Bildirim
Iphone A1688 imei 14 rakam ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
IMEI numarası 15 haneden oluşuyor.
Az önce saydım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonun arama ekranında *#06# tuşla çıkan rakam orjinal imeidir
Hocam suan kapalı kutu oldugu için bu şekilde bakayım dedim. Kayıt yaparken mutlaka telefonda yazana göre yapmak lazım ama kutunun arkasında 14 haneli olması enteresan geldi. Acaba güvenlik sebebiyle fln mı özellikle eksik yazıyorlar? Yurtdısından ( özellikle Amerika'dan) alan arkadaslar varsa kutunun arkasındaki imei kaç haneli bakarlarsa bir fikir sahibi olmuş oluruz.
hocam normalde imei sistemi 14 rakamdır. 15. rakamı belli bir algoritma dahilinde atıyor. yani ilk 14 rakamı bilirsen 15. rakamı çıkaran programlar mevcut. imei generator şeklinde arat çıkar
hocam bilgi için tskler. arkadaş aldı ve getirdi telefonu. Malum, telefon kapağının arkasında da imei yazmıyor. Dolayısıyla sim kartı takmadan telefonu açıp imei numarasını baktığımda son rakamı yazmıyordu. Geriye kalan rakamlar aynıydı ve bu şekilde de vergiyi yatırıp imei kaydını yaptırdım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- app store"dan uygulama indiremiyorum fatura bilgisi istiyor
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- iphone 11 pro max nfc var mı
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- adaptif parlaklık ne demek
- apple müzik öğrenci
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- iphone ebeveyn kontrolü
- ios 17 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X