Şimdi Ara

iPhone 3GS Alacağım Ama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben iphone 3gs almak istiyorum.Uzun zamandır araştırıyordum sonra bir ara vermiştim.Şimdi tam alacam dedim hiçbir yerde yok.Teknosa ve vatan eskiden satıyordu.Ama şuan satmıyorlar.

Kvk da yok.Apple yetkili bayisinde yok.Sanki artık iphone gelmiyor hiçbir yerde stok yok...

Türkcellden kontratsız alayım dedim.Sanırım artık kontratsız satmıyorlar.Sitelerinde sadece paket halinde satış fiyatı yazıyor.

Arkadaşlar yaklaşık 1500 tl. param var (16 gb alacağım).Ve bulunduğum yerde media markt,teknosa,vatan,gold gibi marketler var.Gibisi fazla oldu sanırım bu kadar market var : ) Adanadayım.

Asıl sormak istediğim şu.Turkcell de kontratsız iphone satılmıyor mu artık? bir de bu şartlar altında nereden iphone alabilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim...

• Valla arkadaşım ben İzmir'de oturuyorum.İphone ilk geldiği hafta aldım ben Turkcell'den ama bazı bayiler bana kontratsız satmıyoruz dedi bazılarıda satıyoruz dedi.İnternetten araştırma yaptım ve İzmir'deki belli başlı Turkcell iletişim merkezlerini aradım bir tanesi satıyoruz dedi gidip aldım :) 1600 TL'ye almıştım nakit olarak.Ve bildiğim kadarıyla Teknosa'da pahalı oluyor.
  • dostum paranı bir anda gömmektense kontratlı tavsiye ederim, ilk sebebi bu cihazın interneti çok sevmesi bağlantıda kalırsan çok daha zevk alırsın, 1 gb hediyesi var diyeceksin ki yeter mi? şu kadarını söyleyim sana evimde interneti kapattırdım, vınn aldım (kontratsız) ve iphone um var, msn ve facebook 24 saat açık, lise toplantımızda resimleri yine iphone üzerinden upload ettim (500 e yakın) yine de hala 650 mb civarı kota var o kadar söyleyim. ilk bakışta 2 yıl korkutuyor ama 2 yıl boyunca net'in var bu bile süper bence.

şimdiden hayırlı olsun

not: bana göre internetsiz bir iphone boş buzdolabı gibidir
  • Ben evde ve dersanede wireless'ten bağlansamda internet paketinin yerini tutmuyor DSGNRY haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amj -- 28 Şubat 2010; 23:46:52 >
  • Birkaç saat önce türkcell'den kontratsız iphone 3gs aldım arkadaşlar.Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim
  • hayırlı olsun :)
  • Hayirli olsun bnde 1 ay once trkclden kntratli almistim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.