Şimdi Ara

Iphone 3GS 5.1.1 Unlock&Jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından alınma Iphone 3GS im var AT&T simlocklı.
    Bu zamana kadar pek fazla güncelleme yapmadan kullandımki nefret ettim bu işlerden..
    Şimdi yine güncelleme yapmam lazımki artık sürümüm okadar eski kaldıki çoğu applicationı yükleyemiyorum.

Cihaz 45. hafta üretimi olduğu için fixed bootroom olarak geçiyor artık bi önemi varmı bilmiyorum ama ozamanlar untethered yapamıyorduk vs..
    Basebandim 5.13.04
    Sürüm : 4.0.2

3.1.3 den yine mecburiyet doğrultusunda bu sürüme geçmiştim ozamanda basebandim 5.13.04 e yükselmişti ozaman için güvenliydi şimdi araştırdığıma göre basebandi 6 ya geçirmek sakıncalı gözüküyor.
    Bu yüzden custom ipsw ile baseband yükseltmeden 5.1.1 geçmek istedim.
    Fakat ilginç bi şekilde Cydidada 5.1.1 SHSH kaydım yok. 5.0.1 e kadar olanlar var. Belki ben uzun süre cydia hiç açmadım ondan almadı bilemiyorum. Tinyumbrella ilede denedim 6.0 almasına rağmen 5.1.1 almıyor sanırım artık kapanmış o arayıda kaçırdık.

Sorunum şu :

Şuan bana 4.0.2 den daha yüksek bir versiyon lazım ki applicationlarım çalışsın.
    Aynı zamanda unlock lazım ama zaten her baseband için unlock şuanda mevcut ama 6. geçmek istemiyorum.
    Bu basebandimde kalıp 5.1.1 geçmek için ne yapmam lazım ?

redsnow ile custom ipsw oluşturup itunes ile restore etmek istediğimde 3194 hatası alıyorum ki host dosyasında sıkıntı yok. Apple adresi yerine cydia ya yönleniyor.
    Cydiada 5.1.1 shsh kaydım olmadığı içinmi geçemiyorum ?

Bir başka konuda daha gördüm aynı sorunu yaşayan bir arkadaş varmış o sanırım snowbreeze ile halletmiş fakat onun 5.1.1 kaydı varmış benim yok.
    Sanırım 5.0.1 geçmem gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jam da Joker -- 13 Ekim 2012; 23:57:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.