Şimdi Ara

IPHONE 3GS 8 GB 707Lira(Vatan) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
10.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

Orijinalden alıntı: biolog

Bir yorum da ben yazayım 3GS-16GB sahibi olarak..

2. yılı bitti kullanımımın. Kullanım anlamında, yazılım anlamında bi sıkıntısı olmayan bir telefon, başka telefonlar gerek kasa, gerek yazılım olarak pert olurlardı. IOS 6 desteklenecek olması da güzel, yeni fonksiyonlar eklenecek olması insanı heyecanlandırıyor.

Fiyat karşılaştırması olarakta şunu söyleyebilirim. 500-600 tl verip de nokia, samsung, lg vb telefonların fiyat aralıgında bir ürününü alacağınıza buldugunuz yerde bunu alın derim. Kullanıcısı olarak benim bile bu fiyatta tekrar alasım geliyor.

1000 lira harcayabilecekseniz zaten buna bakmayın, 2. el güvenilir bir yerden 4 - 4S kollayın.

Su an en son ios destegi nedirrrr

ios6 beta3 yüklenebiliyor.
    ios6 tam yüklenecek bunuda kapsayacak.
    beta olmayan destek aldıgı şuan ios5.1.1 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biolog

Bir yorum da ben yazayım 3GS-16GB sahibi olarak..

2. yılı bitti kullanımımın. Kullanım anlamında, yazılım anlamında bi sıkıntısı olmayan bir telefon, başka telefonlar gerek kasa, gerek yazılım olarak pert olurlardı. IOS 6 desteklenecek olması da güzel, yeni fonksiyonlar eklenecek olması insanı heyecanlandırıyor.

Fiyat karşılaştırması olarakta şunu söyleyebilirim. 500-600 tl verip de nokia, samsung, lg vb telefonların fiyat aralıgında bir ürününü alacağınıza buldugunuz yerde bunu alın derim. Kullanıcısı olarak benim bile bu fiyatta tekrar alasım geliyor.

1000 lira harcayabilecekseniz zaten buna bakmayın, 2. el güvenilir bir yerden 4 - 4S kollayın.

Su an en son ios destegi nedirrrr

5.1.1

• Yegene bi telefon alicaz aslinda 500 600 aradi dusunuyosuk .gerci iyi telefonlar 700 uzeri simcik sony ericsonun neo v gibi tellerle kyaslarmiainiz. Onlarda 1 gb 512 ram varmis sanirim 3. Gs 256 ram gerxi ikisi kiyaslanmaz ama yinede kiyaslarmisiniz.hangisini almak mantikli karar veremedimmmm su an ipod touch 2g den yaziyorum bu bile yetior ios 4.2.1 son surum oldugu icin biraz kotu . Iphonun 3gs ve ayni fiyatlardaki androierle avantaj ve dezavantajlarini karsilastirirmisinizzz

• quote:

Yegene bi telefon alicaz aslinda 500 600 aradi dusunuyosuk .gerci iyi telefonlar 700 uzeri simcik sony ericsonun neo v gibi tellerle kyaslarmiainiz. Onlarda 1 gb 512 ram varmis sanirim 3. Gs 256 ram gerxi ikisi kiyaslanmaz ama yinede kiyaslarmisiniz.hangisini almak mantikli karar veremedimmmm su an ipod touch 2g den yaziyorum bu bile yetior ios 4.2.1 son surum oldugu icin biraz kotu . Iphonun 3gs ve ayni fiyatlardaki androierle avantaj ve dezavantajlarini karsilastirirmisinizzz

Bitmis stokkk

• Dün Vatan Balçova'da kalmamıştı ve Media Markt'tan 680 tl'ye Samsung Wonder aldık arkadaşıma. Bugün kullanım olarak hiç hoşuna gitmediğini söyledi. Gerçi uyarmıştım alırken, zira wave2 kullanıcısıydı ve mail-mesaj-face-tel olarak kullanıyordu telefonu.. wave 2 olsa yine alacaktık, ama yoktu wave3 de 900 tl gibi yüksek bir fiyat olunca almamıştık. Şu aşamada iade söz konusu olmaz sanırım..
  • Sıfır 700 tl olmuş fakat sahibinden'de bakıyorsun adamlar 600 lira istiyor bu nasıl iş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu fiyata en azindan 32gb versiyonlarini satsalar tam super olacak.

