Şimdi Ara

iPhone 3GS 5.0.1 Unlock edilebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum eğer 5.0.1 jb+unlock yaparsan buraya detayları yaz.

Bende 4.3.3ten 5.0.1e gecerim :)

Benim cihaz new b.
  • hocam sn0wbreeze 2.1 ile ios 4.1 için custom ipsw oluşturdum zaten cihazı dfu moda alıyorda bu işlem sırasında sonra itunes ile shift restore yapıp custom firmware i gösterince ise direk 3194 hatası alıyorum sizin daha önceden ios 4.1 için shsh kaydınız var mıydı? elimdeki cihaz iphone 3 gs ios 5.0 baseband 05.16.05 new boothrom ve sim kilitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 22 Aralık 2011; 13:02:59 >
  • NB cihazlar için 5.0.1 jb+unlock yapan var mı?

Ona göre girişeyim işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

NB cihazlar için 5.0.1 jb+unlock yapan var mı?

Ona göre girişeyim işe

benm gördümğüm NB cihazlarda tethered jailbreak var yani cihaz kapanınca bilgisayara bağlayıp açmanız gerekiyor bende 3gs için ios düşürmeye çalışıyordum ama artık 5.01 untethereda razıyım
  • Untehtered çıkmazsa zaten 5.0.1e geçmem.

4.3.3 ile mutluyum :)
  • Ultrasnow'un Yeni Sürümü Çıktı

Ultrasnow 1.2.5 deneyin isterseniz sonucu yazarsınız buraya..
  • iyi diyorsunda deneyen yazsın tabikide insanların şuanki derdi untethered jailbreak yapabilmek o olmadan jailbreak yapma düşünülmüyor öyle olunca ultrasnowu kim deneyip yorum yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 22 Aralık 2011; 22:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msggs

iyi diyorsunda deneyen yazsın tabikide insanların şuanki derdi untethered jailbreak yapabilmek o olmadan jailbreak yapma düşünülmüyor öyle olunca ultrasnowu kim deneyip yorum yapsın?

Mesela yanlışlıkla veya bilmeden 5.0.1 e geçip unlock bekleyenler olabilir ;)
  • ben şu an ios 5.0 semi tethered olarak sorunsuz kullanıyorum. zaten telefonu ayda yılda bir kapatıyorum sorun olmuyor.
  • hocam yanlışlıkla geçenler oalabilir haklısın ama yazan iki kişininde derdi jailbreak ayrıca bahsettiğimiz cihazlar 3gs sonuçte eskidiler biraz benmkinin şarjı pek iyi değil ve dışardayken bir anda bitmesi olası muhtemelen onun için untethered bekliom ipadimde öyle bi sıkıntım yok ona tetheredı bastım geçtim
  • quote:

hocam yanlışlıkla geçenler oalabilir haklısın ama yazan iki kişininde derdi jailbreak ayrıca bahsettiğimiz cihazlar 3gs sonuçte eskidiler biraz benmkinin şarjı pek iyi değil ve dışardayken bir anda bitmesi olası muhtemelen onun için untethered bekliom ipadimde öyle bi sıkıntım yok ona tetheredı bastım geçtim

ben şu an da untethered jailbreak 5.0 kullanıyorum 5.0.1 i de untethered yapmıştık fakat unlock olmadığı için 5.0 a geri dönüş yaptık şimdi ise ultrasnow 5.0.1 i destekleyen 1.2.5 sürünümü çıkardı ve olumlu sonuçlar var arkadaşım da yaptı şimdi bende 5.0.1 e yükselticem.. snowbereeze ile oldbootrom olduğuiçin untethered jailbreak da sıkıntı yok
  • ama işte sıkıntı orada başlıyor old bootrom kısmında ne yazıkki bende ki cihaz new bootrom öyle olunca untethered olmuyor
  • quote:

ama işte sıkıntı orada başlıyor old bootrom kısmında ne yazıkki bende ki cihaz new bootrom öyle olunca untethered olmuyor

En azından old bootrom olanların işine yarayacak :)
  • 3gsi ios 4.1e geçirip jailbreak yapma başarılı bir şekilde halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 25 Aralık 2011; 7:00:41 >
  • nb'lar için 5.01 untethered jailbreak çık tı mı acaba?
  • evet hocam çıktı bitek a5 ilşemcili iphone 4s ile ipad2 de sıkıntı vardı diğerleri sıkıntısız oluyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_56000543/tm.htm burada anlatım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 29 Aralık 2011; 18:35:44 >
  • arkadaşlar geçen gün 2.el yurtdışı kayıtlı bir 3gs aldım ve bilmeden 5.0.1 e yükselttim.radsn0w ile jailbreak yaptım ve ultrasn0w 1.2.5 ile unlock yapmaya çalıştım ama sanırım biyerde hata yapıyorum.kullandklarımdan anladığım kadarıyla baseband 6.15 ve new bootrom.birisi yardımcı olursa çok sevinirim.jailbreak falan derdinde değilim.telefon çalışsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: zi_zuu

