6 aydır sorunsuz kullandıgım telefona imeili telefon kayıtsızdır 1 hafta içinde kapatılacaktır diye mesaj geldi ve kapandı suanda hiç bir hat açmıyor ben aldıgımda pasaport kayıtlı aldm ve kimin üstüne oldugunu bilmiorum.etrafımdaki herkezin pasaportunda 1 cihaz var ve ne yapacagımı bilmiyorum telefonumu geri nasıl açabilirim bunun ne gibi yolları var? teşekkürler
daha önce kaydettiren kişinin bilgilerinde sorun çıkmıştır. Eğer o kişiye ulaşamıyorsan yeni bir pasaport bulup kaydettirmek zorundasın. Başka çözümü yok
quote:
Orijinalden alıntı: reeguu
daha önce kaydettiren kişinin bilgilerinde sorun çıkmıştır. Eğer o kişiye ulaşamıyorsan yeni bir pasaport bulup kaydettirmek zorundasın. Başka çözümü yok
başka pasaport bulamıyorum yaklaşık 20 gündür arıyorum herkezin bi telefonu var başka yolu yokmudur yaw imei klon filan duydum o olmazmı okdr para verdik iyimi:(
arkadaslar acil bakarmısınz ben para karsılıgı teli açtırdım pasaportla fakat isim vs bilmiyorum imei numarasından kimin adına kaytlı oldugunu bulablrmym imei sorguda yolcu ile gelen cihaz gibi bişey yazıyordu