16 sini sattilarda 32 si kaldi

16 ve 32gb 3gs in üretimi yıllar önce sonlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Malzeme kalitesi ve tasarım özgünlüğü olarak 3gs galaxy s2, s3, one x vs. diğer tüm telefonlardan daha üstündür. Bir telefon kağıt üzerinde isterse masaüstü bilgisayar gücünde olsun yazılım sorunları yüzünden birçok tıkanma yaşar. Android işte bu sorunları yaşatıyor. Bir android telefon modeli 1 yada 2 güncelleme sonrası bir kenara bırakılıp firma tarafından unutuluyor fakat yılların telefonu 3gs için ios4, 5 ve şimdi 6 geliyor. Tüm gelişmelere rağmen Apple yazılımın önemini herkese gösteriyor. Benim yaptığım işletim sistemi en düşük donanım seviyesinde bile sorunsuz çalışır diyor.

Andorid cephesinde samsungun amiral gemisi galaxy s2 kullannıyorum adamlar birkaç yeni özellik eklenen android 4.1 jelly beanı vermekten aciz aylardan bahsediliyor. Diğer androidleri saymıyorum bile custom romlar olmasa kaldır at bir köşeye.

hocam bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın

costum rom olayı nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

700TL'ye alınacak en iyi telefonlardan biri.

Ace'yle fln kıyaslayanlar çok komik.

Fikir vermesi açısından soruyorum. Aceyle neden kıyaslanmaz?

İos, Android desek yeterli olur.

Ama onun dışında 3GS'nin dokunmatiği daha güzel, ses yani müzik kalitesi daha güzel. Karizma isteyenler için Apple her zaman 1 numara zaten. Daha saymaya gerek yok sanki.

700 TL gibi bir fiyat varken galaxy w ile kıyaslanır ancak. Acenin fiyat skalasını bilmeden kıyaslama yapmak olmaz tabi.

Parayı millete hava atmak için veriyorsanız 3gs alırsınız. Galaxy W nin diğer bütün özellikleriyle birkaç adım üstünde kalıyor. Tabi yıllanmış bir telefonu yeni bir modelle kıyaslamak pek doğru değil ama fiyatlar yakın olunca birşeyleri göstermek gerek.

3GS için gelen ios6 da hangi özellikler kısık bilen biri aydınlatsın beni ? Birde ics gelmeyen samsung modelleri için ayrıca sadece özellikleri içeren güncellemeler yayınlanıyor mu ?

Apple gibi sizi güncelleme ayağına kandırıp özellikten kısmıyorlar. Yapabileceklerini güncelleme olmasa dahi mevcut sürüm içinde kullanıcıya sunuyorlar.

madmax saçmalamış biraz. Jellybean daha piyasaya sürülmeden nasıl samsung kullanıcıya aktarsın acaba ?

• ne kadar kafa karıştırıcısınız

bu forumun genel sorunu bu

illa alıp kendin görecen

herkes bişey diyor

birinin yavas dediğine diğer hızlı diyor
  • yaw arkadaşlar açın youtube'da bir sürü karşılaştırma videosu var.
    Hiç olmadı gidin bir markette hepsini deneyin.
    Benim şahsi fikrim iphoneun daha stabil olduğu yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

bende var bence çöp bu telefon artık, bozulsa Samsung Galaxy S3 alacağım da bozulmuyor

Hocam bozulmuyorsa bana yollayabilirsin hem hayır yapmış olursun
  • biraz önce limango dan çekle 686 TL ye alıyordum ama son anda caydım

onun yerine 683 TL ye Galaxy i8150 W alıcam galiba, iyi mi ettim bilmiyorum
  • 2 yıl öncesi aldığım 32gb 1880 tl fatura vardı 707tl onun yanında bedava kalıyor şuan
  • bu kampanyadan eşime 3gs aldım.
    almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
    707 liraya uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum.
    Ben 4s kullanıyorum, daha önce HTC wildfire s kullanmıştım.
    Samsung galaxy s2 yi de uzun süre kurcaladım yakın bir arkadaşımdan.
    Android işletim sisteminin hala ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum. Telefonun işlemcisi vs. ne kadar yüksek olursa olsun android verimsiz çalışıyor. Cihaz ile işletim sistemi tam uyumlu çalışmıyor.
    Takılmalar, yavaşlamalar çok oluyor.
    Android market ve app store kıyaslamasına girmiyorum bile.

