucuz bir telefon gerekli idi. bunda 3gs 8 gb oldu. -
Allah allah hiç yok piyasada korktum bende.
@Ahmed hocam ilgin için teşekkur ederim.
Yinede kesin bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim, bir sorun varsa alıcıyada soylemek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: ArAnAnAdAm
32 liklerde bir sorun yok
iphone 4 çıkınca onun üretimine son verildi.
8 gb neden var dersen?
iphone 4 çıktığında 8 gb lık 3gs çıkalı çok kısa süre olmuştu. ve ucuz bir telefon gerekli idi. bunda 3gs 8 gb oldu.
Tamam hocam bu bilgiye çok ihtiyacım vardı. Acaba buraya satış ilanı koyabiliyor muyum yoksa 2.el bölümüne mi açmam gerekir?
@arananadam ilginiz için teşekkur ederim -
sorun yok iPhone modellerinde tek sorun iPhone 4 de var oda sinyal sorunu. -
buraya 2.el ilanı koyamazsınız malesef.
2.el bölümüne ilan açmanız gerekmektedir. -
hocam 2.el kısmına açmanız gerekli,burası teknik destek kismi -
İlginiz için çok teşekkür ederim abilerim. Hızlı cevap ve destek olmanızı gerçekten mutluluk verici. Ben vereyim ilanımı o zaman oraya.
Hepinize teşekkur ederim. Saygılar, sevgiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X