Şimdi Ara

IPHONE 3GS 8 GB 707Lira(Vatan) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
10.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

700 lira alınabilecekler nedir ?
    ace ve wonder mi.
    kıyaslarsak bence 3gs hala alınabilir bunların yanında.

iphone 800 tl ve alti hiç bi android ile mukayese edilemez.
    ace yi geçin zeten. wonder 1.4 mhz hizi 3gs e rağmen iki kati rami var. ancak bu kadar donanima rağmen apple stabilitesinden uzak zaten o yüzden habire donanim yüklemei yapıyorlar. aradaki hantallğı kapatmak için. 2.si android kullandım ben htc chacha 800 mhz işlemci 512 mb ram a sahipti. akıcı güzel ama whats app push mail vs gibi ayni anda calısan uygulamalar kurmaya başlayınca şişiyor. su anda 3gs gayet yeterli dead trigger gibi 3d gayet hoş oyunları da rahat rahat acıor. bende 3gs var tereddüt ederek aldım ama performans olark hiç üzmedi beni. cihaza göre yazilim yazilima göre cihaz. gercekten ultra verimli. ayrica androide 400k ios da 700k uygulama var. 3gs ios 6 güncellemesi de alacak yani alinir. Androidin varlığı büyük nimet ama iosdan üstün değil. belki galaxy s3 gibi 1.500 tl lik cihazlarda üstündür. o da 5 cıkana kadar

tabi imkan varsa 4 veya 4s alin ama imkan meselesi. kastıgı nokasında iphone 4 daha akıcı calısıyor doğru 5 mp flasli karmearsi var bu onu biraz iyi yapar doğru ama 700 tl sıfır alınacaksa dedğim gibi emsal androidlerden daha stabil ve aksesuarı bol. ben android den sonra hiç performans kaybi görmedim arkadasımda 4 var. evet biraz farkv ar ama cok ucuk değil.

bilmeden atıp tutmayın 799 tlye a101 de se arc s satılıyor :D

bilmeden derken başkanım?
    Ben daha yüksek donanim hizina sahip androidler kullandım. malesef iş donanimla bitmiyor.
    hepsiburada da
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-ericsson-xperia-arc-s-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickarcs&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKARCS-M

1000 tl eğer a101 veriyorsa varsa baksina klına yatarsa alsın. ama ben android kullandım Xp den farkı yok. ilk kullanımda güzel ancak sonradan sonra stabilitesini kaybediyor. yok sade kullanılacaksa akıllı telefon almanin mantıgı nerde? herşeyden önce android in push mail yapısı bi programcı olarak söylemeliyim k hatali. cok fazla veri tüketiyor. ben ayni mail hesabını apple da kullandım 600 mbden 450 mb kalırken androide 1 gb den 200 300 mb ancak kaldı. sürekli hattı acık tutup kontrol ediyor. isteyen istediğini almakta özgür. Apple da babamin oğlu değil.hiç android kullanmasam atip tutyor iddasinda bulunmakta haklısın. ama sony arc s de samsung Wonderdan donnaim oalrak farklı değil üsteli dahili hafiza akıllı telefon için her zaman önemlidir 1 gb romdan geriye kalan boş alan yetecek mi bakmak lazım SD karta taşımak her progrma için çözüm değil. bakınız viber. taşıdığınız zaman çatlıyor (crash)

iphone 3gs en iyi telefondur demiyorum ancak stabil stabil stabil.

• üzerine 100 200 daha koyarım sony bile alırım 3g 8gb almam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

700 lira alınabilecekler nedir ?
    ace ve wonder mi.
    kıyaslarsak bence 3gs hala alınabilir bunların yanında.

iphone 800 tl ve alti hiç bi android ile mukayese edilemez.
    ace yi geçin zeten. wonder 1.4 mhz hizi 3gs e rağmen iki kati rami var. ancak bu kadar donanima rağmen apple stabilitesinden uzak zaten o yüzden habire donanim yüklemei yapıyorlar. aradaki hantallğı kapatmak için. 2.si android kullandım ben htc chacha 800 mhz işlemci 512 mb ram a sahipti. akıcı güzel ama whats app push mail vs gibi ayni anda calısan uygulamalar kurmaya başlayınca şişiyor. su anda 3gs gayet yeterli dead trigger gibi 3d gayet hoş oyunları da rahat rahat acıor. bende 3gs var tereddüt ederek aldım ama performans olark hiç üzmedi beni. cihaza göre yazilim yazilima göre cihaz. gercekten ultra verimli. ayrica androide 400k ios da 700k uygulama var. 3gs ios 6 güncellemesi de alacak yani alinir. Androidin varlığı büyük nimet ama iosdan üstün değil. belki galaxy s3 gibi 1.500 tl lik cihazlarda üstündür. o da 5 cıkana kadar

tabi imkan varsa 4 veya 4s alin ama imkan meselesi. kastıgı nokasında iphone 4 daha akıcı calısıyor doğru 5 mp flasli karmearsi var bu onu biraz iyi yapar doğru ama 700 tl sıfır alınacaksa dedğim gibi emsal androidlerden daha stabil ve aksesuarı bol. ben android den sonra hiç performans kaybi görmedim arkadasımda 4 var. evet biraz farkv ar ama cok ucuk değil.