arkadaşlar geçen gün 2.el yurtdışı kayıtlı bir 3gs aldım ve bilmeden 5.0.1 e yükselttim.radsn0w ile jailbreak yaptım ve ultrasn0w 1.2.5 ile unlock yapmaya çalıştım ama sanırım biyerde hata yapıyorum.kullandklarımdan anladığım kadarıyla baseband 6.15 ve new bootrom.birisi yardımcı olursa çok sevinirim.jailbreak falan derdinde değilim.telefon çalışsın yeter

custom 5.0.1 yüklemelisin yoksa çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zi_zuu

arkadaşlar geçen gün 2.el yurtdışı kayıtlı bir 3gs aldım ve bilmeden 5.0.1 e yükselttim.radsn0w ile jailbreak yaptım ve ultrasn0w 1.2.5 ile unlock yapmaya çalıştım ama sanırım biyerde hata yapıyorum.kullandklarımdan anladığım kadarıyla baseband 6.15 ve new bootrom.birisi yardımcı olursa çok sevinirim.jailbreak falan derdinde değilim.telefon çalışsın yeter

Merhaba, benim arkaşımda aynı senin durumundaydı. Yurtdışı gelmiş telefon o da itunes üzerinden güncellemiş telefonu 5.0.1 e.. Sonra tabi sim kilit devreye girmiş.. Turkcell e felan götürmüş telefonu burda onlar bişi yapamamışlar, sonra ben bir bakayım dedim.. Ben de hiç bilmiyorum, kendi iphonu mu öyle fazla etkin kullanamıyorum bile.. Neyse sistemi öğrenmeye çalıştım redsnow vs indirdim. Baseband ı felan bilmiyorum, kilitli olarak geldi telefon sonuçta bana.. Sonra snowfreeze i gördüm kolay geldi. 5.0.1 fw i çektim appledan, custom fw oluşturdum, yüklemeye başladı snowfreeze ama begenmedi mi ne yaptı, apple logosu altında güncellemeye devam etti, sona dogru dondu kaldı.. Sonra dfu mode geçirdikten sonra telefonda bi kıpırdama göremedim.. Aynı işlemi birkaç kez daha denedim bu sefer ituse 1600 hatası vermeye başladı. Tam ümitler kayboluyordu ki mesutf arkadaşımızın şu mesajını okudum:

"
    Açıklamaya çalışayım.
    Normalde Apple sadece en son yazılım sürümünü imzaladığı için iPhone'a yalnızca en son sürüm yüklenebiliyor. Ve daha önce SHSH kaydı alınmamış bir telefon ise versiyon düşürmenin başka bir yöntemi kalmıyor.
    Fakat, iphone 3GS'ler için Apple halen 4.1 yazılım versiyonunu imzalıyor. Ben de bu durumdan faydalanarak 5.0.1'den 4.1'e versiyon düşürüp jailbreak&unlock yapabildim.

Öncelikle, ya bir custom iOS 4.1 indirmeli ya da orjinal iOS 4.1 sürümünü indirip sn0wbreeze ile custom firmware hazırlamalısınız.

Custom firmware hazırlama ve telefona yükleme adımlarını aşağıdaki link üzerinden inceleyebilirsiniz.

http://www.mmcn.org/jailbreak/sn0wbreeze-iphone-ipad-ipod-touch-jailbreak.html
    "

Ve bu çözüm bizim içinde geçerli oldu, 4.1 ile telefon sorunsuz açıldı.. Tşk ediyorum kendisine. Onunda anlattıgı gibi yapılacak şeyler sırasıyla :

-http://hotfile.com/dl/125818041/843e9f1/sn0wbreeze-v2.1.zip.html indirilecek..
    -http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7938.20100908.F3rCk/iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw indirilecek..

snowbreeze açılıp, 2. indirdiğin ipsw gösterilecek, telefonu zaten snowbreeze dfu mode aldırıyor işlemin devamında.. en son itunes u açıp shift e basılı tutup restore yi seçip masaüstünde snowbreeze in oluşturduğu "sn0wbreeze_iPhone 3GS-4.1.ipsw" dosyasını gösteriyorsun ve arkana yaslanıyorsun :)

Yanlız işlemi başka bir sim kart ile yapmıştım, sonra arkadaşın verdiği çalışan sim kartu taktım ama vodafone hat gelmiyor bir türlü, aranıyor.. diyor öyle kalıyor hat.. İşlemi kullanacagımız sim kart ile tekrarlamamız mı iyi olur acaba? Onu araştırıyorum şu aralar :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.