Şimdi Ara

iphone 3gs almak istiyorum!! Lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç iphone tecrubem olmadı ve iphone almak istiyorum bundan önce galaxy gio kullanıyordum .. iphone 3gs almak istiyorum 2.el fakat kimileri whatsapp falan kullanamazsın diyorlar ? siz ne düşünyorsunuz? iphone 3gs almak istiyorum ama kasma sorunları falan olur mu bilmiyorum cevaplarınız için imdiden teşekkürler

• kasma olmaz, whatsapp kullanırsınız, 3g ile 3gs i karıştırmayın 3gs alacaksınız. unutmayın.
    bu arada arkadaşlar gelecek az sonra aman en azından iphone 4 al diyecek... öyle derlerse onlardan akıl vermelerini değil para vermelerini söyleyin,
    3gs bütçeye göre çok çok iyi bir telefondur.
    saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp sorununu iPhone 3G için söylemişlerdir. İPhone 3Gs halen en güncel ios sürümü desteğini alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 3gs'den yazıyorum bence alınır 2.el olarak bide galaxy ice ile yarıştırdım bu telefonu internette 3gs daha hızlı açtı Apple keşke şu telefonun yeni versiyonunu üretse

• Fiyatına göre alınabilecek çok iyi bir telefon. Aynı fiyattaki rakibi samsung ace ve galaxy s sanırım. Androidin derdi bitmez gele birde düşük donanımda hiç çekilmez. Kuzenim ace kullanıyo gelip gidip laf sokuşturuyo kardeşide benim gibi 3Gs kullanıyo rahatça sokuşturuyo lafları flaşı yokmuş , 2-3 katı fazla para vermişiz enayiymişiz , şarjı hemen bitiyomuş 3Gsin bunun ace 3 gün gidiyomuş ( telefonda net paketini geçin sms paketi bile yok ) , bataryası değişmiyomuş , bluetoothu yokmuş vs vs vs böyle boş boş konuşuyo. Kıssıdan hisse telefondan anlamayanlara , telefonu sadece alo demek için kullananlara danışma anca boşboş konuşuyolar.

• Fiyatına göre mükemmel telefon ve hiç tecrüben olmadığı için sana harika gelecektir çünkü hani diğerleri ne kadar hızlı öyle aşırı kullanmadıysan(ki tecrübem yok diyorsun)gerçekten seveceksin telefonunu ama hani yukarda arkadas demiş 4 al diyenlere bakma diye ama adam belki birazcık daha çıkabilir hani bi yerden para geçer eline git o zaman paşalar gibi 4 al derim..para bulabilirsen durduk yere niye 3GS alasın ki..3GS 3yıl götürecekse 4 seni 5 yıl götürür..uzun vadede bakarsan verdiğin para katla sana dönecek..genelde maddiyat varsa 4 ü düşün derim ama yok diyorsan 2.el temiz 3GS senin işlerini görür hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

Arkadaşlar hiç iphone tecrubem olmadı ve iphone almak istiyorum bundan önce galaxy gio kullanıyordum .. iphone 3gs almak istiyorum 2.el fakat kimileri whatsapp falan kullanamazsın diyorlar ? siz ne düşünyorsunuz? iphone 3gs almak istiyorum ama kasma sorunları falan olur mu bilmiyorum cevaplarınız için imdiden teşekkürler

2 yıldır iphone 3gs var. Şu anda dizimin dibinde :) ne kasma, ne başka bir sorun yok. Tabigönül ister iphone 5 almayı ama bütçeye en uynu 3gs dir. Hergün whatsapp kullanırım. Sorunsuz çok şükür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an iPhone 5 kullanıyorum 3GS'de var evde duruyor ilerde satabilirim bilemiyorum ancak 3GS benim gözümde iPhone'ye çağ atlatan bir modeldir şu an 6.1 var üstünde kasma yok ancak tabiki senin fikrin
  • Teşekkürler arkadaşlar evet gönül isterki 4 4s 5 almak :) ama malesef para sıkıntım var bu yüzden 3gs almak istiyorum ve sizin söylediklerinizden sonra almaya karar verdim forumda biraz gezindim,alırken nelere dikkat etmem gerektiğini az buçuk biliyorum vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler
  • telefonlar konusunda çok sıkıntı yaşadım :) o yüzden umarım temiz bir 3gs bulabilirim ilk telefonum galaxy ace ydi . İlk çıktığında almıştım aldığım teli samsung kayıt yaptırmamış birde teknosadan almıştım zar zor değiştirebildim ama baya uğraştım daha sonra bir nokia telim oldu ama o kadar kötüydü ki hemen sattım sonra blackberry curve m vardı oda bütün herşeyimi sildi telefon rehberimi fotolarımı herşeyi,daha sonra hediye olarak gio geldi ama oda çok kastı ..Şimdi ise 3gs alıcam umarım o beni yarıyolda bırakmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.