Şimdi Ara

IPHONE 3GS 8 GB 707Lira(Vatan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
10.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende var bence çöp bu telefon artık, bozulsa Samsung Galaxy S3 alacağım da bozulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

stokto yok yazıyor ama

stokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Şu konuda bile android hakkinda yorum yapabilen adamlar var ya. O çapulcu işletim sisteminin krali gelse s3 gelse bi 3gs etmez. Bunu bilemeyeceğiniz için konusuyosunuz doğrudur.

Bir android kullanıcısı olarak (galaxy s2) gerçekten de android ios yanında windows 98 kalıyor. Stabilite sorunları devam ediyor. 1.5ghz 4 çekirdekli bir telefonda bile takılmalar oluyor ve android markette kalite yerlerde. ios ve appstore çok arıyorum ama android ile özgür rom seçimi beni frenliyor.
  • bence değmez o fiyata. ikinci el piyasası neredeyse kalmadı 3gs nin. Iphone 4 e yapılacak indirimi bekliyorum ben, iphone 5 çıkınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

bence değmez o fiyata. ikinci el piyasası neredeyse kalmadı 3gs nin. Iphone 4 e yapılacak indirimi bekliyorum ben, iphone 5 çıkınca.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Şu konuda bile android hakkinda yorum yapabilen adamlar var ya. O çapulcu işletim sisteminin krali gelse s3 gelse bi 3gs etmez. Bunu bilemeyeceğiniz için konusuyosunuz doğrudur.

Bir android kullanıcısı olarak (galaxy s2) gerçekten de android ios yanında windows 98 kalıyor. Stabilite sorunları devam ediyor. 1.5ghz 4 çekirdekli bir telefonda bile takılmalar oluyor ve android markette kalite yerlerde. ios ve appstore çok arıyorum ama android ile özgür rom seçimi beni frenliyor.

sonunda tarafsız bir yorum, bende de sony tablet s var, wildfire s vardı sattım. stabilite ve market konusunda size kesinlikle katılıyorum. şuan 3gs kullanıyorum alın pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

700 lira alınabilecekler nedir ?
    ace ve wonder mi.
    kıyaslarsak bence 3gs hala alınabilir bunların yanında.

Diğer modellerle kıyaslamak yerine çıkalı kaç yıl oldu ve nekadar süre daha idare eder diye bakmak lazım.700 tl vermek yerine üzerine 300 tl daha koyup ikinci el temiz iphone 4 almak varken hala 3gs almanın ben hiç bir mantıgını göremiyorum kusura bakmayın.Hele gele androidli cihazlarla kıyaslayıp üstün oldugunu iddaa eden bi nedenden dolayı almak dahada saçma.

300 TL az mı? Telefonu yarıya yakın ücretini üzerine ekleyip bir de ikinci el telefon almak, aldığın telefonun ne olduğunu bilememek, garanti vs...

1000 tlye aldıgın telefon en az 1-2 sene daha yazılım destegi alır, satacagın zaman çok deger kaybetmez ama 3gs alsan satmak istesen 550 ye zor satarsın.Hele üzerinden 1 sene geçse dahada düşer degeri.dahası kalın ve eski kasa neden 700 tl ye ona vereseniz?300 tl fazlada 700 tl mi az yapmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ace ve wonder mi.

Diğer modellerle kıyaslamak yerine çıkalı kaç yıl oldu ve nekadar süre daha idare eder diye bakmak lazım.700 tl vermek yerine üzerine 300 tl daha koyup ikinci el temiz iphone 4 almak varken hala 3gs almanın ben hiç bir mantıgını göremiyorum kusura bakmayın.Hele gele androidli cihazlarla kıyaslayıp üstün oldugunu iddaa eden bi nedenden dolayı almak dahada saçma.

300 TL az mı? Telefonu yarıya yakın ücretini üzerine ekleyip bir de ikinci el telefon almak, aldığın telefonun ne olduğunu bilememek, garanti vs...

1000 tlye aldıgın telefon en az 1-2 sene daha yazılım destegi alır, satacagın zaman çok deger kaybetmez ama 3gs alsan satmak istesen 550 ye zor satarsın.Hele üzerinden 1 sene geçse dahada düşer degeri.dahası kalın ve eski kasa neden 700 tl ye ona vereseniz?300 tl fazlada 700 tl mi az yapmayın.

Katıldığım bazı noktalar var. 700 tl bence de az değil bu telefon için. Zaten 700 tl vermem bu cihaza. En fazla 600-650 veririm. Ayrıca 6 yıldır Nokia n70 kullandığım için birdenbire iphone 4'e geçmek bende şok etkisi yaratacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ace ve wonder mi.