bilmeden atıp tutmayın 799 tlye a101 de se arc s satılıyor :D

bilmeden derken başkanım?
    Ben daha yüksek donanim hizina sahip androidler kullandım. malesef iş donanimla bitmiyor.
    hepsiburada da
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-ericsson-xperia-arc-s-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickarcs&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKARCS-M

1000 tl eğer a101 veriyorsa varsa baksina klına yatarsa alsın. ama ben android kullandım Xp den farkı yok. ilk kullanımda güzel ancak sonradan sonra stabilitesini kaybediyor. yok sade kullanılacaksa akıllı telefon almanin mantıgı nerde? herşeyden önce android in push mail yapısı bi programcı olarak söylemeliyim k hatali. cok fazla veri tüketiyor. ben ayni mail hesabını apple da kullandım 600 mbden 450 mb kalırken androide 1 gb den 200 300 mb ancak kaldı. sürekli hattı acık tutup kontrol ediyor. isteyen istediğini almakta özgür. Apple da babamin oğlu değil.hiç android kullanmasam atip tutyor iddasinda bulunmakta haklısın. ama sony arc s de samsung Wonderdan donnaim oalrak farklı değil üsteli dahili hafiza akıllı telefon için her zaman önemlidir 1 gb romdan geriye kalan boş alan yetecek mi bakmak lazım SD karta taşımak her progrma için çözüm değil. bakınız viber. taşıdığınız zaman çatlıyor (crash)

Alıntıları Göster

işte androidde 4.1de stabil olmaya başlıyor :D

• 700 tl'ye piyasada alınabilecek en iyi telefondur, tartışması bile yoktur. alan kullanan herkese hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

700 tl'ye piyasada alınabilecek en iyi telefondur, tartışması bile yoktur. alan kullanan herkese hayırlı olsun

Kesinlikle katılıyorum.

Andiroid'i de İos'u da kullandım. Daha önce İpod Touch (3. ve 4. nesil) kullanmıştım. Android ile tanışmak Samsung Galaxy Tab P1000 ile oldu. Daha sonra cep telefonu tercihimi de Samsung'dan yana kullandım.

Aralıkta P1000'i sattım ve İpad 2 aldım (ki hayatımda aldığım en müthiş elektronik cihaz olur kendisi, daha doğrusu en verimli kullandığım). Geçtiğimiz ay HB kampanyasını görünce de 799 TL 12 taksit İphone 3GS aldım (+100 TL hediye çeki, 40 TL World puan).

İstesem İphone 4S de alırdım, Galaxy S3 de ama cep telefonuna karşı çok özel bir merakım yok. 660 TL gibi bir fiyata İphone 3GS'yi kaçırmak istemedim. İyi ki de kaçırmamışım. Fiyatına göre, telefon mükemmelin ötesinde. Birkaç haftadır kullanıyorum ve şu ana kadar en ufak bir şikayetim olmadı. Sonuçta İOS. Android ile kıyas bile yağılmaz bana göre.

İphone 3GS için 'bu fiyata alınır mı!' 'Modası geçti!' 'Yavaş, kamerası kötü!' vs diyenleri anlamıyorum. Şu anda- 700-800 TL aralığında alınabilecek en iyi telefon İphone 3GS'dir.

• Malatya magazasında ve online da yok şuan . Olsa alacağım yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen günkü 699 TL limango kampanyasından 20 TL lik çekle 686 TL ye aldım bir 3GS, bence bu fiyata piyasana alınabilecek en iyi telefondur tartışmasız

