Turkcell den aldığım (yaklaşık 8-9 ay olmuştur) iphone'um arada sırada beyaz bir ekran gösteriyor komple. Bende sorunun ne olduğunu bulmaya çalıyorum açıkçası...
Şu şekilde oluyor... orta tuşa bastığımda beyaz ekran geliyor. tekrar tuş kilidi olmasını bekliyorum tekrar bastığımda normal ekran geliyor. yani düzeliyor.
birde kapatıp açarken deneyeim dedim, Orda da telefonu kapatıp tekrar açarken apple logosu geliyordu bir süreliğine, işte o logu yerine beyaz bir ekran geliyor şuan.
Restore yaptım ancak değişen bir şey yok. Telefon düşmedi, çizilmedi, su görmedi, yani arıza için herhangi birşey olmadı.
Sizce ne yapmalıyım varmı bir fikri veya bilgisi olan ?
Yardım ederseniz sevinirim
tşk
sorun hala aynı şekilde devam ediyor. Yok mu herhangi bir fikri olan birileri. Yoksa Genpa servisin ağına mı düşücez bu durumda ???
Kullanıcı hatasına vs benzemiyor. Jb yüklü ise hepsini silip gönder genpaya.
evt telefonumda JB vs.. yok . Tamamiyle turkcell den alınma ... Sadece free uygulamalar yüklü.. Birkaç gün önce oldu bu ekran problemi.
Telefonu darty deki turkcell den almıştım. Darty bu konuda hassas diye hatırlıyorum. Bayramdan sonra götüreyim diyorum ama endişeliyim... Çünkü telefonumda çizik bile yok. Servisten sonra o telefon bana nasıl gelir acaba hiç bir fikrim yok.... !!!!
Beyler daha önce böyle bir sorunla karşılasan yok mu ... Restore den başka yapabileceğim bir şey yok mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: drizzt
Beyler daha önce böyle bir sorunla karşılasan yok mu ... Restore den başka yapabileceğim bir şey yok mudur?
sorun hakkında bir bilgim yok ancak servise telefonu verdiğin zaman oradaki bayan telefonu iyice inceliyor en ufak çiziğe kadar not alıyor.
forumda bir arkadaş telefonu genpaya vermişti aldığımda elma logosunda çizik olmuştu . sonra birebir değişim yapmışlardı . yani o konuda bir şey olacağını sanmıyorum.
ve restoreyi tekrar bi denemeni öneririm.
genpa ekranı değiştirir değiştirmezler ise genpanın 3gs 32gb stoğu bittiği için uzun bi süre bekleyeceksin buda 3 aylık bi süre
Telefonumu kontratım almıştım .. 3 ay bekleteceklerse bir anlami yok . Bosa fatura mı ödeyeceğim . Bu sabah telefonun ekranını normale dondurene kadar canım çıktı . Belki 20 kere kapatıp actım. Simi çıkarıp takında geldi ekran .. Durduk yerde dert yaa
quote:
Orijinalden alıntı: drizzt
Telefonumu kontratım almıştım .. 3 ay bekleteceklerse bir anlami yok . Bosa fatura mı ödeyeceğim . Bu sabah telefonun ekranını normale dondurene kadar canım çıktı . Belki 20 kere kapatıp actım. Simi çıkarıp takında geldi ekran .. Durduk yerde dert yaa
genpanın 3 ay bekletme gibi bir hakkı yok. 30 İŞ günü içerisinde sana dönmek zorundalar.
Tessekurler sanırım servise vermekten başka bir şansım kalmadı .tekrar restore attım durum aynı. Telefon acilirken bile Apple logosu yerine beyaz bir ekran geliyor hala ...
Bugün Darty'e verdim telefonu. Hadi hayırlısı bakalım!!!
Umarım servisten erken gelir.
Tamir olmaz. Ver genpa'ya en gec 1 hafta icinde yenisini versinler. Canini skmaya degmez.
quote:
Orijinalden alıntı: haQQo
Tamir olmaz. Ver genpa'ya en gec 1 hafta icinde yenisini versinler. Canini skmaya degmez.
Yenisini verirlerse telefonu alırken hangi kontrolleri yapmalıyım? bana yardımcı olurmusunuz... Forumda sarı ekran , ölü pixel gibi şeyler okumuştumda !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme