Şimdi Ara

IPHONE 3GS GENPA JB SONRASI 3G'Yİ GÖRMÜYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5.16.02 bb
    4.1, 4.3.5 ve 5 beta sürümlerinin shsh'leri mevcut.

aldığımda üzerinde 4.3.3 yüklüydü. jb yoktu. jailbreakme.com üzerinden cydia yükledim. açtığımda cydia kitlendi. telefonu daha önce kullanan kişiden hiçbir şey kalmasın diye temiz şekilde 4.3.3 yüklemek istedim. telefon recovery loop'da kaldı. tinyumbrella, fixrecovery falan hiçbiri çözemedi sorunu. aralıksız olarak 9 saat boyunca yerli yabancı forumları araştırarak çözmeye çalıştım. hatta bir forumda 4.3.3 e yüklemeye çalışanların telefolarını kullanılamaz hale sokabileceklerini okuyunca gözüm korktu ve 4.1 e yüklemeye çalıştım. güç bela 4.1 e geçtim redsnow kullanarak. Tabii bu esnada kaç kere 3194, 1600 vs hatalarını aldığıı hatırlamıyorum.

Sorun şu: Turkcell'de 3g'yi gösteremiyorum. başka bir iphone 4 ile yanyana koyuyorum, iphone 4'de 3g açık 4 bar, 3gs'de edge olarak 2 3 bar. ara ara da kendi kendine kapanma yapıyor.

2 temel hata yaptım: format atmadan önce cydia yı açmayı deneyip shsh almalıydım. o zaman jailbreakme ile mutlu mesut devam ederdim.
    diğeri de snowbreeze ile custom fw oluşturup denedim ama hacktivation a evet dedim.

bu 9 saat boyunca telefona 4.1, 4.3.2, 4.3.3 yüklemeyi denedim. hiçbiri yemedi.

4.3.3 e geçmek istiyorum ama shsh olmadığı için yapamıyorum. en iyisi 4.1 e geçip jb ile devam etmek. peki bu sinyal sorunundan kurtulabilir miyim o zaman?

şimdiden teşekkürler...

• yukarı
  • 4.3.3 shsh kaydiniz yoksa zaten donemezsiniz. Tavsiyem 4.3.5 yukleyin ve sorunun duzelip duzelmedigine bakin. En azindan donanimsal bir sorun olup olmadigini ogrenirsiniz. En kotu 4.1 e geri donersiniz.
  • telefonu ilk aldığımda 4.3.3 yüklüydü ve hatırladığım kadarıyla 3g de bir sorun yoktu. forumda rastladığım şebeke sorunları hep bar sorunları üzerine. 3g yi görmeme gibi bir şeye rastlamadım.

diğer sorum şu: şimdi ben 4.1 i tekrar yüklemek istesem, snowbreeze ve redsnow sanki unlock isteyen cihazlar için daha uygun çözümlermiş gibi geldi. benim bir unlock sorunum olmadığıma göre 4.1 i temiz şekilde yükleyip daha sonra nasıl jailbreak yapabilirim? forumda rastladığım şeyler hep jb ve unlock birlikte anlatılmış. ben unlock istemiyorum. sadece jailbreak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.