Katıldığım bazı noktalar var. 700 tl bence de az değil bu telefon için. Zaten 700 tl vermem bu cihaza. En fazla 600-650 veririm. Ayrıca 6 yıldır Nokia n70 kullandığım için birdenbire iphone 4'e geçmek bende şok etkisi yaratacaktır.

Ben bi süre ipod touch kullandım, iphone 4 e geçsem bende o şok etkisi olmazdı sanırım :D

• Valla şöyle söyleyeyim
    Bende GALAXY W var
    Şu anda alacak olsam hiç düşünmeden IPHONE alırım
    Tasarım ve kasa sağlam en azından
  • iphone ısrarı nedir anlamıyorum 3 yıllık model olmasına rağmen fiyatı 700 lira yine de alıcı buluyor.teknolojisi epey eskidi.onun yerine aynı fiyata fiyat-performans oranı çok iyi olan, sony xperia samsung galaxy htc serileri tercih edilebilir.
    isme reklama çok kanmayın derim.selamlar,saygılar...
  • Java desteği bile olmayan 3 yıllık bir telefona değer mi ? Bence değmez. Gidin başka bir telefon alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Java desteği bile olmayan 3 yıllık bir telefona değer mi ? Bence değmez. Gidin başka bir telefon alın derim.

Java desteği olmasına neden gerek olsun ki?
  • Örnek olarak verdim ama o halde size şöyle bir soru sorayım?

Bir İphone 3GS ile aşağı yukarı aynı fiyatlarda olan bir Samsung Galaxy W kıyaslanırsa sizce hangisi daha iyi ?
  • Bı teknoloji markete gidin s3 ile ve iPhone ile foto cekin ve video cekin daha sonra karşılaştırın, ayrıca iPhone ve s3 te resimleri arka arkaya cok hızlı bicimde parmağınızla değiştirin soldan saga doğru veya tam tersi. Hangi telefon daha hızlı ve çekimi daha iyi hemen anlaşılıyor,
    Yalnız bu testi bizzat kendiniz yapın, yapanların yorumlarına güvenmeyin,
    Özellikle bir insanı cekin ve insan renk tonunu canlıya karşılaştırın , burda foto çekimi direkt belli olur zaten,
    Kendiniz karar verin hangi telefon daha iyi.

33GS ile iPhone 4s bende ve hanımda var,
    Böyle bir telefonu baskası yapamaz diye düşünüyorum.
    Ayrıca daha önceki telefonum fiyatı 2400 civarindayken note tu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 29 Temmuz 2012; 1:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha düşek bu telefon durun siz.3-5 ay önce 1000 TL'idi...
    Almayın kardemiş düşürsünler daha...!
  • Vaybe kac yıllık 3gs i galaxy s3 ten daha üstün tutuyorlar be kardesim bu kadar da fanlık olmaz ya

Ekran cözünürlükleri:
    Samnsung S3 :720 x 1280 HD vs 320x480 iphone 3gs
    Samnsung S3 : 1400 mhz 4 cekirdek - iphone 600 mhz tek cekirdek
    Ekran : Samsung S3 Super AMOLED vs iphone TFT LCD ekran
    Kamera: Samsung S3 8 MP ve Full HD video kaydı----iphone : 3.15 MP
    Ram : Samsung 1 GB DDR2 vs iphone 256 MB

• O paraya Iphone 4S'le yarışacak ve hatta geçecek Android işletim sistemli iyi telefonlar almak varken 3GS almak mı? Teşekkürler
  • ayfonun adı yeter.sırf ismine bile veririm ben parayı marka dünyanın en güçlü markası tabi kalite akıyor her yerden
  • 3gs bazı konularda iPhone 4s ten bile daha stabildir,

Bunu kullananlar bilir, ne demek istediğimi anlamıştır, özellik olarak ben yukarda iPhone ve s3 karşılaştırmanızı tavsiye ettim dikkat ederseniz iPhone da model ismi söylemedim,
    Hız olarak, foto ve video cekim olarak samsung ace tarzi telefonlar ve 3gs karsilastiralabilir zaten
    S3 ile 4s veya 4

Dediğim gibi kimsenin yorumuna bakmadan tarafsız olarak telefonları alın ve inceleyin kendiniz karar verin,

3gs ile bile yazılım destegi olarak olsun video cekim olsun hiçbir telefonu bir tutamam,

Önce Bir teknomarkette aynı gruptan 2 telefonuda elinize alıp kullanın resimleri arka arkaya cok hızlı surukleyerek hızını test edin bakın takılma varmi , daha sonra fotograf ve video çekip çektiğiniz insanın kendi ten rengiyle karsilastirin
    Fotograf kalitesini belli eden en önemli etmenlerden biri ten rengini birebir vermesidir
    2 telefonun objektiflerine bakın, biri cok daha kalitesiz gelecek gözünüze zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 29 Temmuz 2012; 3:37:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.