Şimdi Ara

iPhone 3GS Alıyorum Yardımcı Olmanızı İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0 Olarak Turkcellden alıcam işletim sistemi sürümü kaç olucak ?

nasıl ios 5 e yükselticem

itunese nasıl bağlıycam

nasıl güncelleme yapıcam

apple kimliği felan nasıl ayarlıycam

yardımcı olun beyler, aldığımda sadece telefonu menüyü sağa sola kaydırmak istemiyorum bu iphone den nefret etmemi sağlar

telefondan oyun felan indirmek için itunese giricem ama nasıl kayıt olucam, apple kimliğim yok

itunes kullanmadım hayatımda hiç, ben müzikleri resimlerimi nasıl atıcam (hafıza kartımdaki)

itunesten atılıyomuş herhalde, iphone alma sebebim kaliteli bi cihaz istiyorum ne kadar 3gs olsa bile ios 6 gelicek, androidde 4 ü aldıktan sonra geleceği belli değil cihazın

samsung galaxy s' e bile android 4 gelmiyo anca stock romlarla xda dan bulucaksın rootluycaksın vs, yazılığım desteği geniş ama o insanlarda desteği keserse sap gibi kalıcaz en azından iphonede 6 gelicek şuanlık,

neyse özetle yardımcı olmanızı istiyorum anlatım yapan siteler veya konular yokmu ? (araştırdım bulamadım)

• Google. Ayıp be bu kadar olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek şaka yapmam yapmamaya çalışırım daha doğrusu amacım o değil buradaki bunu yazdım çünkü size tavsiye edeceğim şeyi şaka zannedebilirsiniz diye. Sorularınız kullanımla ilgili en temel bilgileri içeriyor ve bunların hepsinin en sağlıklı yanıt:

iOS 5 İngilizce kullanım kılavuzu:

http://manuals.info.apple.com/en_US/iphone_user_guide.pdf

Pdf dosyasının direk adresinin çalışmaması ihtimaline karşılık:

http://support.apple.com/manuals/iphone/ bu sayfada en üstte "iPhone User Guide (For iOS 5.1 Software)" başlığına tıklayarak aynı dosyaya erişebilirsiniz.

Seçiminizi ayırdığınız bütçeye göre iPhone 3Gs olarak yapıyorsanız, naçizane tavsiyem biraz daha yukarı çıkabilirseniz 4 modeline bakmanız olacaktır. Elbette 4S çok daha iyi bir seçim ama çok daha pahallı olacaktır 3Gs'ye göre.

Şimdiden güle güle kullanın.

• Okuma yazman var tlf alicaksin ilk acilista bile ne yapicani tarif ediyo otomatik guncellermisin diye soruyo al hocam tak kartini iyi bi secim olur bosver android falan. Dun arkadasimda galaxy sl vardi sattik sifir 3gs aldik cok memnun

• ya ben sizi anlamıyorum adam bilmiyorki soruyor burda bu konunun DH de fimware,unlock jailbreak olarak açılma nedeni ne ? arkadaşın sorusu varsa bunu cevaplandırmamız gerekir gidip bir android fanlarına bakın nasıl yardımcı oluyorlar kardeşim takıldıgın yerde bana sor ben sana yardımcı olurum hatta istanbuldaysan beraber gidip alalım cihazı herşeyini ben sana gösteririm bilgisayardan uygulamalı olarakta
  • www.itunes.com a gir programi indir kur usb ile iphoneyi bagla iphone yazan biyer var itunesde sol tarafda tikla ona geri yukle de telefonu formatlar 0lar sonra telefondan ayarlara gir storeye gir en alttan yeni apple store id de id ac onlarida ben ogretemem yaw

• öncelikle hayırlı olsun bende 3gs kullanıyorum genel olarak memnunum. daha baya süre (bence) idare edebilecek bir telefon. alır almaz daha telefona dokunmadan direk i tunes indir pc ne ve kur.

1- işletim sistemi kaç olarak gelirse gelsin sen itunes üzerinden güncelleme yaparak 5.1.1 e getirebilirsin. bu son sürümdür ve zaten bağladığında güncellemeleri denetle dersen daha düşük sürüm olması halinde direk bu sürüme günceller.

2- itunes kurulu olduğu takdirde eğer usb kablosunu bağlarsan direk olarak telefonu görür zaten

3- güncelleme dediğim gibi itunes üzerinden tek tuş ile halledebilirsin.

4- apple kimliği için google'a ''kredi kartsız apple kimlik alma'' yazdığında birçok site çıkacaktır eğer parayla oyun almayacaksan anlatılan yöntemle ilk kimlik almada kredi kartı isteme ekranını geçebilirsin. eğer kredi kartın var ise gene google vasıtası ile çok rahat öğrenirsin. bende hatırlamıyorum işin açıkçası. sadece basit bir işlem olduğunhu hatırlıyorum:)

5- müzikleri resimleri i tunes üzerinden ister hepsini istersen klasör klasör eşzamanla butonuyla aktarabilirsin.

bende yeni aldım iphone 3gs ve simlock'lu yurtdışı telefonu. herşeyini araştırarak deneyerek kimi zaman i phonedaki herşeyimin silinmesine sebebiyet veren hatalar yaparak öğrendim. jailbreak ne demek bilmezken simlock nedir bilmezken kimseye sormadan evde tek başıma yaptım. sana kızanları mazur görmelisin çünkü sorduğun sorular gerçekten kullanım klavuzunda dahi yazacak basit sorular. kısacası telefonun power tuşuna bas gerisi gelir. ve kendin araştırırsan bence senin için daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamanda 3gs mi alınır ? 2 Ay sonra satmaya bakarsın. Eğer illa iphone almak istiyorsan minimum ip4 filan almalısın.

2.el 700 liraya simfree 16 gb lik bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bu zamanda 3gs mi alınır ? 2 Ay sonra satmaya bakarsın. Eğer illa iphone almak istiyorsan minimum ip4 filan almalısın.

2.el 700 liraya simfree 16 gb lik bulursun.

Arkadaşa katılıyorum iPhone 3GS yeni çıkan uygulamaları kaldıramayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.