Şimdi Ara

iphone 3gs 4.0'a güncelleyeceğim,unlock ile ilgli bir sorun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 3gs telefonumu yurtdısından getirttim..ama herhangi bir kilit filan yoktu diye hatırlıyorum 700 dolara maal olmustu..

şimdi 4.0'a güncelleyeceğim ama telefonun unlock'a ihtiyacı varmı nasıl öğrenirim bunu?

bildiğim kadarıyla unlock yapılması gerekiyorsa 4.0 yüklersem kilitlenirmis telefon..

3.0.3 'ü benim yüklediğimi hatırlıyor gibiyim yani sıkıntı olsa orada olurdu ama ben mi yükledim onda %100 bilmiyorum..

Telefondan herhangi biryere bakarak 4.0 versiyonuna yükseltmek icin unlock islemi gerekiyor mu öğrenebilirmiyiz?

teşekkürler.

• telefonun içinde blackra1n, cydia vs gibi kırıldığını gösteren uygulamalar var mı bir bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 4 Temmuz 2010; 19:21:59 >
  • versiyon kac ? eger 3.1.3 degilse custom firmware yukleyerek 4.0 a gecip cydiadan ultrasn0w u yukleyip unlock yaparsiniz. tabi burada telefonun kacinci hafta oldugu da onemli. ayarlar/genel/ hakkinda ya bakin. seri no nun 4. ve besinci rakamlari 39 ve uzeri ise hic denemeyin.
  • selam..
    merak ettiğim bir konu var..
    yurt dışından iphone getiricem..

3g nin versionu 3.1.3
    3gs nin versionu 4.0

hangi iphone u almalıyım sizce? bide 3g version 3.1.3 e turkcell sim kartımı taktığımda sim kilitli "sim locked" uyarısı alıyorum..
    ne yapmam lazım..
    yardımcı olursanız sevinirim..

3g yimi alayım.. 3gs yimi?
  • 3gS almak lazım bu dönemde tam zamanı.. fiyatlar düştü iphone 4 yüzünden iyi geldi iyi
  • arkadaşlar benim şöyle bi problemim var,iphonum 3gs 4.0 versiyonunu update yaptım jeilbreak li değil,,iphone çok zaman ayıramıyorum artık o yüzden jeilbreak yapmıyorum,,4.0 yüklemeden önce jeilbreakliydi....sorunum şu 4.0 geçtiğimden beri ipod sesi azaldı,,az çıkıyo sesi,,daha önceki versiyonu aldığımda yani gümbür gümbür müzik dinliyodum,,,şimdi bu sorundan çok rahatsızım dinlediğim müzikten zevk almıyorum,,nededi ne olabilir bilen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.