sonuçta telefon kullanırken keyif veriyor ve verdiğim paraya pişman ettirmiyor android li cihazlar gibi, tek sorunu düşük şarjı ama smartphone ların ortak sorunu bu da zaten
  • nokia 5800 üm var bu telefonu alsam pişman olurmuyum
  • O paraya xperia arc al gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet bir garip yahu,şurada hem iphone hemde android kullandım diyen insanlar var ve ikisi arasında çoğunluk kesinlikle iphone diyorlar...bu kadar insan yanılıyor yani demek ki
    ama bir grup var android sevdalısı,sadece sevdalı,caf caflı ekran koruyucularına,oyunlarına vesaire başka bir cacık yok hala android diyorlar ..neymiş ics 4.1 de durum değişmişmiş android aşmışmış...aşmışta 512 ramli cihazda bile kasım kasım kasıldıktan sonra yemişim öyle aşıntıyı..
    androidde inanılmaz derecede kaynak tüketimi var...birde İcs mcs ben hala androidde görüşme kaydını sorunsuzca yapamıyorum 10 senelik symbianda yaptığım gibi, belki sizin için önemli olmayabilir ama 10 yıl önceki bir işletim sisteminde bile sorunsuz çalışan bir programı androidde sorunsuz olarak çalıştıramamak benim için sorundur..ee ne kaldı geriye harika ekran koruyucuları,oyunlar vs mi?...

birde unuttuğunuz şey: 3gs kaç yıllık telefon olmasına rağmen 700 liraya bugün peynir gibi gidiyor hala, ama çok eski değil,dünya genelinde 10 milyon adet satış yapmış Samsung Galaxy S ilk seri nerede hani bugün? göreniniz duyanınız varmı?

benim asıl anlamadığım sıfırı 700 e düşen 3gs nin, forumda ikinci ellerinin hala uçuk fiyatlarda satışa koyulması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 4 Ağustos 2012; 14:58:24 >

• android market apple store un çok gerisinde oyun update leri ve app lar geç geliyor sosyal medya app ları da bence ios da çok daha kullanışlı, iki platformuda denedim hatta gözümü karartım android artık oldu düşüncesiye htc one v alarak kısa bi süre android de kullandım ama ios alışkanlığı ve stabilitesi sebebiyle 3gs e geri döndüm. 3gs bence hiç düşünülmeden bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon kesinlikle pişman olunmaz.
  • Su an hala vatanda devam ediyormu 707 tlden satilmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Su an hala vatanda devam ediyormu 707 tlden satilmaya

bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

bence şu cihazı inceleyin.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-u-4-gb/productDetails.aspx?productId=telcepericeu&categoryId=371946

nasildir buu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

bence şu cihazı inceleyin.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-u-4-gb/productDetails.aspx?productId=telcepericeu&categoryId=371946

nasildir buu

google android ve sony ikilisinden güzel bir f/p ürünü

• olayı android - ios savaşına cevirmissiniz, yemin ediyorum kafa yok sizlerde..

• Bende android-ios hakkında bişeyler yazmak istiyorum.

İlk olarak iphone 4 32 gb telefonum vardı.6 ay kadar onu kullandıktan sonra bi ara gaza gelip galaxy s2 aldım.Onu da bir süre kullandım ve şu an htc wildfire S var elimde. iki sistemi de çok iyi biliyorum.

İlk fırsatta iphone a donmek istiyorum.Arkadaşların dediklerine tamamen katılıyorum.Android e istersen 2gb ram koy yine de düzgün çalışmıyor.

SOsyal medyada zaten hiç bir program ios kadar iyi çalışmıyor.Genel olarak android programları sayı olarak çoğalsa da kalite olarak yerlerdeler.Benşm iphone jb li idi tabiiki parayla program alacaksan iphone zayıf kalır ama jb varken iphone akar gider.

Şu an sıkışık oldugumdan iphone alamıyorum ama ilk fırsatta geçeceğim.
  • karttan 10 taksite böldürüp 1000 liraya akıllı telefon, 1000 liraya notebook alabildiysem samsung sayesinde olmuştur gelip apple ı övmem için zenginleşmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Bende android-ios hakkında bişeyler yazmak istiyorum.

İlk olarak iphone 4 32 gb telefonum vardı.6 ay kadar onu kullandıktan sonra bi ara gaza gelip galaxy s2 aldım.Onu da bir süre kullandım ve şu an htc wildfire S var elimde. iki sistemi de çok iyi biliyorum.

İlk fırsatta iphone a donmek istiyorum.Arkadaşların dediklerine tamamen katılıyorum.Android e istersen 2gb ram koy yine de düzgün çalışmıyor.

SOsyal medyada zaten hiç bir program ios kadar iyi çalışmıyor.Genel olarak android programları sayı olarak çoğalsa da kalite olarak yerlerdeler.Benşm iphone jb li idi tabiiki parayla program alacaksan iphone zayıf kalır ama jb varken iphone akar gider.

Şu an sıkışık oldugumdan iphone alamıyorum ama ilk fırsatta geçeceğim.

Bende giriş seviyesinden bir android cihaz kullanan olarak kesin iphone diyorum .bunu sadece arkadaslarimin tellerini karistirarak bile anladım ,fakat applin cihazları müthiş pahalı bana göre 3gs eskidir ben alsam problem yapmam ama s2den bu telefona geçen biri baya eksiklik çeker.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.