700tl civarlarına 3gs almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından görüşlerimi belirttim.
  • eski 3gs sahibi yeni iphone 4 sahibi olarak bu telefonu bu fiyata almayın derim. şuanki sistem çok kasıyor. kamerası çok kötü. 100-200tl daha verin ikinci el iphone 4 alın çok daha iyi. 3gs ile 4 arasında çok fark var.
  • Bu fiyata 2.el 3GS 32GB almış biri olarak çok memnunum. 1 sene oldu gayet iyi gidiyor. Bundan önce Android işletim sistemli telefonum vardı. Eşim aynısını kullanıyor hala stabil değil. Güven vermiyor işletim sistemi. Bundan soran denersem windows mobile deneyeceğim. Biraz düzelmesi gerekiyor tabi win8 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

700 lira alınabilecekler nedir ?
    ace ve wonder mi.
    kıyaslarsak bence 3gs hala alınabilir bunların yanında.

iphone 800 tl ve alti hiç bi android ile mukayese edilemez.
    ace yi geçin zeten. wonder 1.4 mhz hizi 3gs e rağmen iki kati rami var. ancak bu kadar donanima rağmen apple stabilitesinden uzak zaten o yüzden habire donanim yüklemei yapıyorlar. aradaki hantallğı kapatmak için. 2.si android kullandım ben htc chacha 800 mhz işlemci 512 mb ram a sahipti. akıcı güzel ama whats app push mail vs gibi ayni anda calısan uygulamalar kurmaya başlayınca şişiyor. su anda 3gs gayet yeterli dead trigger gibi 3d gayet hoş oyunları da rahat rahat acıor. bende 3gs var tereddüt ederek aldım ama performans olark hiç üzmedi beni. cihaza göre yazilim yazilima göre cihaz. gercekten ultra verimli. ayrica androide 400k ios da 700k uygulama var. 3gs ios 6 güncellemesi de alacak yani alinir. Androidin varlığı büyük nimet ama iosdan üstün değil. belki galaxy s3 gibi 1.500 tl lik cihazlarda üstündür. o da 5 cıkana kadar

tabi imkan varsa 4 veya 4s alin ama imkan meselesi. kastıgı nokasında iphone 4 daha akıcı calısıyor doğru 5 mp flasli karmearsi var bu onu biraz iyi yapar doğru ama 700 tl sıfır alınacaksa dedğim gibi emsal androidlerden daha stabil ve aksesuarı bol. ben android den sonra hiç performans kaybi görmedim arkadasımda 4 var. evet biraz farkv ar ama cok ucuk değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 3 Ağustos 2012; 15:20:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

700 lira alınabilecekler nedir ?
    ace ve wonder mi.
    kıyaslarsak bence 3gs hala alınabilir bunların yanında.

iphone 800 tl ve alti hiç bi android ile mukayese edilemez.
    ace yi geçin zeten. wonder 1.4 mhz hizi 3gs e rağmen iki kati rami var. ancak bu kadar donanima rağmen apple stabilitesinden uzak zaten o yüzden habire donanim yüklemei yapıyorlar. aradaki hantallğı kapatmak için. 2.si android kullandım ben htc chacha 800 mhz işlemci 512 mb ram a sahipti. akıcı güzel ama whats app push mail vs gibi ayni anda calısan uygulamalar kurmaya başlayınca şişiyor. su anda 3gs gayet yeterli dead trigger gibi 3d gayet hoş oyunları da rahat rahat acıor. bende 3gs var tereddüt ederek aldım ama performans olark hiç üzmedi beni. cihaza göre yazilim yazilima göre cihaz. gercekten ultra verimli. ayrica androide 400k ios da 700k uygulama var. 3gs ios 6 güncellemesi de alacak yani alinir. Androidin varlığı büyük nimet ama iosdan üstün değil. belki galaxy s3 gibi 1.500 tl lik cihazlarda üstündür. o da 5 cıkana kadar

tabi imkan varsa 4 veya 4s alin ama imkan meselesi. kastıgı nokasında iphone 4 daha akıcı calısıyor doğru 5 mp flasli karmearsi var bu onu biraz iyi yapar doğru ama 700 tl sıfır alınacaksa dedğim gibi emsal androidlerden daha stabil ve aksesuarı bol. ben android den sonra hiç performans kaybi görmedim arkadasımda 4 var. evet biraz farkv ar ama cok ucuk değil.

bilmeden atıp tutmayın 799 tlye a101 de se arc s satılıyor :D

• Benim gibi Android sevmeyenler (motorola flipout) icin alternatif bir telefon.
    Sosyal paylasim sitelerini kullananlar ve meshur olan oyunlari oynamak icin ideal, ayrica herkes stabil diyor, ben daha once kullanmadigim icin bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.